Städ time

Nu har vi hållt igång hela morgonen, tvätten är ifull gång medans golvena är tagna med både sug och mopp ! :)

Inväntar mor och far som ska komma på kaffe så jag ska snart baka blåbärspajj, åh så mumsigt det ska bli. Hade annars tänkt prova Stinas annanas pajj som hon la upp på sin blogg , kanske blir en sväng för det baket imorgon då :)

Pojkarna tittar på favoriten Pippi, Wilma sover och Kim äter glass. Jag ska nog ta mig en smörgås snart ! Är svin hungrig !

Blev jätte bra med sofforna som vi fyndade nu ska vi bara skaffa oss ett nytt vardagsrums bord så det passar ihop lite bättre med resten, ja sen ska hyllorna upp och en ny tv ! :) sen är det klart här inne.

Mindre än 2 veckor kvar tills kim ska åka på jobb igen så nu försöker vi njuta extra mycket av varandra <3 är så lycklig med dig älskling , dig och barnen ! :)

Vi hörs senare :) puss

Suck me sideways

Man visar allt får ingenting tillbaka, bara gnäll och sura miner! Jag förstår inte hur du orkar ödsla energi ,

Allt är bra eller ingenting är bra !

Vet inte längre, jag är trött, trött på energi slukande människor som inte tänker längre än på sig själva !

Dom enda du knuffar bort är dom som verkligen bryr sig !

Idag race hela dagen . . .


Hör musiken dunka från grannen som antagligen har fest inte för att det är störande på något vis, men kan tänka mig att hans närmaste grannar irriterar sig till hundra eftersom det dunkar som fan här borta och vi bor 2 trappuppgångar längre bort :P haha. .

Idag har det vart en smäckfull dag, Imorses gjorde vi oss iårdning inför fotograferingen på dagis med Viggo
satt tillsammans uppe i lärarrummet ca 1 timme när dom skulle ta gruppfoto, kan tänka mig att det tar tid när det är så många barn i bild. :)

Vi beslöt tillsammans med Stina & Andreas att vi skulle luncha ihop idag, så vid 14:00 åkte vi ner till fam Venborg på tacogratäng sallad salsa mums, en trevlig stund med mkt fart:) Tack för idag :)

Innan tog jag en snabbfix hos Emelie för att klippa håret vilket blev ett bra resultat, har inte klippt mig hos henne på 3 år förresten var det då jag kapade av mig allt hår så det har liksom bara fått växa men jag fick nog och hon fixade mig snygg igen;)

Sen tatuerade Kim vid 19:00 och Magnus kom förbi så vi tittade på Idol sen drog han hem, Han skulle till kickis på pubkväll, Kim undra varför jag inte följde med "hmm konstigt, har vart sugen ett tag på att ta mig ut men idag kände jag mig trött och inte alls pepp!" så nu sitter jag i soffan tillsammans med en glassätande goding brevid mig <3.

Ska snart hoppa i säng eftersom vi ska upp tidigt i morgon då Kim ska hjälpa min pappa med huset. Dels att det kommer en kille och hämtar våra soffor och vi ska ha hem våra nya soffor som vi fyndade;) såg dock på tvn förut en fräsh soffa med divan osv osv för 6000:- jäävligt fin! Men detta blir nog bra det med.
Och vid 15:00 ska Kim tatuera så jag får se vad jag bestämmer mig för att göra med barnen från 3 till läggning,
och vid 19:00 skulle min bror komma upp för att tattueras! Ja full rulle.

Kanske ska se om jag kan få tag på en slagborr någonstans så vi kan få upp lite hyllor osv som fortfarande inte kommit på plats, känns som det behövs dock!

Vi hörs imorgon :) Min familj är supersöt! <3

Nu

Nu måste jag nog bara göra klart för mig att jag inte drar alla under samma
Kamm :) jag vet också många som hade kommit och som du skriver Anita inte hade kommit för andra orsaker :)

Men jag vet också en del som inte hade släppt dit barnen :)

Jag var bara lite
Bitter igår och drog alla i en slutsats som verkligen inte borde ta åt sig eftersom jag vet mycket väl hade dykt upp :) och ni vet vilka ni är <3

Tack godegud för fina vänner <3

Mina 3 sötisar


Mina 3 barn är det vackraste som finns Godnatt igen :) <3

Idioter vill jag nästan påstå


Ärligtalat så sitter jag här och blir riktigt jävla förbannad jag vet inte riktigt vart jag ska vända denna ilskan när min vännina och jag sitter och diskuterar hur äldre föräldrar ser på unga föräldrar !

Jag har aldrig lagt energi på att bry mig så mycket om detta då det vart en bagatellsak i mina ögon,
men så sa min vännina något om våra barn som fick mig att vända som en femkrona.

Vi säger som såhär,Viggo fyller år och han vill ha ett stort kalas i "gulavillan" säger vi. Han har bjudit sina vänner
från dagis som han gillar att umgås med och som gillar att umgås med honom. Vi skickar ut inbjudningskort
och när dagen D är här dyker ingen upp ? . . .

Jag vet att det finns många allt fler än jag vet om som ser ner på oss att vi inte kan hålla koll, passa på och passa upp, Så pgr av våran unga ålder så kommer antagligen inte vännerna på Viggos kalas efetrsom han har unga föräldrar som antagligen är dåliga föräldrar och som inte klarar av att ta hand om ett kalas och göra det trivsamt och lyckat ?. Jag har verkligen inte fel och jag blir förbannad över detta!

Så ANTAGLIGEN får Viggo vänta 5-6år tills mamma och pappa är tillräckligt gamla för att han ska kunna få fira sin födelsedag med sina vänner eftersom föräldrar som kanske är 4-5år äldre än oss antagligen är mkt mer mogna och pålitliga? .

