Liten uppdatering

Jag tänkte att jag skulle ta och skriva min förlossningsberättelse men jag har ingen dator just nu och det tar evigheter att skriva på telen. . Men jag kan säga som så att allt gick snabbt och smidigt :) Har försökt landat här hemma innan Kim åker på jobb, men jag inser nu att det är lättare att bara kastas in i det :). Igår lämnade vi honom på flygplatsen och innan var vi och hälsade på svärmor samt faster och kusin. Vilton blev kvar där tills imorgon :) han klagar nog inte :D Viggo och Wilma leker bättre än på länge tillsammans men det är nog endast bara för att brorsan inte är hemma hehe. Villem har sovit jätte bra inatt, vaknat 2 gånger men jag fick ändå sova ut vilket jag inte gjort på väääldigt länge känns det som :) min kropp har varit koma! Så idag första dagen på flera månader har jag inte speciellt ont i ryggen, men jag tar det fortfarande försiktigt utifall att det kanske blir värre om jag överanstränger mig. Min mage börjar dra ihop sig riktigt bra också, jag ska inte klaga! Snart kanske jag kan börja använda gåbandet på kvällarna :) läängtar !! Och om ni undrar varför jag inte uppdaterar på face så är det för att min status stänger ner varje gång jag försöker uppdatera! Jag saknar Kim nått så otroligt också :/ gör ont i hela mig . Hoppas dagarna går fort tills vi träffas igen, att man aldrig vänjer sig :( . <3 Puss

Grattis älskade Wilma

Grattis våran älskade dotter på 1årsdagen, tänk så snabbt detta året har gått! <3 skrämmande. Du och dina syskon är det finaste vi gjort <3

Åh :/

v40 alltså 39+0 Jag börjar fundera på om denna bebis kanske gör motsatta entrén än sina syskon?:P Allihopa har ju kommit ca 2-3v för tidigt men denna gången känns det som att jag säkert kommer gå över tiden. Så många gånger nu som jag skrivit och trott att det vart igång, faaast idag känns det i rygg och framåt och det är väll positivt! . Kommer du inte idag så ger jag upp och låter det ta den tid det tar :/ . Jag är ju såå nyfiken på dig <3 Och vill faktiskt bara ha det överströkat jag vet ju vad jag har som väntar :P . Hugaligen. Nej om man kanske ska ta sig ur sängen, Viggo har sovit hos sandor inatt och halv 10 ska vi köra Dave till tåget. Vi hörs sen ! Puss älskar mina <3

Ingen bebis :(

Idag är datumet jag trodde liten skulle titta ut, jobbiga sammandragningar men ingenting annat. . :/ . Kanske lika bra för kim ligger i soffan bakfull efter en tur till k-stad igår kväll tillsammans med Dave och jon + 2 till. Han ville fira sin försenade födelsedag eftersom han jobbade när han fyllde. dom verkade ha haft roligt iaf och det är ju huvudsaken :) . Helt blå himmel är det idag också, så snart ska vi äta frukost ute på altanen. Så jäkla skönt, jag behöver verkligen lite energi så solen kunde inte kommit lägligare . Ska nog åka och handla födelsedagspresent till Wilma nu någon dag också, hon är snart 1 helt år!!! Huur jäkla fort har det inte gått ? Lilla tjejen <3 . Nej nu får jag roa mig med barnen lite, vilken tur att badpoolen är full ;D puss

Gissning

Jag tycker vi tar ett datum gissning på när ni tror bebis har valt att komma :) Jag själv tror 21/7 sedan kan vi ju köra på vikt och längd också ;) 21/7 2980g 48cm :) just My guess ! Puss :)

Tidigt.

 
Godmorgon säger jag halv 7 en fredagmorgon, Puh och vad dimmigt det är ute ....
Funderar över vad man ska hitta på idag, hoppas solen tittar fram så barnen får bada lite. Det hade vart det exemplariska.

Illamående som en gris och Kim har åkt på någon sorts influensa med feber och muskelvärk.
Snälla gode gud låt mig inte åka på detta, hade det i den gamla lägenheten och jag trodde rent av att jag skulle avlida. Så nej tack inte nu såhär nära förlossningen.

Borde städa också, men energin verkar inte finnas för det just nu.

Hejhopp!

Pläp

 
Att förlåta
betyder inte att
man glömmer det
som hänt, bara att man
får lära sig att acceptera det.
 
 
F.u.c.k
 

Igång?

