Hjälp någon

Mina valboxar där man kan ladda upp bilder, ändra storlek på texten osv är spårlöst borta ? , Vad har jag gjort ?, Någon som är snäll och vill svara mig ? :) Samt att min text slår ihop sig till ett enda långt inlägg ? . Hmm Sen undrar jag vafan Juryn grejjar med, Emil ? ? Hmm jaja vissa har smaken som baken.

30/9

Jag har en kusin som har 6 barn tillsammans med hennes man, iår kom deras tvillingar. Jag tycker jag klagar och åmar mig, men gud vilken krut mamma det där är måste jag säga. En sammansvetsad familj som strålar av kärlek, Visst har dom det nog tufft då och då, men vad dom visar utåt och auran runt dom är helt otrolig. Jag ser upp till er, Ibland när jag är trött och bara vill lägga huvudet under täcket så tänker jag på er och blir genast mer uppåt :) Ni är guld värda! Jag sitter just nu nere hos mamma och pappa, dom tog med sig barnen till Ed och Wilma sussar sött i sängen. Otroligt härligt väder måste jag säga känns som rena rama sommaren ute, ja nu får vi väll passa på att njuta då detta säkert är sista helgen innan vintern och istiden. Kim planerar en skidresa med några kompisar till honom nu i vinter, jag tänkte planera en ullared tripp för att handla in lit julklappar och prydnadsaker! Så jäkla tomt hemma på väggarna, visst de flesta väggar är av betong och knappt så man får in betongspik så liiite svårt att få upp tavlor och hyllor må jag säga men snart så! Sjukt vad jag har puffat bort mina vänner när jag fick barn, eller gick in i ett förhållande. Jag skyller inte helt på mig själv utan de andra också, men tråkigt känns som jag ibland är ensammast i världen "jag gör mitt på dagarna" är det såhär det kommer va FÖRALLTID? Ingen att planera roliga utflykter med eller planera att åka någonstans. . . Ingen att prata problem med rådfråga eller lyssnar. Tomhet!

Min pappa är gravid

Ärligtalat så sitter jag och grinar till "Min pappa är gravid" dom har 3 söner 2 som är adopterade och den ena lider av aschbergers "stavning?" Hela familjen var tvugna att flytta till Mexico efter att deras hus brann ner i den delstaten dom bodde i innan, och hade ingen hemförsäkring "jaja nog om det" Nu kommer jag till kritan, den ena sonen som lider av denna sjukdomen hade sagt i skolan till en lärare att hans pappa fött ett barn. Då hade dom jävlarna ringt hem för att berätta att sonen troligtvis hade vanvettförställningar också! Så dom ville inte att han skulle gå kvar i skolan utan byta ! Ni skulle se sonen och hur ledsen han var, hur hela hans värld nästan gick under endast för att han var ärlig. Det enda han ville var ju att få kunna leka med sina kompisar och träffa läraren. Åh gosunge ! Läste precis iaf att allt löste sig mellan skolan och familjen! Fyfan vilken underbar familj det verkar vara och vilken kärlek mellan alla :) .

Kim åkt

Fyfan lika tomt varje gång han åker ut, jag blir så himla rastlös och deppig. Bubblan också, Barnen kom till dagis & dagmamman 30min försent i morses då jag försökte hinna hem från gbg men 30min är inte så farligt, Det jobbiga var bara att Viggo bajsade ner sig TOOOTALT! Så fick ta av han alla kläder på vägkanten utanför Uddevalla. Skit äckligt var det när jag stod och bytte blöja på honom, det åker en motorcykel förbi och gubben på motorcykeln flinar som fan. Efter en stund vänder han och kommer tillbaka och ställer sig lite längre ifrån mig in på en grusväg och tittar på mig, får själv panik så skyndar mig in i bilen med Viggo och vi åker iväg, då följer gubben efter oss ända till Bäckefors där han sen vänder och kör mot uddevalla igen, skum snubbe! Nu ska vi snart ner på en kaffe hos mamma och pappa, antagligen avlivas deras hund Lajka idag :/ . Gör faktiskt ondare än vad jag trott att det skulle göra, har ändå levt med hunden i 12 år !. Sov gott lille vän <3 Wilma gosar i sin babysitter medans barnen springer runt här rastlösa så jag får dra mig :) . älskar och saknar dig K <3

Ikke nykter kväll

Ligger nere i Moas rum "kims syster" väntar på att Kim ska komma så vi kan sova, hmm han får skylla sig själv om han inte kommer snart då jag somnar :/ ska köra från Borås vid ) halv6 och sen med barnen på dagis i årdinarie tid.
Imorgon bitti ! Skit kul

Tagit några glas vin och känner mig lagom till knycklad ;)

Kim åker på jobb i norge i morgon i 2 veckor, segt så mamma och pappa åker till Turkiet i 1 vecka så ska jag roa mig med ? :)

Hörs i morgon "provat bloggen från telen ikväll" :)

Älskar mina <3

Trollhättan IGEN!

Kim slocknade nog ihop med Wilma, han skulle natta henne! Och det är knäpptyst där inne så min gissning bara. 

Idag har Jennifer passat Viggo och Vilton medans jag Kim och Wilma flydde fältet och åkte till Trollhättan 
för lite handling. 
Fick mig ett linne och en tröja samt massa kläder till barnen. Kim fick massa onödigt han också, + en tshirt. 

Läste precis Lisettes blogg, och jag gråter nästan när man ser hur dålig hennes lille kämpe är, 
Det är i dom tankarna man vill krama sina barn extra hårt och länge. Ni är starka som klarar av ett sjukt barn, 
Visst man måste ju men det är starkt för psyket alla känslor osv. . Håller tummarna för att allt går bra, massa kärlek till er. 