Så ledsen blir jag, Allting blir så uppenbart när man bara öppnar ögonen lite mer än vad jag gjort innan.

Jag och Kim ger våra barn hemmagjord mat 6 av 7 dagar i veckan vi unnar oss alltid en fredagskväll i veckan till myspys och utemat! Vi har rutiner och kör stenhårt på detta, Vi slänger oss mellan dagis / dagmamma bvc och vänner för att göra det trivsamt för barnen och enligt mig själv är vi exemplariska ! Men vad är det då som får oss så dåliga ? , att vi har 3 barn och inte tänkt igenom någonting,Guess what ! WE HAVE. . .
Antagligen kommer vi när vi är 38,39,40 sitta på en uteplats utomland eftersom barnen är vuxna och tar hand om sig själva medans ni andra precis kommit in i småbarnsåldern trots och ilska och ni tampas med trötthet uthållighet och förtvivlan! Jag är inte en människa medfördommar, men det är antagligen mer värt att lägga energi på att klanka ner på unga föräldrar än äldre!

Nej jag ger upp ha era fördommar ni jag vet själv vad som är rätt och fel:)

Dessutom köpte vi en 6sittsig bil idag:) Ingen är mer nöjd än jag som alltid behövts trängas där bak med
barnen brevid mig :)

GODNATT !

Tattoo time !

Sitter just nu och blir en aning tillknyklad av Kims tatueringsmaskin ;) underbar känsla, hmm vi skulle egentligen blivit färdiga med bröstet på mig men jag är ju gärna en person som börjar på nya saker varje gång :)

Fint blir det iallafall !

Idag var vi hos BVC med barnen, Viggo vägde nu 12930g och var 88cm lång nu har han ökat så bra i vikt att vi inte behöver oroa oss längre :) underbart <3

Vilton vägde 11900g och var 82cm lång. Allt var bra med honom så inga konstigheter <3

Wilma vägde nu 5900g och var 64cm lång ! <3

Detta går alldeles för fort ! Våra små sötisar :)

I morses var vi förbi Stina och pojkarna på kaffe blev en fika på 3 timmar :) väldigt trevligt och mysigt! Tack för idag Christina :)

Nej ni ska jag NJUTA av smärtan ett tag till och försöka fokusera på annat ;)hörs och störs!!

Xoxo ;)

Tittar på...

Tittar på barnen som äter, ganska roande :) Kim är iväg och tränar, undra vem av oss som hade behövt gymplats
Egentligen ? HahA.

Jag får väll börja på spinning men ganska tråkigt själv ! Någon som vill utmana sig själv ? :) tillsammans med mig ? ;)

Ikväll blir det iaf vofflor med sylt och grädde :) mums !

Vi hörs senare ! Puss

Klockan är..,

Klockan är 01:23 och som småbarnsmamma borde jag sovit för länge sen men vi fick en rejäl powernap förut av barnen så är inte ett dugg trött snarare tvärt om!

Nu ska jag iaf göra ett försök eller vi rättare sagt. Ligger inne i vårat nya sovrum/tatueringarum/wilmas rum :) trångt men mysigt fast inte så trångt egentligen!

Jag och pappa diskuterade Om deras hus idag, han säger jämt att han måste göra det fint tills vi ska köpa det, och ja fint blir det! Så nu får vi bara hoppas att dom säljer huset tills wilma behöver eget rum annars kan det bli lite tight här haha ;) nejdå men det huset är exemplariskt för våran del, stort hus stort kök många rum och stor trädgård :)

Nu ska jag slå igen de små gröna !
Älskar mina <3 god natt!

hyssan lull

Sitter återigen framför datorn medans Kim skissar, Jag påbörjade men orkade inte göra klart den! 

Kom inte in några bilder sist när jag sa att jag ville visa er mina masterpix men det kommer förhoppningsvis 
någon dag här. 

Wilma är utomsig helt tokig, hon är hes varm kall grinig och jääätte söt . . Dock är det inge kul när dom börjar bli sjuka, Wilma har betett sig konstigt på nätterna i en hel vecka nu. Börjar tro att det är pappa hon har något emot som tar hennes sängplats ;) 

Mamma var upp på en kaffe förut också, hon har inte vart här på ett tag så det var jätte trevligt :) Pappa var hemma och kikade fotboll vad annars ;) haha. Imorgon får vi försöka oss på att ta oss ner till dom så barnen får leka av sig ute kanske ? :) Who knows!

Nej nu måste jag ta min snosa som är ledsen, Godnatt people ! 
Älskar mina <3

Målning

Lyssnar på Cher med Kim brevid mig målandes medans barnen sover lunch, så otroligt skönt att ha en timme på dagen och bara göra vafan man vill :) . 

Var ute på en promenix tidigare vilket fick alla barnen att somna snabbt förutom Viggo då som gärna inte sover lunch längre men såfort han fick somna i mamma och pappas säng så gick det bra. 

Ikväll ska jag jobba ett pass på grillen åt min kära syster som inte kände sig så sugen idag, Meen det går så bra så. 
Kim kommer väll antagligen skissa ikväll så jag har ju inget annat för mig ändå. Funderar på att få fixat vårat sovrum då vi fortfarande sover i vardagsrummet, knäppt eftersom vi klagar på att vi inte har nog med plats ändå står ett rum tomt, så helt klart hade vi kunnat få plats i en 2a om det hade vart så. haha. 

