Nu är prinsessan här

Jag är 3barnsmamma nu gott folk, jag ber om ursäkt för all väntan på lite uppdatering men jag har verkligen haft fullt upp. 

Vi fick en liten prinsessa som avslut, den finaste prinsessan dessutom. 
Hon kom den 24 Juli helt oplanerat men ack så välkommen <3
Så nu är pojkarna stolta till lilla Ann WILMA Viola :)

Jag skriver förlossningsberättelsen lite längre ner, måste bara uppdatera lite om hur livsläget är just nu. 
Och vart ska jag börja någonstans, Jo Kim har fått jobb i Norge igen ute på plattform så han kommer jobba
2v ute 3v hemma 2v ute 4v hemma. Kunde inte blivit bättre eller kommit lägligare! 

Vi har det underbart hela familjen njuter fullt ut och älskar den stressiga vardagen! haha. 
Nej ärligtalat så går jag nästan i taket när alla 3 skriker samtidigt och när man inte kan vara alla till lags 
varje gång det händer. Men vi försöker så gott vi kan och pojkarna är sååå hjälpsamma och 
jätte glada över lillasyster. 

Nu är jag förkyld hostar och näsan rinner men det är väll inte ovanligt vid dessa tider på året, Jo det ska kännas 
när hösten är på väg så är det nog. 

Förlossningsberättelsen
Allt började egentligen den 23e Juli då slemmproppen gick på morgonen, Vi hade besök av några vänner m familj från Huskvarna som skämtade och sa att ja då har ni iaf barnpassning om det händer den närmsta dagen. 
Timmarna gick och vi bestämde oss allihopa för att åka en sväng över till grannlandet Norge och handla lite onyttigheter som vi inte har här, Hade nu en mollande känsla i magen och i bakhuvudet fanns känslan av att något var pågång. 

Senare på kvällen hade sällskapet valt att inta lite alkohol men Kim avstod då han visste att det kunde hända när som, Jag gick och la mig vid 00:00 och vaknade runt 04:00 med världens värkar var 4e minut så jag bestämde mig för att väcka Kim som flög upp ur sängen klarvaken. 

Vi ringde förlossningen som rådde oss att komma in då det gått så fort de andra 2 gångerna, Så vi väckte pojkarna som vi skickade ner till mormor och morfar och vid 05:00 bar färden iväg till Näl. 

vid 06:00 var vi nere kom vi in i förlossningsrummet dom kollade hur öppen jag var och 3cm kändes inte OK när man hade såhär ont och jag sa till Kim "fyfan nu får vi säkert ligga här huuur länge som helst bara för att vi haft sån tur med pojkarna" Dom kollade värkarna och vid 07:00 kom barnmorskan in och frågade om hon fick kolla hur öppen jag var "fullt öppen men med en kant som bara ska bort innan" Jag lovar den där jävla kanten är det värsta som finns! 

Kim använde lustgasen flitigt lika flitigt som jag, och jag kan bara berätta att detta faktiskt var den häftigaste förlossningen ever. Jag visste när allting hände vart i förlossnings skedet jag var och hur jag gjorde det lättare för mig själv. 

Fick iaf gå och kissa någonstans mellan 07:00 och 08:00 minns inte riktigt och det var ett rent helvete 
pressade och pressade tills att jag tillslut fick ut allt som behövde tömmas, antagligen låg Wilmas huvud mot kissblåsan så att det blev svårt att kissa men det gick och jag strök mig tillbaka till sängen med Kims hjälp där 
barnmorskan sa att jag endast gjorde det lättare för mig själv och Wilma om jag stod upp och gungade sidled ett tag då wilma låg med ansiktet uppåt och inte hjässan. 

Jag fick lägga mig i sängen igen nu men ihopkrypen på alla 4a, och efter 3 krystvärkar kl 08:33 var Wilma ute i världen.
Barnmorskan var så imponerade på mig och Kim då vi gjorde det mesta själva och att vi stöttade varandra mest hela tiden. Hon kunde liksom bara stå mot väggen och glatt se på medans vi gjorde vårat ;) haha. 

Nöjd och belåten fick jag duscha och sedan började de långdragna dagarna på eva avdelningen Kim fick inte sova över istället fick jag dela ett rum med 4a andra mammor med barn och då hade jag lika gärna kunna åkt hem, fyfan inget lugn och ro inte ! 

Nu är pluttan här och vi är så glada <3

Tjingeling :)
RSS 2.0