Var lite tjafs mellan mig och min kära far idag, usch hatar när man bråkar eller strir i familjen. Så himla onödigt
och vilka skuldkänslor man får! All rätt hade han men ändå jag är vuxen han är vuxen och alla vet att skriker man lyssnar man ännu mindre och jag är tillräckligt stor för att diskutera på en nivå där man kan prata. 
Jag blev förbannad och när jag blir förbannad så vill jag bara bort så tog bilen åkte ut i skogen och ställde mig för att varva ner sen åkte jag tillbaka för att hämta min familj <3 . 

Barnen somnade vid halv 7 och slocknade på stört, Lovely! 

Nu funderar jag på om man ska åka ner till affären innan det stänger för att göra iårdning något gott, hmm ja den som lever får se. 

Puss

Nu äntligen

Förlåt har nu äntligen fått igång internet igen, Så jäkla handikappad man känner sig utan måste jag säga.
Kim är hemma, och det är så himla skönt. Har unnat mig 2 dagars ledighet från både hemmet och barnen + gubbe. 
Igår åkte jag med min kära mor till Överby för att handla lite kläder till mig själv eftersom alla mina jeans 
har en tendens att rymma, Fick mig iaf 1 par och tro det eller ej men var tvungen att gå ner till barnavdelningen 
för att hitta ett par jeans! Pinsamt, men dom satt som ett smäck + att det blir så billigt när man handlar på barnavdelningen haha. Jag har alltid ALLTID haft svårt att hitta jeans som sitter bra både i lägnd och bredd. 

Så nu har jag ett par fina jeans på mig Nöjd som tusan! 

Och idag åkte jag, mamma och mina 2 mostrar på bingo i Åmål. Haha så najs och roligt! Mamma vann 2 gånger och vi delar alltid när vi åker allihopa oavsett vem som vinner, så idag kammade vi hem 150kr var allihopa tack vare mamma. Tack för det! =)

Nu sitter jag inne i garderoben och skriver på mac datorn, känns som att skriva på en jäkla tv. 
Helt onödigt men Kim är smart och byter tattuering mot saker och jag ska bara lära mig hur man använder alla tekniska saker. 

På Torsdag åker Kim på jobb igen, tråkigt men sant! Jag måste bara vänja mig och det kan ju ta sig sin lilla tid. 
Vänjde mig aldrig innan på ca 2 år så jag antar det kommer ta lika lång tid denna gången. 
Men pengar behöver vi. 

Wilma ler som fan nu, och börjar jollra mer och mer, väldigt utvecklad mot vad pojkarna kunde vid denna åldern. 
Älskar att vara mamma, så sjukt underbart att leva för något och som ständigt behöver mig/oss. <3
Min kusin ska ha barn också, måste bara berätta eftersom vi är så många kusiner/kusinbarn osv. 
Tror vi är uppe i 38 kusinbarn, nu fattas det bara 2 till som ska bli gravida iår då det alltid är 3 per år som är gravida i släkten, lika bra att göra listan redan nu. :P hehe.
Nej nu ska jag sticka, Kim ska göra English breakfast till mig sådär på kvällskvisten :) Gullig han är eller hur ? ;) . 
<3
Saknar sommaren, det lilla som varade !

Inget internet


Sitter mer eller mindre utan internet hemma för tillfället då jag en en av många andra som betalat fakturan
liiite väl sent, så jag hoppas det snart hoppar igång igen . Just nu är jag nere hos mor och far med Vilton och Wilma
då Viggo är på dagis tills klockan 2. :)

Har precis överfört lite pengar, och det var välbehövligt. Funderar på om jag kanske ska åka och tanka bilen men tror jag gör det innan jag hämtar Viggo senare, sånt jävla skitväder så man går ju inte ut fler gånger än det behövs.

Wilma sover just nu, och hon sov faktiskt hela natten inatt från 23:00 till 08:00 vilken jäkla bonus va :) .

Men så ni vet så har jag ju inget internet och det är ju ganska uppenbart då att jag inte kan skriva så ofta men jag ska göra mitt bästa i promis.

Älskar mina <3

Ute

Har vart ute i leran i några timmar tillsammans med barnen hemma hos mormor och morfar, Tillslut fick vi åka hem eftersom pojkana var så blöta och behövde sova lunch :) Wilma sov så gott i vagnen så hon vägrade nästan vakna när jag skulle sätta henne i bilbarnstolen.

Nu sover iallafall barnen så jag unnar mig en liten snabbis på datorn, ska snart sätta igång med tvätten och städa en snabbis innan barnen vaknar igen så dom kan riva ut allt som jag städat undan ;)

3 dagar kvar tills Kim kommer hem efter 3 veckor borta, kan inte fatta att han vart borta så länge.
Det har gått snabbt men ändå förjävla segt!

Nej nu får jag sätta igång med mitt här hemma, ses ikväll !
Älskar mina <3

Lite av varje



Jag får oftast bara tid att skriva på kvällskvisten så jag passar på ikväll också medans jag försöker få Wilma att somna för natten.

Idag har det faktiskt inte hänt så mycket, vi var och hämtade hem min syster från Uddevalla idag sen fick vi middag hemma hos mamma och pappa. Vid halv 4 satte vi hos här hemma framför tvn och beställde en film som vi glodde sönder på nu tills barnen skulle sova. Dom satt nästan inne i tvn eftersom det var så intressant, så länge det är barn med i filmen så spelar det liksom ingen roll vad det är vi kollar på ;) .

Känner att jag har massa ilska i kroppen idag, vet inte varför men är bara så jävla trött just nu. Trött att behöva tänka för 2, övervaka som 2. Jag skulle behövt 4 ögon och 36 armar! .

På facebook verkar alla va så pigga jämt och så himla städat, som att deras relationer är utan problem och att varje dag är som en dans på rosor. Hmm det kanske är dom som är mest slarviga, stökigaste, och har störst relationsproblem ? . vad vet jag, ni är iallafall 1 av tusen om ni har det så bra varje dag som ni ändå verkar ha.
Alla har vi väll våra dåliga dagar, antagligen handlar det väll mer om att visa sig mogen och hur duktiga ni vart idag och vad ni orkar! .