Samt skiter vi nog i att hyra huset eftersom vi hellre vill köpa eget senare och då sa vi att vi sparar ihop till 20% av priset på huspriserna här omkring vilket ligger på runt 5-6 hundra tusen och det blir ca 75,80 tusen till handpenningen för då serni då får vi inget topplån vilket är det dyraste lånet när man köper hus. 
Samt ser det ju bättre ut om man redan har pengar på kontot när man ansöker om lån. Ja så där ser ni våran plan! 
Smart va ;) 

Dock försöker vi också lägga undan till en semester också, ja det är mycket nu men vi kan om vi vill. Det svåraste är bara att lägga undan det där extra! . Och det är vi ju sååå himla duktiga på. 

Har skissat tillsammans med Kim nu i några dagar och det är förbannat kul iaf när det blir bra, jag kan slänga upp några bilder jag är nöjd med.
Nu ska jag snart göra mig redo på jobb, Älskar mina <3 

Idag

Idag ska ni veta , idag har det varit en väldigt händelserik dag "NOT" !

Lämnade barnen, gjorde våra sysslor. Hängde vid datorn sen åkte vi och hämtade barnen igen, 
Konstigt vad uttråkad man blir när det är så lugnt och tyst i lägenheten. 

Vi kanske blir hus boende också för den delen. Vi tänker hyra ett hus här i Billingen för 4000:- i månaden 
plus lite mer eftersom el vatten värme sopor osv ska betalas men vi har iaf räknat ut att det inte blir dyrare 
än att ta en 4a här i Bengtsfors dels är detta huset 6rum och kök! Helt perfekt. 
Nu får vi se, allt är inte säkert ännu men nästan iallafall. Ska ringa ägaren imorgon efter att endast 
pratat med henne över facebook. 
Happy Face. 

Kim köpte en Nikon eos 5000d av www.lutzia.blogg.se idag för 1000:- kan vara kul att använda då Kim sa att dessa kameror är jätte bra och ger JÄTTE fina bilder, ska bli spännande :) Vet dock inte om det var rätt namn på kamran som jag skrev, Therese stavelse tack ;)?
Samt fick vi en smärre chok då Kim får tillbaka 6000:- på skatten nu i Oktober som vi inte alls hade en tanke på att få. Alltid kul med extra klirr i kassan! Välbehövligt dock. 
Meeen vi har massa räkningar denna månaden, tror det beror på att våran adressändring hoppat igång 
och alla räkningar kommer på samma gång. Då blir det endel kan jag tala om! 

Barnen ville inte alls sova ikväll, dom var som cola och godis IHOP helt galna men ack så sööta! 
Viggo somnade vid 21:00 Vilton kort innan och Wilma vid 20:00 men kan bero på att vi inte har en enda nappjävel hemma "förstår inte vart dom gömmer sig när man är i sånt stort behov av dom". Men Viggo somnade utan ikväll ändå, många jubbel till dig hjärtat <3 

Vi hörs imorgon ! Puss älskar mina <3


Happy

Jag är nog en liten periodsbloggare, Hmm när Kim är hemma har jag så mycket annat att spendera tiden på än att ängsligt sitta framför dumburken. Men ikväll har jag fingerskav så idag slänger jag in ett inlägg ! 

Kim kom ju hem i Torsdags så snart har det gått en vecka men inte förens om 2 dagar :) Konstigt att dagarna går så himla fort när han är hemma men segt när han är borta, Jaja jag ska inte klaga han är fortfarande hemma 3 veckor och 2 dagar till :) <3 

Vi har mest slöat och inte gjort ett skit, bara myst hela familjen i tid och otid. Samt vart på 3 kalas, Mormors födelsedag mormor & morfars silverbröllops kalas + Mosters 50årskalas, och morfars födelsedagskalas. 
Så ja mycket firande men väldigt mysigt. 

Idag måste jag bara nämna att alla sov till 08:52 "glömde sätta på väckarklockan" så det blev panikskrik för hela familjen när barnen skulle på dagis haha dock inte skrik men stress & panik. Lite sena var vi men inte mkt. 
När vi hade lämnat barnen åkte jag Kim och Wilma hem, satte på en film "dum och dummare" stängde av den och somnade tills klockan 14:00 då Viggo skulle hämtas :P Riktig slapp start på dagen, och mysig! 
Så vi fick iaf runt 1h och 40min sovstund på dagen och det är inte dåligt :) 

Ingen av pojkarna hade sovit lunch idag på dagis pch hos dagmamman så ni kan ju tänka er vilket liv och väsen det var på dessa prinsar när vi hämtat hem dom. Haha ja det är för roligt men vilken sjuhelvetes trots båda killarna är i nu !
Idag tog jag mig faktiskt tid för att rensa ner sommarkläderna från hatthyllan och bytte ut detta mot vinterkläder, och det är väldigt konstigt hörni för vi har mer och mer vinterkläder för varje år som kommer. Köpte ju nya mössor och vantar till barnen förra veckan, det kan jag med glädje säga att jag gjorde i misstag dom har säkert 5 mössor och 5 par vantar halsdukar var! . Men nu finns det iaf och som vi alla vet är barnens kläder väldigt lätta att röra bort på dagis eller dagmamma. 

Måste bara skriva att detta året är ett av våra bästa år tillsammans, Visst alla har vart bra på sina vis, men vi har inte lagt så mycket energi och omtanke till varandra förr "förutom i början" som nu. Jag njuter varje dag, Även om man har barn så ska man inte glömma bort varandra, samt att man ska låta var och en göra saker åt sitt håll. Iaf ibland. 

Vi har börjat kolla på resor lite smått till Turkiet, Visst hade inte det suttit fel efter en låångdragen vinter ? :P 
Hittat jätte fina hotell med all inclusive, man blir sååå sugen. Vi får se vart det slutar helt enkelt! =) Spännande spännande. 