 
Orkar inte säga att allt har satt igång förens jag inte kan tala mig igenom dom, men aj vad ont jag har idag så det måste väll nästan vara igång?, Typiskt att man ska glömma hur det känns även om jag vart med om detta 3 gånger innan. :P

Nu åker vi snart till mormor och morfar på kaffe och mys, gammelfarmor är där också så henne ska vi också mysa med. Jag fick sovmorgon idag, heeelt sjukt att jag kan sova till 12 ! Ångest över att sova så länge, hela dagen känns bortkastad :P haha. Jaja jag får ta tillvara på de dagarna Kim ger mig såna här mornar, synd bara att jag är elak och aldrig ger honom någon sovmorgon. Får ju ändras, jag menar just nu gör ju han dubbelt så mycket mer än mig här hemma.

Hoppas det är igång nu, jag vill träffa dig du pyre där inne <3
 
Puss.

Idioter

Jag hade hoppat över denna dagen om det gick, jag hade släppt allt om jag kunde. Inga tårar för dig är värda att rinna i en sån situation, jag insåg ganska snabbt vilken idiot jag vart och hade det vart 12 månader tidigare hade du och jag vart helt andra människor emot varandra. Du och du är äckliga människor som kanske förtjänar varandra. Jag önska mitt hjärta valde annorlunda och att mitt huvud var förnuftigt. Men dom 2 sakerna går inte ihop! Du om nån vet att man inte gör såhär mot mig. Idioter!!!!

13 dagar kvar

 
Åhh vilket underbart väder vi har vaknat till idag, barnen har sovit till 08:00 så rena sovmorgonen. Vid 10
åker vi in till bengtsfors för en fika på Kickis och sedan hem igen för tvätt och bad och massa mys.

Ingen bebis i sikte heller för den delen :/ 13 dagar kvar, men enligt min sista mens är det bara 6 dagar kvar så vi får se vilket som kommer närmast. Jag vill ha ut våran lille nu <3
 
Jag får skriva senare istället. Puss

Besök

 
Idag kommer Dave på besök så honom ska vi hämta vid tågstation ikväll, ska faktiskt bli riktigt trevligt när vi inte träffats på länge allihopa och Dave har inte vart här sedan Viggos dop för 3 år sedan :)
 
Nu på morgonen har vi öst på med frulle, städ och bus. Just nu tittar pojkarna på film innan lunch napen, sedan åker vi till banken i Ed och sedan vidare tilll Färgelanda för att köpa oss en ny bilbarnstol till Wilma.

Var ute och gick igår och drog till och med tvillingvagnen upp för backarna, det resulterade inte i någon bebis men pina i rygg och bäcken istället :P . Var nere vid vattnet så barnen fick leka av sig lite, sedan kom Jennifer och Jon samt Sandor och 3 till "vänner till dom" hit och grillade korv med bröd . Jätte mysigt !.

Idag tänkte jag försöka hinna med några tvättar också, Kim rensade ur garaget förra veckan så nu tänkte jag tvätta upp alla kläder som låg i alla lådor sedan slänga ut ALLT på salu. Har fasiken säkert 10 lådor med barnkläder från strl 50 till 104 . . . Mycket kläder att bara ha liggandes tycker jag.
Så det ska jag nog ge mig på idag.

Jag måste faktiskt säga att mina sammandragningar ändrat karaktär till mer förvärkar och mensvärk typ, sätter sig i ryggen. Jag hoppas så att bebben snart tittar ut så kim kan vara med på förlossningen då han är beräknad att åka ut på jobb den 27e så hade ju vart perfekt om h*n kom nu så vi fick lite tid tillsammans allihopa innan.
I Norge är det ju så att man måste prata med arbetsledaren om att få 10 dagar ledigt i samband med förlossningen och det är också upp till arbetsledaren om han får betalt dom 10 dagarna eller inte, och som det vart innan så har det inte funkat. From årsskiftet så ska dom ändra detta så att man får betalt i samband med förlossningen men då är det ju ganska sent för oss ;) . .

Viggo har vi börjat kalla "naken Janne" såfort vi går ut eller dom leker på altanen så slänger han av sig alla kläder så han är helt näck, så honom klär vi på säkert 4-5 gg om dagen om vi inte bara låter honom springa naken. Haha, så söt är han ! .

Nej nu ska jag vika kläder, ha en fortsatt bra dag. Puss.
 
 

Tusenfryd

 
Igår var vi på Tusenfryd och vi hade verkligen tur med vädret också, runt 33grader i solen under hela tiden vi var där. Alla med Coopkort går in gratis och gratis karuseller, det enda vi betalade för var bensin dit och hem samt glass till oss och barnen. Tjänade in någon tusenlapp då vi tog med oss matsäck hemmifrån.
 