Jag är nog mest arg på mig själv förresten, alla verkar veta vad dom vill senare vad dom vill åstadkomma och vart dom har tänkt / drömt om att jobba . . Jag har aldrig ens ägnat det en tanke och det gör mig arg jag kommer inte på något jag gillar "visst jag gillar barn, men jag har ju fullt upp hemma med dom. Så vill helst inte jobba som dagisfröken/dagmamma" Nej det får allt räcka med dom jag har. :) .

Nej jag har inga framtidsdrömmar alls, Kim han vill göra musik öppna egen studio till tattuerandet gå sina drömmarsväg men vart hamnar jag om jag bara följer hans drömmar och mål ? Jag har ju inga så jag kan ju inte direkt nämna nått om att vi får göra en 90 kurva och köra på mina drömmar ett tag. Tragiskt! Eller hur?

En fråga till bara eftersom jag är så irriterad !
Hur tycker ni ang det här med solsemester/skidsemester när man är i en familj, ska man åka ensam med vänner tex jag eller Kim eller är det inte mer logiskt att åka en hel familj ? . . .

"själv hade jag tyckt det hade vart mysigt hela familjen och inte bara 1 som planerar att dra iväg med sina kompisar, det känns så konstigt bara"

Hur tänker ni ?


"Ny bild från ikväll"


Den 12e Oktober är en stor dag för mig ska ni veta, Jag ska sluta snusa denna dag efter 9år ihop jag och min
Göteborgsrape! . . . Förstör mina tänder och förlorar pengar, Jag passar på att sluta medans pappa då också ska sluta röka efter säkert 25år . . haha! Ja vi får helt enkelt se hur det går men jag ska försöka och han också.

Det var någon som frågade vad jag skulle göra i helgen, dock är ju helgen snart över och morgondagen ska spenderas precis som idag. Hemma hos mina kära föräldrar tillsammans med barnen ute i höstvädret :)
Nästa helg ska jag spendera med min kära familj på Astrid Lindgrens Värld ska bli så otroligt roligt,
då alla tycker om detta stället som jag pratat med och som har vart där, så det ska bli en upplevelse för både oss och barnen :)

6e Oktober har jag och hjärtat vart tillsammans i 4år, klent om man tänker efter på vad vi hunnit med ;)
sånt som folk kanske tar 10 år på sig att göra har vi hunnit på 3 år . Haha mjo så är det. <3
Dock är inte Kim hemma då så vi får fira detta när han kommer hem igen efter 2 veckor. Ska också försöka planera in dopet för både Vilton och Wilma då. .Vilton är så stor så han kan ju liksom gå fram till prästen och få vatten i håret ;) lär bli en rolig syn och Vilton som älskar vatten lär ju vilja bada hela han.

Nu ska jag slänga sängen på ryggen och sova! Måste bara fråga hur ni tänker angående unga föräldrar osv. .
Enligt mig har jag all respekt för unga föräldrar "som förtjänar det" dock skäms jag när jag tittar på "unga mödrar - danska" Mer ett komediprogram som drar skam över oss unga föräldrar än en lärdom. Och om ni tittar på programmet titta efter gardiner i fönstrena " har kollat hos alla och ingen verkar ha förstått vinkeln med det" Dom har alltså inga gardiner! Haha. Ja det är iaf sånt jag kollar efter, lägg det på minnet bara ;)

Godnatt kära läsare. .

Traaktor mamma.





Mår ni bra idag kära läsare ? :)

Själv mår jag riktigt bra, jag lyssnar på Lars Winnerbäck och är så nöjd över denna dagen! Vi har spenderat
alla vakna timmar nere hos mormor och morfar, Pojkarna har fått åka traktor med morfar = Gräsklippare.
Och sprungit ute på gräsmattan samt lekt med Ebba "grannflickan" + att vi har vart en snabbis i Uddevalla
för att lämna av min storasyster.

Kallt ute nu och jag hade hoppats på att få en mer solig sommar i år, det är konstigt att man alltid tänker
"skitsommar jaja nästa kanske blir bättre" Dock händer det ju aldrig! Kanske bor i fel ände av Sverige helt enkelt.
Wilma har sovit nästan hela dagen idag, Hon har vart så himla varm så tror faktiskt hon är på väg att bli sjuk.
Hon somnade som en stock nyss och som ni kanske vet så är hon hiiimla svårlägd. Happy mee! Inte för att hon är sjuk men för att jag slipper lyssna och trösta i ca 3 timmar innan hon somnar som hon brukar.

Och idag har jag inte lika ont längre, jag mår prima ! Imorgon är det 4 dagar kvar tills K kommer hem :)
Underbart, och jag ska njuta av varje sekund!.

Vad vill ni egentligen läsa om ? Är helt slut på ideer, eller ja det står still så ni får fråga vad ni vill så ska jag försöka svara i det mån det går :)

Är återigen tacksam och glad över allt positivt ni skriver, det kan verkligen lyfta en hel dag :)
Tack ! :)

Puss

Massa babbel!


Vad fort man kan sakna magen men inte självaste graviditeten :P <3


Vad gulliga ni är som komenterar tjejer "damer klassar jag också in i kategorin tjejer" ;) .
Nu är det såhär att jag vet dock inte hur man svarar på komentarer så får helt enkelt svara här
på dom jag känner att jag vill svara till. Idag var det 8 nya komentarer så jag orkar tyvärr inte svara alla
men kan dra alla i en slutsats "ni är underbara som komenterar så fint, och samt till en som undrade
om förra inlägget "det första jag skrev, Om det var till mina barn eller till er som komenterar eller kommer
fram och säger så fina saker" - Mina barn är inte så språkkunniga ännu så jag skrev det till er som läser / kommer fram :) .

Imorses planerade jag hur mycket som helst som jag och barnen skulle göra idag, det slutade iallafall med att vi inte gjorde nått utav det. Jag har vart trött och slö hela dagen, ont i varje muskel och hals ja jag har bara känt mig total kass, Men det ska väll finnas rum till det också ? :)

Mamma kom upp på besök efter att hon hade jobbat, och tog med sig lilla Wilma hem för en natt hos henne.
Underbart "jag får sova en hel natt utan avbrott" Tack mamma <3.