Nej jag avrundar här, ha det bra nu . 
Älskar mina 4 <3

Kvällskvisten



Så jäkla trött på mig själv, sitter och stressar över mmorgondagen att jag ska upp tidigt iväg med barnen
sen stressa över att inte göra ett skit. Haha tragiskt!

Får nog bli att städa lite här hemma imorgon, byta sängkläder byta gardiner kanske ? det brukar göra en del med hemmet om man tröttnat på att ens komma hem när man vart ute.

Eller så kanske det är att man inte har någon att komma hem till just nu ? Hmm På torsdag så <3

Var ivääg till Uddevalla idag en snabbsväng fick det bli, fick inte alls de jag tänkt mig men min syster fick 2 par jeans. Eller joo jag fick mössa och vantar till barnen :) . Uppskattat nu när det är kallt ute och vi inte får upp vårat förråd. Sen fick jag köpt en jeansväst jätte fiin! Nöjd iallafall.

Nu sover barnen och har sovit sen någon timme tillbaka, så tyst och lugnt måste jag säga!
Ska snart hoppa ner i sängen för att få min skönhetssömn jag också.

Jag måste bara berätta att jag hatar gamla människor ute i trafiken och jag är säkert inte ensam om att få förbjuda människor som inte håller hastigheten...Åker man på en 90 väg vill man ju helst inte ner i 40 pgr av en gammal gubbe som inte vågar köra snabbare, nej stanna hemma isf!

Idag gjorde jag en ny fräck frisyr som jag inte prövat på innan men som blev great! Så se inte mig i nedsläppt hår på ett tag!

Imorgon sover jag ensam 1 natt till sen sover jag med Kim en hel jävla månad! :) Fattar ni hur skönt och underbart det kommer bli? . Bli 2 om allt igen, jag ANTAR att Viggo kommer testa Kim lite nu när han kommer hem like always, Så jag hoppas hoppas hoppas båda kan hålla humöret uppe även om. Jag vet hur Viggo fungerar det vet Kim också så det är bara att ta det med en nypa salt. <3

Nej godnatt kära människor, gå in på min kära gubbes sida också www.fadertilltre.blogg.se <3
Älskar mina <3 Köss!



Förlåt!


Åh äntligen fungerar min efterlängtade blogg igen, vafan hände liksom ?

I 2 dagar har jag vart som bortblåst i know, dock beror det inte på mig utan på blogg.se har försökt och försökt och försökt förut gav jag upp, men nu ville jag prova och det fungerade.

I Lördags var jag och Madde + barnen på Edsmarknan, barnen fick marknadsgodis och vi vuxna fick varsin pirog!
Sen åkte vi hem igen för fyfan vad folk det var, och tror inte det är det lättaste att gå med vagn och trycka bland allt folk och oförskämda tanter som tror dom har företräde och får knuffas hur som helst.

Nej det blev en kort vistelse i det kalla vädret! .

Igår ja då var vi inne hela dagen pgr av det regniga vädret, vi tittade på film käkade godis gjorde hemmagjorda köttbullar och bara myste. Det gillas framförallt hos barnen, inte varje dag man får mysa med massa godis och hjälpa mamma göra köttbullar :) .

Idag lekte vi hemma hos mormor och morfar hela dagen med båda morbröderna och senare kom moster också.
Efter detta var dom utslagna och somnade gott i sängarna.

Imorgon åker jag och syster och handlar medans pojkarna är på dagis/dagmamma. Sååå himla skönt med lite ledigtid vill jag lova, Viggo röjjer runt som 20 barn ihop. <3

Imorses vid 6 ringde Kim mig pgr av mardröm och ville bara prata bort det genom att ringa mig haha, lille gubben då man kan inte tro att han är 23 i sånna ögonblick men han är så gosig så. Är så innibomben kär i dig sötnos, finns inget vackrare i mina ögon jo barnen då men dig tittar jag på, på ett annat sätt! Du är min och jag är glad att ödet drog oss samman <3 .

Nu ska jag kika på tv, sen invänta att Kim ringer och sen soooova ! Älskar min familj <3

Det märks i bloggen. . .


Det märks i bloggen när jag har barnen hemma från dagis då jag knappast har tid att blogga på dagarna,
Men nu kommer ett inlägg på vad jag har gjort idag och hur våran kväll spenderades .

Har busat och stökat hela dagen idag, inte vart en sekunds tystnad så just nu njuter jag verkligen.
Eller där ljög jag faktiskt barnen sov lunch läääänge idag 2h, tänkte att jag också skulle passa på att vila öronen och kroppen innan nästa race med lunch blöjbyte bad och mys dock blev det inte så eftersom telefonen alltid har en tendens att ringa när jag ska vila.



Så jag hoppade upp igen satte igång tvättmaskinen och vek tvätten som torkat, ja ibland är jag allt duktig jag också. Man försöker hinna ikapp tvätten men det gör man aaaldrig!

Efter badet så myste vi till Rasmus på luffen sen boms i säng och pojkarna somnade tvärtrötta. Jag älskar när dom är helt slutkörda, man hinner knappt säga älskar er innan dom sover. Inte ofta detta händer så jag tar vara på tiden nu fram tills jag ska sova, Wilma har vart vaken 4h i sträck så hon somnade också relativt snabbt efter badet :) .

Imorgon är det 5 dagar kvar tills mitt stora hjärta kommer hem, Underbart. Ni kan förresten kolla in hans blogg nu när han äntligen såg till att skaffa en till ändamål att ha som träningsblogg / familjeblogg / vardagen. www.fadertilltre.blogg.se <3 Där ni!