Det uppskattades till tusen, dock var Vilton på dåligt humör och ville inte vara den som väntade på hans tur :P
Men dom var duktiga alla 3 barnen, Madde och Miranda var med oss och det var faktiskt lika kul för oss som för barnen och fanns väldigt mycket för barnen att åka. Jag rekomenderar det starkt för alla barnfamiljen eller för de utan barn :) . 

Idag väntar jag bara på att min förlossning ska dra igång ;) . Orkar inte vänta mer nu, meeen den som väntar på något gott . . . <3

Pettson och Findus går varmt här hemma nu på morgonkvisten, funderar ut på vad vi ska hitta på idag. 
Men känner att det hade funkat att bara vara hemma idag och vila upp sig, Imorgon får vi besök utav Dave från Rimbo :) Skit kul :) .

Vi är jätte sugna på Borås djurpark också, vilket barnen nog hade äääälskat ! Väntar bara på att mamma/mormor ska få semester för dom var också jätte sugna på att hänga med.  
 
Viggo har blivit jätte dukig med sin napp också, sedan vi var hos tandläkaren har vi sagt att han bara får använda napp när han ska sova "för er som inte vet hur viggo är med napp så är det ett stort framsteg" . Dock är det ju väldigt lätt när han hittar en napp att använda den men i det stora hela är han duktig, nu väntar vi bara på att få fint väder så vi kan åka ner till gammelfarmor så vi kan slänga alla nappar till Bruce "hajjarna" . :P

Nej nu ska jag dra mig . Puss
.  

Godmorgon

 
Började morgonen med en full skit blöjja, haha ja man kan ju vakna upp till härligare dofter . .
Nu går Per Gessle varmt medans Kim fixar frukost till oss, Namnam. Solen kikar fram men är ostadigt och
grått längre bort på himlen så jag antar att vi får skit väder idag också, egentligen ska jag väll inte
direkt klaga då jag slipper gå höggravid i varmt väder, Men man får sån energi när solen är framme
och det behövs nu efter nästan 2 månaders konstant regnande med få undantag.
 
Hittade en bilbarnstol på blocket igår som jag mejlade om och som finns kvar så jag ska nog ta och ringa honom, en jätte fin och ny till Wilma så den kommande kan ta Wilmas bilstol.
 
Annars vet jag ännu inte hur dagen kommer spenderas, hoppas vi kan få oss en tur ut i skogen för bärplockning.
Lite svårt med barn överallt att hålla koll på dock men vi kan ju alltid behöva några extra armar för att få in alla blåbär jag vill ha in "barnarbete" vad är det ;) . Tss. nej då dom har nog fullt upp av allt annat isf ;)

Vi måste städa ur volvon också så vi kan lägga in den för försäljning snart. .
Älskar mina <3

Bm besök.

Hade tid hos bm idag klockan halv 11 så dit gick jag en sväng för att ta blodprov osv. .
Och för en gångs skull såg allting jätte bra ut, Mitt hb låg på 108 sist 94 blodtrycket låg på 130/80
sfmåttet låg på 33 och vikten var 64 Urinprovet var 0/0 och hjärtslagen var 140 :)
Underbart så nu kan du gärna kika ut älskade efterlängtade bebis. . Vi vill gärna träffa dig nu <3
 
Plockat blåbär har vi hunnit med idag också, åkte hem och lagade mat och som till efterätt fick det bli blåbär med mjölk och socker, dock tyckte Viggo inte om det så Wilma käkade glädligen i sig hans portion, Vilton käkade som en galning :) .

Så ja imorgon vill jag ut i skogen och plocka massor som vi sedan kan frysa ner och ha under vintern, Tänk o få hem massa liter blåbär :O MUMS! .
Plocka på barnen regnkläder, göra iårdning picknick sedan ut hela dagen. Planera in detta kan vi ju alltid göra, hade vart så kul ! Förhoppningsvis kanske det skulle kunna få bebis att vilja kika ut liite tidigare :D

Just nu tittar vi på film och har lite kvalitetstid efter maten, så himla mysigt men sedan blir det sängen för alla 3 så jag och Kim kan njuta lite av varandra och kanske basta ? :P .

Tråkigt detta med vädret måste jag säga, varför måste det ALLTID passa på att bli fint väder på kvällarna för ? .
Jag som vill ha 30grader varmt och skinande sol ! . . Buhu känns som vi kan glömma det denna sommaren.