Pojkarna badade innan sängen så dom var så nöjda och glada, Nått ska man ju förbruka energi på. Eller hur :)
haha, När dom somnade för ca 1 timme sen passade jag på att ta mig ett dopp i plurret som jag inte gjort sen jag var gravid och jag tog faktiskt ett glass vitt till för att känna den där avslappningskänslan "dock kände jag aldrig den känslan" utan fick hoppa upp ur vattnet och spy upp vinet samt maten jag käkade tidigare ! Fyfan är nog något som går nu eller så kanske man rentav är stressad . . Hinner ju inte tänka så mycket när man ska upp på morgonen byta blöja på alla 3 sätta på dom kläder göra frukost släpa iväg alla 3 i bilen in på första dagiset med Viggo stressa ut med 2 barn in i bilen igen åka iväg ut med 2 barn till Bengtsfors och dagmamman för Vilton sen ja sen kan jag koppla av med Wilma i 5 timmar GUD vad skönt det ska bli när allt faller på plats och Vilton börjar hos dagmamman helt den 27e :) .

Min rygg gör ont också, Måste verkligen ta och ringa läkaren på salgrenska för operationen jag ska göra.
Inget roligt och mycket som kan stå på spel men hellre göra operationen och bli bra än att gå resten av livet sne och ångra sig!

Nu väntar jag på att Kim ska ringa så jag kan duna kudde, är hel kass så får passa på att sova när jag väl kan.
Imorgon kommer min farmor hem till pappa och mamma så det blir att spendera några timmar där nere göra livet lite surt för dom ;) haha. Nej då!

Älskar mina <3 Godnatt kära läsare !

O happy day!


Åh jag blir så glad och varm i kroppen när ni skriver eller kommer fram till mig för att berätta hur mycket ni ser upp till mig och hur jag orkar, vilken energi jag måste ha. Och att vissa höjer mig till gudarna. Visst blir man glad :)

Jag måste ju, det är mitt ansvar min plikt min vardag "våran vardag" .
Jag älskar det jag gör, jag älskar att vara en mamma och jag hoppas det syns utåt också.

Visst det finns dagar som är jobbigare än andra det nekar jag absolut inte till.
Men för det mesta går det bra och jag försöker underhålla mina barn så bra det går i denna hålan :P

Nu ska jag strax åka in till bengtsfors igen för att hämta hem lillsparven Vilton som är hos dagmamman
själv för första gången :) . Viggo är med mormor och morfar i Ed och Wilma sussar brevid mig <3

Skriver ett längre senare. Puss

Snabbuppdate


Usch varför börjar alltid tankarna åka iväg dit dom inte borde när man är ensam för ?
Man kan alltid förlåta men det behöver inte betyda att man alltid glömmer.

Imorgon skulle Kim ha kommit hem, så segt att man måste vänta ytterligare 1 vecka. Jag får bara hoppas
denna veckan går fort! Så ensamt och tyst på kvällarna ingen att prata med disskutera med eller mysa sig ner brevid.

Viggo gick på toaletten och gjorde nr2 idag för första gången, sååå himla stolt. Jag dansade och skuttade av glädje och Vilton hängde också på, själv satt Viggo och undra om vi nog inte var riktigt kloka haha. <3

Imorgon ska Vilton vara hos dagmamman själv en stund, hoppas hoppas hoppas det går bra.
Nu ska jag sova blev en alldeles för sen kväll igår Godnatt!

Älskar mina turturduvor <3

1 vecka extra :(


Happ det var de 2 dagarna åt pipsvängen, Kim ringde förut när jag var och skolade in Vilton för att se vad jag tyckte om att han skulle jobba 1 vecka extra. Skit tråkigt så som jag sett fram emot att träffa honom, men vi behöver pengarna speciellt nu när man har räkningar på 19 tusen! Hur fan kan det vara möjligt ? . . .

Hmpf det är bara att betala och se glad ut, dock får han ju en bra lön så vi får helt enkelt offra en veckan av hans ledighet för att jobba, sen kommer han hem 1 vecka åker ut 2 veckor sen ja sen äntligen är han hemma en hel månad "kanske" ;) .

Vi sitter iaf och planerar en tripp till Astrid lindgrens värld med barnen nu, inte alls farligt med hotell 1 natt och 2 dagars kort på Astrid Lindgrens Värld 1595:- då med 4bäddsrum och frukost på morgonen.
Pratade med Matias också så han och Emma ville nog också följa med och mysa med barnen ena dagen eftersom dom inte bor så långt ifrån.
23-24e åker vi, Kim kommer hem den 22e och så åker vi till Svärmor 1natt och sen vidare till nöjet :)

Det gick jätte bra hos dagmamman idag för Vilton, han var jätte duktig och myste omkring bland alla leksaker och barn. Underbart att se honom så nöjd värmer till så i mammashjärta :) . Imorgon ska vi träffa dom under dagiset
på Sidan södra där flera dagmammor träffas varje Onsdag och leker eller ja barnen leker .

Och vid 10:40 ska jag till bvc med Wilma så då skulle mamma ta Vilton, spännande och se hur mycket hon gått upp och hur lång hon blivit våran lilla docka.

Så imorgon är det full rulle igen, jag njuter för då går dagarna så snabbt och när man lägger sig på kvällen somnar man med gott samvete :) . Älskar mitt liv just nu, meeen jag skäms inte över att säga att mitt humör växlar typ hela tiden ;)

Undrar vad grannarna har för sig, dunkar som fan i väggen vem vet ;) haha. Blåser storm ute också, vilket jag inte tycker om .

Älskar mina <3  Godnatt!