På tisdag åker jag och syrran och handlar i Trollhättan, måste ju få köpt nått fint att ha på mig när Kim kommer hem ;) Dock hade han nog helst sett mig naken men ikke . haha!
Vi funderar också på om vi kanske ska slå till med en nagelförlägning, det är ju väldigt snyggt.
Jag hade det sommaren 2009 och jag svor på att aldrig ha det igen , eftersom ena nageln växte snett och in i huden på mig . . Men jag vill känna mig fin igen, även om jag en en 3barns mamma. och nästintill aldrig hinner göra något med mig själv.

Vi får se hur det blir helt enkelt.

Vid 9 kommer sis hit för en pizzakväll tillsammans med mig, lovely och lillebror skulle ta med sig en tvdosa så jag kan byta kanal eftersom våra 2 har Vilton roat sig med och slängt i badkaret! . :P

Pratade precis med Kim också, och antagligen skulle dom fråga om han kunde stanna 1 vecka till.
Och om han bestämmer sig för att stanna har vi setts 1 vecka av 6. .dock hade det vart bra eftersom dom drar hälften av skatten i Norge i November eftersom dom värnar så snällt om alla julklappar som ska inhandlas ;)
haha.

Nej nu ska jag dra vi hörs imorgon :) Puss


Godnatt

Jag njuter medans statistiken går uppåt med snabb takt :) Kul att bloggen verkar okej !

Nu tittar jag på debatt på 1an, handlar om den vårdnaren som fick sitt liv bestulet av fången.
Jag tycker det är hemskt, hon var så ung!

Wilma sover sött i sängen jag är rastlös men ska nog snart krypa ner och sova jag också.
Kim kommer nog snart ringa och säga godnatt :)

Så jag säger godnatt nu, vi hörs imorgon .
Älskar mina <3

Stress!

haha, är det normalt att sätta sig och gråta när man gjort ett stress test på internet om och i vilken grad man är en stressmänniska ? . .
Jag fick 34p så jag är en typ A-beteende!
Sökte upp detta på google, och fick veta allt "måste jag tillägga att allt stämde, därför dessa tårar" haha.
Jag skyndar mig till och med på toaletten, Kanske missar nått annat! Hinner ju inte sitta där hela dagen. . . Liksom!

Jag stressar konstant hela tiden. På kvällen tänker jag ut vad barnen ska ha för kläder på sig dagen efter,
när dom vaknar skyndar jag mig att byta blöja klä på dom ge dom frukost , det känns inte lika jobbigt om jag vet att jag gör det snabbt.

Oftast åker vi ut när morgonens behov är klara, jag skyndar mig med att få in alla 3 i bilen "oftast hämtar jag Vilton som fortfarande går i trappan eftersom det inte går fort nog" Skyndar mig dit jag ska "är det affären stressar jag mig igenom och suckar efter alla tanter m.m som tar sån jvla tid på sig i kassan" Skyndar ut i bilen.
Är det hem till mamma och pappa så skyndar jag mig in så inte barnen ska springa åt varsitt håll, väl inne kan jag aldrig varva ner, småstressar över sånt som ska hända nästa dag ex.

Skyndar mig hem när jag gjort något ärende stressar igenom maten "tycker barnen äter för sakta och småplockar istället för att sitta med dom :/ "

Jag stressar till och med när barnen lagt sig för natten "inte stressar så men ont i magen stressar över sånt som kanske ska ske nästa vecka och som jag ändå inte kan göra något åt just för tillfället"

vet ni vad jag planerar innan jag ska parkera på en parkeringsruta till och med, planering planering stress stress stress ! Inte konstigt man har så ont i magen som man har. . .

Kanske borde lära sig avslappningsmetoder ?

4 år idag <3



Åh jag minns minns du ?

 - När vi låg på mitt rum ovetandes om vad som skulle hända och vad vi skulle ha 4år senare ?
Känslorna som pirrade och alla dessa tankar "kommer du finnas här för mig, är du den som räddar mig ?"
Hur löjligt/fånigt vi tittade på varandra men hur du drog dina silkesleena händer genom mitt hår och varje kroppsdel.

Hur lukten på kudden fastnade och som man kramade extra hårt när du inte var där, hur högt jag satte
volymen på datahögtalarna för att höra när du skrev på msn efter jobbet.

Hur ofta du ringde för att se att allt var bra, och hur många kärleksförklaringar man skrev till varandra.
Det fanns inga problem, 2 vilt främmande människor möts men allt var bara så perfekt.

Den 6e Oktober, Jag minns dagarna före också hur nervös jag var över att träffa dig. Hur jag skakade och hur min mage vändes ut och in, ändå på nått sätt så visste vi kanske redan innan vi träffades att vi hörde ihop, som pusselbitar.

Jag kan fortfarande minnas lukten av alla chipspåsar vitlöksdipper kebabtallrikar vi vräkte i oss med stor glädje,
Hur känslorna flöda när vi tittade på våran första lägenhet ihop och hur lyckliga vi var när vi skulle få något eget, du brydde dig om mig "visade vad uppoffringar var" för bara mig. Du gav mig en chans att visa mitt bästa jag, hur mycket kärlek jag kunde ge om någon gav något tillbaka och det gjorde du.

Jag kunde se en framtid med dig, en lång framtid och när vi började planera Viggo visste jag att du menade allvar, en bok ett kapitell rader ändå är det du som sätter mening i allt .

Jag Älskar Dig Kim Axel Östermark, vi har känt på motgångar haft det tufft sett gräset på den grönare sidan men ändå alltid funnits för varandra älskat varandra och funnits i varandras tankar åtminstonde nångång om dagen.
Det om nått måste betyda något? , Det finns bekymmer men när jag har dig blir dom bara lite mindre jag delar dom åtminstonde med någon.

