Yey

Igår höll jag och SIS på att måla i mitt och Kims fina sovrum som vi idag tapetserade samtidigt Som vi slipade och målade Viltons rum Så idag har vi fanimej legat i.

Just nu inväntar vi grillad mat och jag njuter av en alkoholfri öl tillsammans med Madde,Kim och jon.

Sedan ska grabbarna lägga golvet i Viltons rum medans jag och Madde ska skruva ihop våran nya säng och byrå. Nästa vecka får det bli Ikea för inköp av våra sängbord som hör till sängen och som inte fanns när vi var där sist. :) spännande, sååååå himla skönt att vi får ordning på allt innan bebis 4 anländer <3 .

Var hos bm idag ockSå och magen hade växt 1cm så nu är vi i sfmått 29cm,bm tror det blir en liten liten bebis. 134 slag/min dock var mitt järnvärde jätte lågt på 96. Och när man kommer under 100 så får man antagligen ta blodprov osv för att kolla varför, så det fick vi göra och inväntar svar!

Var till sjukgymnasten och fick förklara allt om min rygg osv, hon va jätte trevlig och gav mig en korsett som jag ska använda dygnet runt. Sedan sa hon att hon heller inte ville börja med något träningsschema förens efter graviditeten då det kunde göra mer skada än nytta nu.

Posetiv dag <3 älskar mina !

Bebis




Imorgon ska vi till bm igen, Hoppas så att magen har växt som den ska sedan förra veckan.
Är lite nervös men det hör väll till. ?
<3
Älskade bebis !

Dagis

Någon som verkade lite Putt över att jag hade bältet under parterna på bilden när jag (kör) men för det första så tror jag nog inte jag sitter och kör samtidigt som jag tar kort sådär och bilen var inte i rullande bruk.
- tagga ner :) .

Just nu sitter jag och väntar på att snart köra Viggo på dagis, Vilton får vara hemma idag. Verkade lite slö igår enligt dagisfröken, men hemma var det fart i han ändå :) .

Älskar mina <3

Fy och fasa

Idag är ingen bra dag, barnen masar och bara är otrevliga mot mig . Känsligt stadie nu känner jag när hela kroppen på mig är i obalans samtidigt som pojkarna ska trotsa oss till Max !

Vill bara slänga igen dörren och springa härifrån just i detta ögonblick. .
Jag undrar när detta beteende ska lägga sig?

Hög gravid till hundra känner jag mig också, Önska det snart är juli så vi kan få träffa dig ditt lilla pyre <3 .
Är såååå trött på att gå gravid nu och inte kunna lyfta ett finger utan att få ont och andfådd.

Nej nu ska jag upp och joina gubben som håller på i Viltons rum sedan ner och handla samarin och mariekex ! :)

Älskar mina <3

Vilton

Vilton sover hos mormor och morfar inatt eftersom vi ska till Ullared imorgon, Viggo lämnar vi av hos farmor så dom kan få lite kvalitetstid och Wilma följer med oss om vi inte lämnar av henne hos Kims syster som frågade idag om hon fick ha henne :)
(tess läser du detta så ringer vi snart) . ;)

Ja så nu sover Viggo och wilma, btw viggo sover i sitt nya rum inatt och i sin NYA säng (får jag inte glömma att nämna för den sängen den är viktig i hans ögon) ;) haha.

När Kim tatuerat färdigt så blir det att mysa ner sig i soffan sedan somna i tid då det blir en lång dag imorgon :)

Älskar mina <3

Sjukgymnast

Kan ärligt säga att jag är så oerhört trött och less på min smärta nu så jag vill bara lägga mig och grina, allt går ut över både Kim och barnen och jag känner mig näst intill aldrig glad.

Jag kan inte skylla på någon annan än mig själv (envis som jag är) men bara för att vi beslöt oss för att behålla bebisen så har jag väll rätt till att klaga och även om vi har fått barnen tätt så har jag väll rätt till att ha ont ?
(antagligen inte) !

Min bm är iaf mån och ville att jag skulle besöka en sjukgymnast som kan visa mig olika träningssätt samt låna mig en tens apparat och ett mjukt foglossningsbälte till att sova med så jag inte klickar i fogarna varje gång jag vänder mig om i sängen hur försiktig jag än är.

Bm ringde idag och meddelade att jag hade fått en tid hos sjukgymnasten direkt efter besöket hos henne på tors så det uppskattar jag till tusen !