Älskar mina fina, ni är det bästa som finns! Jag är så nöjd över tillvaron . .
Puss
 
 

Miss Gay 2012

Söta människor, rösta nu på min kära syster som är med i Miss Gay 2012
"Miss Gay 3 Madelen" det är hon den söta människan på bild där som ni ska skicka sms för ;) .
Hon är en värdig vinnare och så himla underbar på alla sätt! .
http://www.qx.se/noje/21365/rosta-fram-miss-gay-2012 Där är länken .
 
Åh idag har vi haft en mysig hemmadag hela familjen, på kvällskvisten åkte vi på kaffe hos mormor och morfar, dom tog med sig pojkarna för att tvätta den nya bilen medans jag och Kim åkte hem och la Wilma då hon va trött. :)
Jätte mysig dag faktiskt! Jag älskar verkligen mina fina <3 .

Läste på lite på google förut och insåg att det från 06 är förbjudet enligt lag att ha bakåtvända säten i lastzon i bilen. Så just nu står vi där och inser att vi nog måste sälja våran pärla. Faast å andra sidan så kanske vi kan diskutera bil med pappa och mamma som har en 7sitsig fin ny bil ;) haha.
 
Snart ska jag gå och sätta mig lite i källartrappan för att känna lukten utav källare, en dille jag har nu under graviditeten. Skulle kunna sitta i evigheter och lukta men tråkigt nog förvinnner ju lukten efter ett tag så då måste man ju gå därifrån för att sedan gå tillbaka igen ;)
 
Kim har vart duktig och städat heeela huset idag medans jag bara har slöat och sovit på soffan, sicken karl jag har som tar hand om huset medans jag bara har ont och klagar ;) . Han är allt bra att ha ibland ändå . Tss!
älskade du. <3
 
Hörs imorgon . Puss .

aj aj aj

 
Okej nu är det verkligen inte roligt längre, allt precis allt gör ont. Mest av allt hade jag velat lägga mig ner och dö.
Mitt bäcken ruckar sig så ofattbart att jag tappar andan, och sömnen blir så jäkla lidande. Allt jag behöver är att kunna få sova bra med 3 barn i huset och en fjärde som jag vill ska komma nu.
Okej det är 19 dagar kvar till bf men just nu känns dom 19 dagarna som en evighet så jag önskar att liten vill titta ut tidigare precis som de andra barnen vart snälla och gjort.

Men bara för att denna graviditeten ska göra så otroligt ont bestämmer du dig nog för att dra ut på tiden.
Älskade bebis kom nu!!

Iförrgår bakade jag och syster bullar massor med kanelbullar, så det kan vi dra bort från listan av något som kan sätta igång förlossningen, Spelade bingo igår med mamma och syster vilket inte heller satte igång något så det kan vi också dra bort från Todolistan ;) . Tvättat och slöat kan vi också dra bort.
Nu återstår fönsterputsning och dammsugning xD

Nått som är positivt är väll att mina sammandragningar börjar kännas mer och trycker neråt så där ligger vi väll pluss om inte annat. Tss.

Idag blir nog inte många knop gjorda, sitter och kollar på 3 söta pojkar som kikar Tom och Jerry samt en vild tjej som leker i sin lekhage. Sandor sov över här inatt så Viggo och Vilton var överlyckliga när dom vaknade för en stund sedan :) .

Jo juste ja Wilmas rum blir nog färdigt idag, Jag måste säga att fan vad mycket roligare det är att inreda tjejrum än killrum :) Kanske för att mitt intresse till bilar och spiderman ligger på noll ;) hehe och Spindelmannen är något som ligger Viggo varmt om hjärtat just nu.

Uppskattade verkligen kvällen igår tillsammans med min mamma och syster, även om det bara var bingo vi var på så var det så himla mysigt att umgås bara vi 3. Min mamma och pappa hade köpt en ny bil också, och där är jag väldigt avundsjuk måste jag säga för den var jätte fin och skit rolig att köra ;) . Automat och grejjer, jag som aldrig kört automat men igår så :) .

Nej nu ska jag väcka Kim som somnat på soffan sedan fixa frukost här i huset .
Puss.
 
Här är bild på matrummet som är helt klart nu .
Sedan ett kort på vårat sovrum dock fattas gardiner och lite småfix .
Ska ta fler på rummen en annan dag men såhär har vi det
för tillfället, och vi är super nöjda. !
"Synd bara att fondväggen i matrummet inte kom med"

ingen bebis ännu

 
 


Funderar på om vi har den turen att få lite sol idag, tragiskt att nästan 2 månader utav sommaren regnat bort .
Varmt är det iaf, Hmm vi har lidit när det vart 27,8 grader här inne men idag när vi vaknade sa vi "åh idag är det lagom varmt här inne" kollar termometern och den står nu på 25,2 haha. Jäkla stor skillnad :P

Idag blir det att tvätta, jag har ju trott att det ska regna så har inte hängt upp tvätten ute. Idag trotsar jag isf regnet och hänger ut tvätten ändå. Luktar så mycket fräschare när det hängt ute.