Du ger mig livsglädje hopp och tro, Jag kan inte se mig själv dela mitt liv med någon annan sova brevid någon annan vakna upp brevid någon annan uppfostra våra barn med någon annan. Du är perfekt på alla sätt och vis, Det finns inte många som steker ägg gör macaroner och bacon samt smörgåsar tills sin flickvän klockan halv 3 på natten när sin flickvän kommer hem efter en utekväll, det gjorde du och jag vet att du skulle göra det igen.

Vart jag än är så ser du till att jag kommer hem, Om jag mår dåligt ser du till att få mig bra är jag ledsen får du mig lycklig är jag rädd finns du där om jag gråter finns ALLTID din axel och när jag tappar fotfästet så ser du till att lyfta mig.

Jag tror gud ville mig väl när vi träffades han sände sin vackraste ängel till mig och jag vet inte hur jag kan tacka honom "eller lunarstorm ;)" Jag begär inte mycket jag har allt jag vill ha under samma tak, Utan dig hade vi aldrig haft så fina barn vi har utan dig hade jag aldrig hittat mig själv.

Du ger mig pirr i kroppen, lycka och välmående. Du får mitt hjärta att slå volter, mina andetag att kännas lätta och ett liv jag aldrig trodde var möjligt. Jag fick den bästa du är den bästa du kan också vara den människan
jag vill strypa vissa gånger men jag säger inte att jag kan vara den du vill strypa vissa gånger "kanske inte strypa men försvinna ett tag iallafall" Vad vore bråk om inte det älskade förlåtandet fanns , den ömheten som kommer och skuldkänslan man får när man inser vad man sagt / gjort. Vi har vart där båda 2.

Livet är en bergodalbana men något jag aldrig släppt är hur jag älskar dig, att jag älskar dig så mycket att jag spricker, hur jag önska det fanns 2 av dig så att den ena kunde stanna hemma när du behövde gå.

Jag älskar när du håller min hand i din när du viskar i mitt öra och när du håller om mig, hur du kysser mig och hur våra läppar passar så bra ihop. När du kramar om mig i en kö "och visar att jag är din" när du presenterar mig som din flickvän för dina vänner, När vi ligger sked och du har dina varma händer runt min mage eller höft, När vi röker och du ALLTID glömmer bort att ge mig slutet ;) När du håller om mig i duschen i sängen i köket.
När du smyger dig på mig bakifrån och säger att du älskar mig, eller hur mycket jag älskar att se dig skita med öppen dörr, eller se dig diska tvätta dammsuga städa laga mat <3

Du är äkta kärlek för mig Kim, Jag hoppas på många fler fina underbara år tillsammans.
Jag Älskar Dig Sötnos !
-v-

Mat

Väntar på maten som ska bli färdig, idag blir det kyckling stekt potatis och sås som står på menyn!

Tvättar och har precis tagit disken, drar en vals med dammsugaren efter maten och allt kladd som uppstår :P

Wilma är stor nu hon är 59cm lång och väger 5700g :) lille tjejen! det går bara alldeles för fort detta hujedanesmej :)

Skulle bara uppdatera läget ! Hörs sen köss !

Godmorgon, Visserligen


Godmorgon, Visserliger har jag vart vaken sedan 0700 och lämnat barnen.
Beslöt mig för att lämna Vilton idag, Han var INTE glad på mig och bara grät. Det gör så ont i mamma hjärtat då.
Men måste ha han där idag då jag ska till Bvc med Wilma och massa andra ärender,
Kim skulle årdna lite när han kommer hem ringa komunen och lite så, eftersom jag är så dålig på att stå på mig.
Jobbigt som fan, nångång måste jag ju våga ! Speciellt när det handlar om barnen, jag vet !

Idag är det min och Kims 4års dag, jag skriver ett kärleksbrev till dig senare älskling <3 Har liksom ingen tid just nu.

Nu ska jag dricka kaffe med min kära syster, hörs senare :) Köss !

Nu blir . . .



Skit och pannkaka. . .

Vi börjar som vanligt med att dagen har vart great! Förutom att jag höll på att explodera gånger 100 när jag skulle hämta Vilton hos dagmamman! Kommer fram och stiger ur bilen, Vilton möter upp mig meeega glad över att se mig igen efter 5h. Jag frågar dagmamman om det har gått bra idag och får ett kort svar tillbaka väldigt irriterad och sur "Nej, Vilton målade min nya soffa med bläckpenna" Jag tappar hakan men vad kan jag göra liksom ? , Jag frågar om det var mycket han hunnit kladda "ja ena hela sittdynan" Då går jag med svansen mellan benen för att sätta in honom i bilen. Då kläcker hon ur sig att hon gav honom en redig urskällning och att hon inte vart glad på honom! När jag sätter mig i bilen slår det mig iaf att är det inte meningen att om jag lämnar min son hos dagmamman så ska hon ha uppsikt över honom och eftersom han hann kladda så mycket så måste hon ju gjort annat än att hålla koll på honom, det andra att vart fick han ens tag på en bläckpenna och leka runt med?. .Det 3e jag ska väll inte ha skuldkänslor osv, när Vilton är där är det ju hennes uppgift att hålla reda på barnen så att sånt här inte händer eller ?, sen att hon gav Vilton en redig utskällning för att sen vara sur på honom för något som egetligen inte är hans fel utan hennes, då det är hennes ansvar att passa på honom! . . . Eller har jag helt fel, han är knappt 2 år ännu klart som fan en unge kladdar om han får tag i något med färg i !!!!! . Är det konstigt jag är förbannad ? Jag har sagt det innan och jag säger det igen, jag vill ha dagisplats till mina barn. Har väldigt svårt för att se en ensam ta hand om flera ungar samtidigt hela dagarna. . .Jag trivs inte såhär, vad ska jag göra ? Det finns inga platser, kan jag få ersäättning om jag har Vilton hemma istället ? ? . Någon som vet? .