Har hela tiden knipit ang smärtan osv, men jag orkar inte längre speciellt inte när det går ut över Kim och barnen, att ha en sur mamma var och varannan dag är ju inte så jävla rockigt.

tack o hej !

Full fart är vi bäst på!

Köpte ju med en grästrimmer hem igår och den har gått varm i Kims händer idag kan jag lova :) .
Han har både bärt bort grenar osv från trädet han och grannen fick ner helt idag samt röjt runt i trädgården :)

Fick också en bra deal där med grannens son som klippte gräsmattan åt oss för 100:- . Skit bra! Så idag har mkt gjorts här hemma :).

Just nu så står Kim och Magnus och sätter upp sista gips skivorna i Viltons rum så vi kan bli färdiga någon gång, vart så mkt annat men nu så:) . Och när Viltons rum är klart ska vi börja med vårat sovrum dit vi har nya tapeter/färg , säng,byråå osv :) sedan eller under samma tid ska vi försöka få iordning på wilmas blivande rum. :)
Mkt på gång och hoppas att allt blir klart innan bebis 4 anländer :)

På söndag blir vi barnlediga eller ja Wilma får följa med till Ullared dit vi ska med Emelie och Markus :D kul, har inte vart iväg på länge nu och kan vara skönt att åka utan att stressa med barn och hela köret :) Wilma är ju mest bara glad om hon får se lite :).

Så jag planerar att vi ska handla lite bebiskläder och annat nödvändigt vi behöver, samt gardiner till wilmas rum och lite dekorationer :).

Händer mkt i våran vardag just nu, full rulle det är vi bäst på! .

Älskar er mina fina änglar<3

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/2610303/images/2012/pic_205620746.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2610303/images/2012/pic_205620746.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/2610303/images/2012/pic_205620746.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2610303/images/2012/pic_205620746.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/2610303/images/2012/pic_205620944.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2610303/images/2012/pic_205620944.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/2610303/images/2012/pic_205620944.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2610303/images/2012/pic_205620944.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/2610303/images/2012/pic_205621181.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2610303/images/2012/pic_205621181.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2610303/images/2012/pic_205621492.jpg" class="image">

Jobbigt

Okej kan börja med att dagen har vart händelserik, både positivt och negativt!

Var hos bm kl 8 imorses där vi kollade urin,blod,blodtryck,sfmått,och hjärtljud. Sf måttet är 28cm nu i vecka 33 vilket bm tyckte va vääldigt litet eftersom jag med alla andra 3 graviditeterna varit över normalstrecket/högsta. Så jag ska tillbaka om en vecka igen och se om det växt något och om inte så skulle vi bli direktskickade ner på tillväxtultraljud på näl, bm sa att man brukar oftast räkna veckor/centimeter, och dessutom låg jag väldigt lågt i järnvärdet. Så nu blir det till att äta mkt järn och mycket jordgubbar ;) . Väger nu 63 och hjärtljudet låg på 150slag/min :)

Efter bm lämnade vi pojkarna på dagis sedan åkte vi till Stina och Andreas på kaffe och kaka, där också rosa och Håkan var :)

Tog sedan en kaffe hos pappa sedan vidare för att hämta pojkarna, drog en sväng till Uddevalla och handlade in tapeter och färg till hallen samt vårat sovrum :) kommer bli så fint! Imorgon blir det vidare till axelP för att handla bröstpanel som vi ska ha i hallen, funderar också på om vi ska ha bröstpanel på wilmas nya rum? Ja vi får se :)
Massor av renoveringsobjekt nu, hoppas vi blir färdiga någon gång också, om 5-6 veckor kommer fönstrena till pojkarnas rum :)

Kul kul :) . Ja detta va allt för idag, känner mig nöjd med dagen trots det jobbiga i morses, men vi får bara ta det från torsdag. Kan inte göra så mycket mer :/ . <3 älskade skrutt !