Bilder från Rimbo


Stina: Ja det stämmer nog om det där med avundsjuka, samt att "har man inget eget liv att prata om pratar man gärna om andras" Men vi har trots allt något som många andra inte har runt sig, hjärtat utanför <3 

Förut ville jag dra täcket över huvudet sådär som man kan känna när 3 barn gråter samtidigt och man måste prioritera vem man måste ta först, Oftast är det följande

- Viggo slår Vilton med näven / leksaken (och omvänt)
- Vilton börjar självklart gråta.
- Men jag måste hinna säga till Viggo att det är fel och sätta han på timeout!
- Vilket gör att Viggo börjar gråta.
- Då vaknar Wilma pgr av massa skrik och gnäll.
- Kramar Vilton som har ont.
- Ger Wilma nappen.
- Vilton springer till Viggo som sitter på timeout och retas
- Viggo puttar Vilton eftersom han retas.
- Vilton börjar gråta igen.
Ja sen fortsätter det ! Och hela tiden med ett barn gråtandes <3

Fast jag var överlycklig förut när jag fick några min under lunchen till att tvätta håret iallafall.

Wilma har iaf gråtit sen klockan 14;00 idag, + att nånstans därimellan så försvann min snus
tänk er den sitsen, kaous och kalabalik Viggo var iallafall snäll och hittade den i soporna där jag förmodar
Vilton slängt den :) .

Wilma somnade precis helt utmattad, perfekt då kanske jag kan se Idol utan avbrått idag :) .
Imorgon ska Viggo på dagis igen och jag samt Vilton ska åka till Bengtsfors för att börja hans inskolning
hos dagmamman Christina. Hoppas allt går bra och smidigt med Vilton också så som det gjorde med
Viggo :) . Wilma ville mamma ta under tiden och det tackar jag inte nej till, bara fokusera på Vilton
det tror jag han behöver :) Lille tjorven!

3 dagar kvar, jag vet jag babblar om det hela tiden men ni får vara med på min nedräkning om ni läser bloggen.
Ska bli så underbart och allt därtill, <3

Om ett tag kommer jag också uppdatera lite om hur vi planerar jag och min familj, eller jag och Kim.
Det bultar i kroppen och lite nervöst men fyfan vad vi behöver detta.




Sommaren 2010 Rimbo

Kära dagbok


Tack så jätte mycket Fröken C för hjälpen och de fina orden :) , Jag ska titta på namnet osv imorgon måste verkligen försöka sova nu då Wilma vart sur hela kvällen och pojkarna lekt rövare heela dagen.

Dock inte så konstigt eftersom vi hållt oss inne hela dagen, spöregnat med en gnutta sol sen pissväder igen.
Så jäkla trist, ni som inte har barn men skaffar senare kommer allt få reda på vilken energi en kropp egentligen har när man har 2 knåddar med eld i röven hemma en hel dag uttråkade till max :P .

Är så trött att ögonen rullar 24 varv varje gång jag slår i tangenterna ;) Men kände att jag kunde offra min sista energi till min kära blogg.

Min underbara mamma handlade snus choklad och en dricka till mig tidigare, eller ja min lillebror handlade för mammas pengar åt mig. Ja hon tar hand om mig som en liten prinsessa <3. Precis allt jag var sugen på också så hon måste läst mina tankar eller rent av känt vibbarna ;) . Tack älskade du .

+ att jag pratat sista gången med älsklingen för idag och det gör att jag kommer sova mycket gott inatt, imorgon är det 3 dagar kvar tills vi möter upp honom på flygplatsen UNDERBART! Saknar han så himla mycket, gud man tycker det är mycket att stå i hemma när man är 2 men när man är ensam med hushåll och barn blir det trefaldigt. Och måste jag påpeka att jag vill spy på alla rutiner just nu ? :D .

Men vad hade jag gjort utan rutiner ?, Ingenting. Minns knappt vad jag gjorde innan jag fick barn <3

Godnatt People ses imorgon :)

ÅHH

Någon som vet hur man ändrar namnet här på blogg.se ?
Jag har ju 3 barn nu och blir snart 21 så då är det ju onödigt att heta fyrasnartfem, och 20 år och snart 3 barnsmamma :P .
Den som vet får mer än gärna hojta till för jag vet då inte :)

Satt idag och kollade på mina barn och tårarna bara rann, Jag har egentligen ingenting att klaga över.
Jag har allt, precis allt jag vill ha och alltid velat ha. Blir faktiskt så ledsen när jag får höra repliker som
"Nu ska ni väll inte ha fler barn/Nu räcker det/Nu får ni se till att skydda er man ska ha kärlek till alla också/m.m"
Tar vi inte hand om våra barn exemplariskt? Ger dom allt dom behöver och alltid ser till deras bästa?. Ger dom mat på bordet och tak över huvudet, leksaker dom kan leka med och vatten dom kan tvätta sig i ?. Kärlek så stor
så det inte ens går att nämna. Sitter uppe tills ögonen snurrar ifall någon är sjuk, och sätter hjärtat i halsgropen såfort dom blivit inlagda.

Jag tycker dom replikerna får oss att framstå som ingenting av de där som jag precis skrivit. Som att vi inte är bra nog, Jag kan ge er attans på att vi ger mer än 110% i vårat föräldraskap. Inte går jag fram till någon och säger "nu får det allt räcka väll, sätt in spiral vettja" Inte för att vi har planerat fler barn men är det inte egentligen mitt och Kims beslut om vi vill utöka våran familj för att vi vill ?. Det är ju trots allt vi nu, vi och våra barn. Jag vill inte höra på sånt trams, visst man kan komma med en åsikt men om den skadar mer än gör nytta så håll det för er själva.

Visst man kan ha dåligt ställt och vi har rent ut sagt haft en förjävla illa tid av ekonomi, Men vilken familj drabbas inte av det nångång ?. Som tur är fick Kim detta jobbet igen som ett brev på posten "vilket faktiskt stämmer ;)" haha. Och det kunde inte sitta lägligare. Men trots allt så har vi ändå alltid sett till så barnen fått vad dom behöver och har inte heller klagat eller drabbats av det.