Så arg

Idag lämnade jag barnen på dagis sen hjälpte jag Madde i grillen tills barnen slutade.

Är så jävla förbannad på dagmamman så vet inte vart jag ska ta vägen! Vet inte ens om jag vill lämna honom där imorgon !

Spruta


Jag och Wilma sitter nere hos Madde just nu på en kaffe, fasar över stressen som ska uppstå om 3 timmar då jag ska med båda pojkarna till bvc för spruta, först den ena sen den andra :O gaaah!

Vaknade klockan 0800 och fick stressa som en jude på en timme, men det gick bra och alla kom itid till dagis/dagmamma. :)

Yes jag är supermom idag och känner mig väääldigt pedagogisk, haha! Nej nu ska jag vara social med Madde.
Vi hörs senare! Köss

Okej, lite spontant

Okej, lite spontant såhär men jag lägger bort min sista snusdosa imorgon istället. Känns overkligt haha, en jäkla snusdosa "hur lite pengar man än haft så har man ALLTID haft råd att köpa en snus" ! Tragiskt, jaja bye bye iaf!

Hämtade barnen från dagis/dagmamma och var hemma till halv 3, Viggo var galen eftersom han ville ha lillgrillen mat dock hade jag bestämt mig och redan tagit upp köttfärs så det fick bli spagetti och köttfärsås till middag.
Efter en stund blev Viggo nöjd när han fick sitta på bänken med mig och titta "röra" i maten.

Har precis lagt barnen nu, dom var trötta och sega och Vilton kom traskandes med nattflaskan så det var tydligt att dom ville sova och inte busa och hoppa i mamma och pappas säng :) Favvogöra!

Wilma somnade precis hon också efter ett bad och en flaska så nu är det lugna gatan hemma hos oss.
Jag drömmer mig bort till tanken av att ha hus och hur mycket enklare allt blir när man inte är så instängd i en lägenhet bry sig om grannarna och sen kunna släppa barnen fritt. Ha något att pyssla med och veta är ens eget, något som är vårat och som vi kan fostra upp våra barn i <3.

Jag är trött nu, frågan är när jag någonsin är pigg?

Saknar Kim också nått så innibomben , du är allt älskling <3

Sidecut


Sidecut får det bli när pengarna kommer! Jag måste göra något drastiskt, en förändring. . .

- Jag tror det skulle behövas .

Åh tack Therese. . .



Åh tack Therese "svägerskan" som orkade hjälpa mig till att få tillbaka mina gamla inställningar osv.
Your the best! <3

Gud vilket blåsigt väder det är idag, Knycklade ihop tanken om att promenera idag. Jag är för trött och slö för det idag, och samt har jag massa annat att roa mig med!.

Ikväll åker mor och far till Turkey i en vecka, vad fan ska jag roa mig med ? haha.
Imorgon ska Viggo och Vilton till bvc hmm vet inte hur jag ska klara av alla 3 samtidigt, bad om en annan tid eftersom det inte finns någon som kan hjälpa mig just imorgon men vi kunde bara ta denna tiden.
Ett plus är väll att jag fick min bärsele som jag köpte från en vän på facebook för 80:- idag så Wilma kan jag ha i den sen får jag nog dra med vagnen så att pojkarna får sitta i den . .

samma visa på torsdag då Wilma ska på läkarbesök klockan 14:20 och barnen hämtas halv 2 halv 3.
Stress stress stress! Ja ni ser det är svårt att gå runt när man är ensam hemma och alla läkartider/bvctider alltid har läge att komma när jag är ensam.

Vilton var lite ledsen när jag lämnade honom hos dagmamman idag, gör så ont i mammahjärtat då.
Alla tankar som snurrar när man sett så många filmer på "elaka dagmammor" , dock tycker jag om Christina och tror inte det finns något elakt i henne. Men tankarna finns ju alltid, och det vet nog dom om!

Viggo trivs som fisken i vattnet på dagis han springer in och springer ut när jag kommer och skriker "MAMMA" :)
Underbara barn jag älskar er <3

Min pojkvän är världsbäst, ärligt kan jag säga att det nog inte finns många som honom. Han ser till mitt bästa frågar alltid hur jag mår hur min dag varit och att han älskar mig . Efter varje telefonsamtal nämner han alltid att han älskar mig, Jag begär inte mycket men skulle han sluta med detta så hade något vart påtok för fel. Det är en vana en underbar vana som får min dag så himla bra! <3 Jag älskar dig också sötnos!

Nu ska jag tvätta och dona, hörs senare! Köss.

Bilder

Jag lovade ju er lite bilder från mobilen :) godnatt !

Gört!