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2610303/images/2012/pic_205462744.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/2610303/images/2012/pic_205462744.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/2610303/images/2012/pic_205462744.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/2610303/images/2012/pic_205462744.jpg" class="image">

Namn

Villem , vad tycker ni om det namnet till en pojk? :)

Uppe

Uppe med tuppen idag alla barnen, kände motvilligt att jag ville gå upp men det var bara att ge sig fan på att göra det. :) vi har iaf hunnit med att äta frukost, dammsuga, busa och nu somnade Wilma om och vi andra myser till trassel helt tagna :)

Halv 3 åker jag till billingen för att möta upp moster och mamma sedan blir det bingo i Åmål :D söndags nöjet ;)

Ska snart ta alla sängkläder på alla sängar samt tänkte jag dra ner alla gardiner och tvätta så vi kan få en fräsch och god doft här inne + att det blir rent ;) . Älskar nytvättat, skulle kunna sitta nere i källaren flera timmar för att det luktar så gott, ja graviditeten har sina roliga sidor också :D

Älskar mina <3

:,(


Usch läste precis på aftonbladet om en 2årig pojke som hade lyckats starta morfarns bil som stod parkerad vid en kajj i Norge, bilen hade hamnat i vattnet och det hade tagit flera minuter för morfarn att få upp bildörren för att kunna rädda sitt barnbarn men då var morfarn själv så nedkyld och illa tagen så några vittnen hade hjälpt morfarn upp ur vattnet. Den lille pojken var i vattnet i 45min innan räddningsinsats fick ut och upp honom.

Det är kritiskt för både pojken och morfarn.

Jag blir så himla ledsen när jag hör något sånt här, hur himla lätt hänt det är. Lämna aldrig nycklar och barn ensamma i bilen, sitter med klumpen i halsen och tänker "tänk om det hade vart min son och min pappa" . Jag hoppas allt går vägen för dessa 2, och önska jag kunde få vara där och hålla om pojken även om jag inte känner honom.

Är känslig idag och mitt humör ska vi inte prata om, har haft sån där dåligsamvetes dag där det känns som att jag inte gör tillräckligt för barnen att dom inte får lika mycket uppmärksamhet och att jag bara är allmänt tråkig och dum.
Fy såna här dagar vill jag inte veta om, jag gör ju mitt bästa Kim gör sitt bästa det kan inte bli bättre, men ändå gnager det i mig att det inte är tillräckligt ?. Jag älskar er mina fina barn! Föralltid.

"Just i denna stund, vill jag gå upp och lägga mig intill pojkarna snosa i nacken på dem och berätta för dom hur mycket dom betyder för oss. Vilken lycka dom sprider och all kärlek man ger och får" <3



Bildbomb bebis v32 <3

Slänger in en bildbomb då min iphone började fungera helt random, och bättre än nånsin fungerar den också. Hmm den ville nog bara vila ett tag :)

Utkast: Juni 1, 2012


Har haft en mycket givande dag, först var jag på utvecklingsamtal för Viggo och Vilton. Det fanns bara posetiva saker att säga och höra, Då blir man sådär extra stolt i mamma hjärtat! Viggo hade blivit mycket "vuxen" och hjälper mer än gärna till när det är samling och fruktstund, Tar mycket väl hand om Vilton när dom träffas ute på gården och är väldigt inne i sina rutiner han har där, sovstunden är god och en viss fröken har han som han tyr sig extra till och hon berättade att dom hade fått en speciel relation mellan varandra eftersom det är hon som äter brevid honom och somnar brevid . Viggo pratar ju alltid ätte gott om henne så, sålänge han är glad och nöjd är vi det också :)

Vilton är en liten Ferdinand, gillar att betrakta vad de andra barnen gör och hur dom gör. Är mycket för att pilla och klippa samt rita och bara vara för sig själv sålänge fröknarna är där han vet att dom håller till. Sitter gärna läänge och betraktar småsaker och "ser lite ut som han funderar på hur det vissa materialet är tillverkat" - Kommentar av fröken. Haha ja han är en liten person i en stoor värld som älskar allt möjligt udda ;)

Efter utvecklingsamtalet åkte vi till pappa och tog en kaffe och fika samt ringde runt på några husvagnar,
Dock ingen som föll oss i smaken så vi åkte ner till Grums "husvagnsförsäljningen" och hittade en husvagn som var perfekt för oss, 6-7 bäddar med splitter nytt förtält till :) . Underbart nu är det bara att dra dit vinden bär, och mest upp till Sthlm till Farmor och farfar samt gammelfarmor och gammelfarfar kusiner och ja vad vet jag alla :)
Underbart iaf och slippa leta sovplats varje gång då vi växer :) .

Du har 59 dagar kvar till beräknad förlossning.
Tänk er, inte långt kvar nu älsk
RSS 2.0