Ja jag är nöjd med vårat liv, hur vi hanterat situationer som kanske velat få oss att gå åt olika håll, hur vi ändrat teknik på uppfostran, hur vi klarat av tuffa dagar och ansträngda nätter och hur vi alltid oavsett vad ändå lagt oss på kvällen med gott samvete och massa kramar <3

Jag älskar er Kim Viggo Vilton Wilma <3 Ni är mina ögonstenar, ljuset i mörkret och mina andetag <3

Jobb


Godkväll,

Har haft en allmän tråkig dag idag, mina tankar svävar iväg åt helt olika håll.
Tråkig och tråkig kan jag egentligen inte påstå men mindre underhållande. Lagade pannkakor till barnen
i morses sen åkte vi ner till mormor och morfar, myste åkte hem med pojkarna medans Wilma
var kvar hos mormor och morfar. Jag och pojkarna slog ihjäl 2 timmar på soffan helt utslitna <3

Jobbade idag, från 16;30-21:00 var helt okej faktiskt. Komma bort från hemmet och faktiskt inte behöva lägga sig 19:00 på en fredag som jag annars fördriver tiden med :) .

Nu är jag iaf nerslagen i sängen med datorn påsidan av, Lillan sover nu men vaknar nog snart för sista flaskan
innan natten. Har jag berättat att hon har blivit duktig nu och bara äter en gång på natten vid 04:00 ca . Happy face för mig.

Helt sjukt vilken energi man får på dagarna när man bara behöver stiga upp 1 gång på natten, jag är faktiskt mycket gladare och kan tro det eller ej se mycket ljusare på allting. Då inser man faktiskt hur mycket "för lite sömn" gör mot en.

Nu väntar jag bara på att Kim ska ringa och säga Godnatt sen slänger jag på ögonlocken och ber John Blund titta fram.

Fick flickveckan häromdagen har ju trots allt helt glömt bort hur det kändes, men jag har fan ingen mensverk alls. Och jag som hade jordens innan jag blev gravid osv osv.  Intressant eller hur! haha. Nej men ärligt jag led som fan tidigare, nu har jag ingenting :) Hur skönt !

Älskar mina <3

Gnäll & Kärlek



Det går allt att fixa kroppen efter 3 busiga barn också !
Är man nöjd så är man :)


Min fina <3


Wilma vägrar sova på kvällarna, blir totalt slut i hela kroppen av hennes gnäll och gråt :/
Hon skriker konstant i ca 4h, det är inte lätt speciellt när man har allt annat man ska hinna med.
Sånt som jag får knuffa åt sidan sålääänge.

Som mig själv jag har nog inte duschat i en längre stund än 10 min MAX sen hon kom.
Kim tar ju hand om henne när han är hemma, men innan var det ju att hon ville snutta på bröstet 24/7
så hann inte så mycket själv då heller. Nu är det uppmärksamhet och närhet hon vill ha.
Det är mysigt och jag får skylla mig själv, hon sover jätte bra på dagarna tänk om det ändå vore så
på kvällen när hon egentligen ska sova.

Hon har precis somnat här nu efter att ha masat sen klockan 19:00 .

Jag hatar att klaga det är inte en av mina bästa sidor, men just nu har jag ingen annan att ta ut det på än på själva bloggen då Kim jobbar och börjar jag klaga på honom så går det ut över jobbet osv osv. . Inte heller
sätter jag mig och klagar till mamma. Nej då istället får ni som läser ha lite tålamod och kanske se det liiite från min vinkel.

Idag lämnade jag iaf Viggo på dagis sen vidare till mamma på kaffe med Vilton och Wilma, pratade med Emelie så vi beslöt oss för att åka in till kikis för en fika. Spanade runt lite i Bengan sen hem och väl i Billingen tog vi en runda med vagnen och Ymer på ca 45-50min :) Sen in i bilen med alla barn och vagnen vidare till pappa som passade Vilton medans jag och Wilma åkte och hämta Viggo på dagis, Kom hem lagade middag / käkade chips och myste till filmen "Bron till Therbentina" eller hur fan den nu hette. Viggo satt fastklistrad i tvrutan :) .
Tog sen med mig barnen till grillen och pratade med Emelie då hon jobba.

Ja det är i stort sett min dag idag, Pratat med Kim i telefon också <3 Mitt batteri på telefonen tog slut igår och min laddare gick sönder igår så fick inte på telefonen och hade heller inget internet eftersom jag går via telefonen för att få internet i datan. Så Kim var nådigt orolig eftersom han inte hade fått tag på mig igår kväll och i morses, försökte iaf få igång det men utan resultat!

Nej nu ska jag krypa ner brevid Wilma här i sängen till en film hade jag tänkt. Imorgon ska vi nog in till apoteket för att se om vi kan få tag på kolikdroppar, se om det hjälper min lilla flicka .

Älskar mina 4, kan inte se ett liv utan er. Ni äger HELA mitt hjärta <3

Varg

Okej vill bara nämna att det går 2 vargar i Billingen, så håll barnen under uppsikt samt hundar och andra husdjur.

Idag har jag vart på bvc med Wilma hon blir så stor och det går snabbt ! 4740g och 54cm lång är hon nu,
Anneli tyckte att Wilma var jätte duktig och stark i nacken för att vara född för tidigt och endast vara 6veckor.
Stolt som jag är kunde jag inte mer än att lee <3

Sen åkte jag hem till pappa som passade Vilton vidare hem till oss där Vilton fick sova lunch medans jag städade sovrummet samt diskade och tvättade. Åkte och hämtade Viggo på dagis lagade middag sen ner till mamma och pappa som har Vilton hos sig nu under natten :) så jag bara har 2 att handskas med imorgon när Viggo ska på dagis. <3 Tack guld värd är ni båda 2 <3

Fick också reda på idag då chefen över dagiset ringde och berättade att det var fullt på dagiset så Vilton har fått plats hos en dagmamma i Bengtsfors, så jag ska först lämna Viggo på dagis här sedan vidare till bengtsfors för att lämna Vilton där. Jag känner mig inte alls bekväm i detta men eftersom det är det enda som finns just nu så får jag niga och bocka. Tragiskt ! Vill ju gärna lämna mina barn på samma plats samma tid .