Följ min blogg med Bloglovin

Someone like you

Hatar detta, ändå envisas jag hela tiden om att det ska funka idag! Fitt blogg som inte visar inställningar , jag känner mig handikappad och hatar att det inte blir något mellanrum mellan raderna utan blir ist en helt långt inlägg. förlåt för detta men kan inte göra så mycket mer än att uppdatera med bilder osv från mobilen "där det faktiskt fungerar" senare. Lyssnar på Adele "someone like you" och jag dör, har haft denna låten i huvudet sedan imorses då jag och systeryster gick runt och nunnade på den. Nu får jag inte nog! Tycker ni kan kika in på min kära pojkväns systers blogg där hon la upp "hur blond jag faktiskt kan vara" ibland. Och jag medger att just det där som jag säger där är det knasigaste / roligaste jag sagt NÅGONSIN! hahaha. www.lutzia.blogg.se där har ni som sagt min "vad det nu heter" pojkvänssyster iaf :) <3 Imorgon ska barnen på dagis och jag kommer njuta av varje sekund, vilken 3barnsmamma ser inte fram emot en stund för sig själv ibland "eller vilken mamma som helst istället"! Är iallafall ärlig, för jag är trött och slutkörd just idag. Imorses ville jag hellre ligga begravd i någon bunker än att mötas av 2 nerkladdade ungar med baajs "baaach" som Vilton säger. Sängarna var fulla barnen var fulla av reen nylagd skit! haha. Devlin också xD Jag och Kim pratade på att flytta, eftersom detta inte blir av och vi istället bor kvar i byhålan tills Kim får fast för att sen titta hus IGEN! Jag var ung och dum innan han var ung och dum innan, hur kunde 2 unga dumma ta hand om ett hus när vi inte kunde ta hand om oss själva ? haha, ja ett kapitel för sig! Det som gjorde att vi båda mognade var Viggo. Nu vet vi vad som gick snett vad vi gjorde fel och vad vi har för erfarenheter tills denna gången vi köper hus! Jag ser framemot att kunna se ungarna springa runt på gräsmattan slippa sitta instägnd i en lägenhet 1trappa upp. Så ser iaf planerna ut, så nu vet ni det också. Kim har haft lite svårt att bo här eller ja att känna sig hemma här då han från början kommer från Rimbo 45mil härifrån men nu när han jobbar som han gör gjorde det ingenting. Och jag har faktiskt väldigt mycket hjälp med barnen osv här, dock inte så mycket när Kim är hemma men vi ska planera en utekväll tillsammans bara han och jag när han kommer hem så då får vi försöka fjäska lite så vi får barnpassning. ;) . Vi måste ju fira våran 4årsdag som är den 6e oktober!, Hmm vet inte hur man räknar om man tar bort de veckorna vi var ifrån varandra men kör ändå 4år, jag har iaf känt honom så länge <3 Så den 6e blir det ett låååångt fint kärleksbrev till min kära sambo här på bloggen det får ni INTE missa, jag visar mina fina djupt lagda känslor ;) Mia goes wild here! Nu ska jag slänga sängen på ryggen och sova, imorgon blir det upp tidigt sen ska jag passa på att powerwalka nån dryg timme! Köss.

Myser i sängen

Myser i sängen just nu, väntar på att Kim ska ringa så jag kan somna sen! :)

Hade min syster och hennes hund hemma hos mig över natten och nu när jag ligger i sängen nyser jag och andas tungt, hmm försökte faktiskt få bort det mesta tidigare idag men lyckades antagligen inte. Det gör inget jag värdesätter mysigt besök framför hundhår! :)

Apropå mitt tidigare inlägg så menar jag nu inte att vi planerar fler barn inom det närmaste men om det nu skulle hända nångång så orkar jag inte med mer negativ feeedback !
Jag säger bara att i mig själv känner jag mig inte färdig, dock händer det ju "när barnen har negativa dagar" att jag tänker "hmpf jag ska aldrig ha fler barn never" haha.

Fyfan vad jobbigt det är ikväll, dagarna har gått fort men det känns som att Kim vart borta i flera veckor :( som att torsdag aldrig kommer så jag kan känna sista slutspurten 1 vecka till sen är du hemma hos oss igen <3

Wilma somnade samtidigt som pojkarna idag klockan 7 , det är så jäkla skönt med sov rutiner, jag vet inte hur jag skulle klarat dagarna ensam utan rutiner ! Så ja jag börjar med wilma rutiner nu så dom sitter när hon blir större :) inga undantag här inte, dock är jag mer mallig mot Wilma än vad jag var mot pojkarna! Kanske har jag mognat lite hmm vad vet jag ? :)

Den 14e närmar sig med stormsteg jag ska sluta snusa efter 9år ???? ! Fyfan antingen är jag eld och lågor eller så är jag cool lugn ;) tror mer bestämt på det första! Hehe, stackars Kim !

Nej då det har jag sagt till mig själv att mitt beslut inte ska gå ut över någon annan i familjen än mig själv så är det bara ! jag ska klara detta, Kim säger att han inte tror mig men positiv som jag är ser jag bara att han uppmuntrar mig när han säger som han gör ;) han Ska allt få se ! :)

Inte färdig

Ärligt så känner jag mig inte färdig, jag är 21 i December de flesta skaffar inte barn förens 25-30 så varför måste jag vara färdig för ? jag känner mig inte redo för att säga att "detta va sista". Jag vill känna på graviditeten igen, magen och att ligga på förlossningen. Knosa en nyfödd och älska en till, sjukt att jag sitter och tänker såhär. Men jufler som säger åt mig att sluta får mig att vilja ännu mer! Sedan jag var liten har jag alltid velat ha en stor familj, som kan springa runt midsommarstången, runt julgranen :) ha flyg och fart, bråka bli sams. Så nej jag kan inte säga att jag är färdig ! Det märks, Jag älskar mina barn ni är mina andetag. Kan inte se ett liv utan er inte någon utav er! Mammas hjärtan <3 Samtidigt passar jag på och säger att jag älskar min karl också, mer än ord kan beskriva! Du är allt och lite till <3

Klockan 4

Godmorgon har faktiskt precis fått på oss kläder här hemma :) alla 3 hade gjort nr 2 skitkul ;) och väldigt intressant . .


Wilma satte jag i babygungan så hon håller på att somna om igen , pojkarna tittar på lilla Jönsson ligan medans jag njuter av lugnet före stormen :)

Hörde barnen klockan 4 inatt antog att dom somnade om igen vilket jag inte vet då jag råkade somna! :)

Älskar mina <3

RSS 2.0