Imorgon är det 8 dagar tills älsklingen kommer hem, Underbart. Jag saknar honom så jag nästan avlider,
inte bara att ha 4 händer utan också närheten. Känslan av att ha någon brevid mig när jag ska sova, när vi äter middag när vi pysslar på kvällen. Jag klagar inte för jag vet hur det är att inte ha pengar alls, så jag är mer än nöjd. och tok stolt över Kim som gör detta <3 Jag älskar dig sötnos !

Nu ska jag hoppa in i en dusch, jag hinner knappt skita på dagarna så får passa på nu runt 11 när lilltjejen somnat för natten och förhoppningsvis sover bra.

Älskar min familj <3 ni är min värme !

Våra vänner drar kosen


Ska fylla i en intresseanmälan men tror närmare bestämt Kim får roa sig med det, då jag inte vet hans årsinkomst och + att jag inte får tag på honom så han kan säga det till mig.

Låg i sängen och drog oss hela morgonen kikade på film och mös jag och barnen, Underbart.
Imorgon börjar Viggo dagis igen så det blir upp tidigt för att få iårdning alla 3, det går allt bra dock stressigt.
Men mamma är så snäll så hon skulle komma upp och passa de 2 minsta medans jag springer iväg med
Viggo.

Har lagt barnen till lunch nu, men Viggo vägrar somna utan somnar helst ute på soffan så nu ligger han under
täcket och halv sover brevid mig. :)

Jennifer och Sandiii var precis över en sväng för att säga hejdå, dom åker till Mellerud idag och kommer hem om ca 1 vecka. Kan ni tänka er att de vi umgåts mest med våra närmaste vänner och Viggos bästis ska flytta från oss. Vi som vart oskiljaktiga i flera år. SJUKT ! Men nånstans måste man ju börja och vill man börja om från början så är inte Billingen bästa stället :)

Jag nämner inget mer nu vill så gärna men det kommer i ett annat inlägg liiite längre fram .
Älskar mina <3

Viggos trots !




Oj, nog många som väntat på att jag skulle börja skriva igen då tittarsiffrorna är skyhöga nu.

jag gillar att ni läser, men hade vart kul om ni kommenterade lite mer så go for it :)

Idag har jag hjälpt mamma nere i grillen medans hon hade med sig barnen till bengtsfors tillsammans med min syster. Dom hade lekt i lekparken samt ätit glass på Kikis, Viggo hade bara vart sur när dom skulle åka hem igen. Vet inte riktigt vad som gäller, Viggo är inne i en konstig fas i sin utveckling där allt är hans och får han inte som han vill eller om man inte lyssnar på vad han säger heela tiden så blir han eld och lågor. Helt tokig! <3

Imorses när vi vaknade så slängde jag mig i duschen Wilma sussade fortfarande så fick ha med mig pojkarna på toaletten, efter frullen åkte vi ner till mormor/mamma och satt ute på altan med varsin kaffekopp. Viggo
var typ grinig och sur från första stund vi kom dit, och ja det är nästan så jag skäms över hur han beter sig överallt just nu. Man vill ju knappt hälsa på någon när han beter sig som han gör.

Det är nästan som att han vet att pappa inte är hemma och kan säga till honom men jag ska ju vara lika mycket respekt som han eller ? .

Nog om det, Fick Wilma att bajsa förut och jag tackar gudarna för detta. Då det är panik i sovrummet av magknip osv osv. Så inatt lär nog lillskruttan sussa gott. :)

Stora hjärtat skulle jobba över idag så han ringer här vid 11 snåret, längtar som en liten unge väntar på julklappar på julafton :) Vi har massa att diskutera och spekulera i just nu, så får se vart det slutar. Vi går mot bättre tider och förhoppningsvis bättre ställen :) .

Nu ska jag surfa vidare och vänta på att min hunk ringer <3 Älskar min familj !

Slö


Vet inte vad som hände förut, allt bara brast och jag grinade som en tok! Kanske för att Viggo har kört med mig hela dagen eller att jag har mycket att fixa men aldrig hinner. En tok jobbig dag har det varit, känt mig som ensammast i världen och inte haft någon att kunna vända mig till. Jag trivs inte, har en lustig/jobbig känsla i magen som får mig att vilja långt här ifrån.

Alla dagar är inte bra dagar, hoppas det löser sig när hjärtat ringer och mamma kommer upp efter jobbet.
Ska bli skönt att prata vuxenspråk, när man går hemma med barnen blir det ju inte direkt dom längsta disskutionerna.

Pappa ringde komunen iförrgår eftersom det är intagningsstopp på dagiset här i Billingen, Fick inte direkt några bra svar förutom att dom ska öppna en till avdelning nästa år "nästa år men vi som har barn som ska ha rätt att komma in detta året då" det ska ju inte vara mening att vi måste skicka barnen till Bengtsfors.
Jag tycker det är förjävligt, dom skulle iaf ha möte på Tisdag styrelsen och komunen. Så ja vi får hoppas dom får in mer personal eller öppnar avdelningen liite snabbare.

Barnen sover iallafall nu, ganska skönt om jag får skriva så. Vi har bara tagit det lugnt hemma idag eller ja vi var en tur till bengtsfors för glasstime sen lekte vi ute på gräsmattan samt badade. Så dom somnade snabbt och smidigt. Wilma ligger här brevid mig på soffan och sussar så det är tyst och lugnt . . .

Nu ska jag hitta på annat att roa mig med innan mamma kommer på besök :) .
Saknar Kim också, han och barnen är ljuset i mitt liv <3 Älskade människor ! <3

Till dig min bättre halva

Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
Anytime you whisper my name, you'll see
How every single promise I keep
Cuz what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most

What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they don't
When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, They never go away
They live on, even when we're gone

And I know an angel was sent just for me
And I know I'm meant to be where I am
And I'm gonna be
Standing right beside her tonight
And I'm gonna be by your side
I would never leave when he needs me most

What are words
If you really don't mean them
When you say them
What are words
If they're only for good times
Then they don't
When it's love
Yeah, you say them out loud
Those words, They never go away
They live on, even when we're gone

Anywhere you are, I am near
Anywhere you go, I'll be there
And I'm gonna be here forever more
Every single promise I keep
Cuz what kind of guy would I be
If I was to leave when you need me most

I'm forever keeping my angel close

Jag drar en slutsats att du vill spendera hela ditt liv med mig och om så är fallet
kommer jag få be om förlåtelse miljoner gånger "och du kommer sannolikt vara lika
långdragen vaarje gång" Jag kommer hata dig älska dig sakna dig trösta dig, hålla om dig
men sålänge jag har min plats brevid dig så är jag beredd på allt detta.

Ingen i min närhet har haft ett sånt stort hjärta som du, ser alltid till mitt bästa även när vi var isär
och jag kan tacka dig tusentals gånger men det är inte nog. Det räcker inte, inte på långa vägar.
Du och barnen är min livsglädje mitt ljus i mörkret, utan dig hade jag aldrig haft allt det här
och jag hade nog inte suttit och glatt sett på livet med glädjetårar.

Mina känslor är tillägnat bara dig, jag kan inte se mig själv brevid någon annan.
Vi hör ihop som pusselbitar du och jag och jag kan glatt säga att du räddade mig du gav mig en del av dig själv
Jag kommer alltid finnas här för dig så länge du tillåter mig.
Du är den bästa pojkvännen utan dig hade jag aldrig klarat det, jag vet hur det känns att vara ensam
jag vill inte uppleva det igen.

Du får mig att må så jävla bra, visst vi kan ha våra dagar men vilka har inte det ? .
Jag älskar dig och jag vet att så länge du älskar mig så kommer vi ha det underbart tillsammans.
Du är ett kapitel i mitt liv som jag aldrig vill avsluta, vi har så många år framför oss som kan bli
hur bra som helst om vi bara är tillräckligt starka och alltid finns här för varandra.
Ger varandra bekräftelser ger varandra närhet och absolut inte glömmer det som en gång fick oss att
falla så handlöst.

Jag blir knäsvag av dig och mitt hjärta slår dubbelslag
Kan inte se ett liv utan dig du är helt enkelt den perfekta min prins och mitt tempel.
Lämna inte mig gift dig med mig istället <3
Du är allt!
Kim Axel Östermark <3

Doktor P "låter som i en porrfilm" haha


Tänk när jag är 40år då är min minsta 20 :O.
och de flesta säger ju att man har som roligast efter 40, jag vet inte om dom bara skyller på detta eller om det är sanning men isf känns det ju ganska skönt att vara färdig med allt. Barnen är självständiga "förhoppningsvis"
och kan iallafall klä på sig själva och laga sin egna frukost.

Jag kan jobba och på helgerna ligga och draa mig tills klockan 12 sen göra vad fasiken som faller mig in.
Klagar inte på hur jag har det just nu för det är underbart och värt varenda tidig morgon men jag har iaf något att se framemot i ca 20års tid ;) haha.


Kim jobbar över ikväll och det är ju bra, han ringde vid 19:00 så det var skönt att höra hans röst .
Allt går bra där ute han tyckte bara det var lite jobbigt när det blåste, haha kan jag själv tänka mig :)

Barnen ALLA 3 sover samtidigt för ovanligheternas skull så jag har ägnat mig åt att städa undan lite,
samt rensat min telefon vilket innebar att kopiera över, över 700 bilder till datorn/sortera sen lägga över dom på hårddisken. Den håller fortfarande på i ca 30min till att överföra dom :P .

Nu njuter jag av lugnet en stund faktiskt, inte blev det någon lång sömn vid lunch för barnen då Wilma var ledsen och väckte pojkarna så det har vart fullrulle heela dagen. Upp tidigt för att göra oss klara / stressa till Peder
Viggo och Viltons läkare nere i Bäckefors. Allt såg bra ut och Viggo stod inte längre still i vikt och längd utan väger nu 12 kilo precis med lillebror hack i häl på 11,9 kilo. Haha, Men allt detta beror ju på att Viggo inte får i sig all näring och fett samt proteiner osv som han hade behövt. Vi kämpar med all fett och olja som vi kan få tag på! :)

Efter läkaren åkte vi hem till mormor och morfar på kaffe och glass fika, mormor passade Wilma medans vi
var hos doktorn och jag kan lova er att det hade nog inte funkat om jag hade vart tvungen att bära runt på Wilma när pojkarna är som yrväder båda 2 om vi är på offentliga platser :P .

Nej jag hade faktiskt tänkt slänga upp lite bilder här på bloggen från Wilmas förlossning samt massa andra roliga spännande bilder. .

Älskar min familj och saknar K <3 Puss på dig min bättre halva <3





Jag avslutar här och laddar upp fler en annan kväll, nu vill jag njuta till en film
Ciao!

lämnat Kim på flyget

Hejsan hoppsan
sitter nere hos mamma och pappa på deras lap, så jäkla segt att starta datorn vi har hemma.
Så jag passar på !


Vilton är med mormor och morfar i Bfors och klipper sitt långa fiina guldlockshår nu, så det ska bli spännande
o se hur han ser ut :) Gullig som vanligt !

Viggo är på dagis och Wilma sover på soffan, Gick upp klockan 3 inatt för att göra oss klara för att åka och lämna älsklingen på flygplatsen :/ Nu ses vi först om 2v och det kommer vara drygt och segt utan dig här hemma.
Men jag är power så det ska nog gå finfint det här, pengar behöver vi ju :) .

Saknar dig redan så kan bara tänka mig hur sakta dagarna kommer gå.
Nu ska jag dricka kaffe och äta kaka med mamma och pappa som förmodlingen kommer om några minuter :) .

Uppdarterar mer senare! Puss
RSS 2.0