Idag bytte vi vecka också 37+0 = v38 <3 Så nu får du gärna komma älskade bebis, Är trött på att vara gravid nu . Om jag kan nämna det här :P . . Helst får du komma innan pappa åker ut på jobb igen.

Älskar mina filurer så innibomben mycket. <3 Puss
 
 

Wilmas rum

Nu har jag råkat radera detta inlägg 3 gånger, nådigt impad på mig själv.

Jaja igår fick jag hjälp av Emelie att måla Wilmas rum rosa/vitt, Herregud vilken skillnad det blev :) .
Så roligt när det blir bättre än man tänkt sig, Emelie är ju mycket för små detaljer så hon gick galen på garderobsdörrarna och jag måste säga att jag hade aldrig tänkt så långt som hon gjorde . haha.
Tack för hjälpen <3

Hos bm i torsdags hade jag växt 1cm till så vi skulle bara räkna med en liiiten bebis, vilket man aldrig borde ha i tankarna för har läst om mammor som vart jätte små i sfmått men sedan fått en stoor bebis ändå :) . Vi får se hur det ligger till när bebis är ute istället. 31cm vecka 36+2 och hjärtslag på 150 . . Viktuppgången är nu 5kg så jag ska väll inte klaga .

Har ont nu så ont att jag önska förlossningen satte igång nu på direkten! Kommer knappt upp ur sängen och vaknar 511 gånger per natt. Mitt bäcken klickar såfort jag vrider mig och varje steg jag tar gör fruktansvärt ont. Vet att jag bara får skylla mig själv men jag får faktiskt klaga lite.

Det är sån himla tur att vi har så många runt oss som gärna hjälper till nu och finns här för oss.

Igår fick jag sovmorgon ända tills 11:50 :O , Har inte sovit så länge sedan vi inte hade barn men det var nog behövligt isf. Sedan somnade jag när barnen sov lunch så hela dagen igår gick i princip ut på att sova :P .

Just nu kollar barnen på Ronja rövardotter efter en god frukost, Kim sover och jag chillar här i soffan.
Underbara dagar trots skitit väder, önska det snart kunde vända så man fick lite värme eller ja åtminstonde sol.
Blir så himla deppig med detta gråa som inte vill försvinna.

Nu ska jag börja leta gardiner till Wilmas sovrum, några rosa/vita som matchar, någon som vet vart det finns fina gardiner eller tyger `? Hojta till isf.,
 
Nu ska jag mysa med barnen och vänta på att Kim ska vakna så dagen kan börja på riktigt :) .

Puss .

Massor som hänt.

 
Jag har inte kunnat/velat blogga på ett tag nu då blogg.se inte funkat som app på telefonen och våran dator saknar targenter. MEN igår unnade vi oss en ny laptop så nu kan jag uppdatera hur mkt som helst ;) .

Har hänt en hel del kan jag ju säga sedan sist!

Men vi har iaf handlat en del då Kim fick tillbaka på skatten från Norge och vi som trodde den skulle komma i Oktober, ha där fick vi oss en chokk. :)

Nu är matrummet heelt färdigt "dock ska det upp lite bilder och tavlor" men annars helt färdigt med nytt bord och stolar.
Viltons rum och golv blev färdigt idag så nu inväntar vi bara fönster till pojkarnas rum sedan är det klart där också.
Fick oss våra sängbord igår också och en spjällsäng till den kommande bebisen, så nu ska den bara bäddas.
Samt så ska hallens nya inredning upp men det tar vi den dagen vi får hjälp "från en kund" som Kim tattuerar och som jobbar som målare. :) Perfekt! .
 
Har haft hjälp av min syster, Jon och Jennifer här hemma jätte mkt och det uppskattar vi till hundra procent.
Ni är guld och gröna ängar <3 Så tack.

Dock blev jag mindre glad idag och faktiskt riktigt ledsen då vi fick en faktura på 8000:- från våran fd hyresvärd som påstår att en "städning" inte var perfekt osv osv. . . Jag städade den så grundligt jag kunde och mer ändå, men detta hade dom lagt 4000:- på! Så just när jag fick reda på detta fick jag en smärre smäll. Lägenheten ska ju ändå saneras och allt borde åka ut då det är svartmögel spritt i hela lägenheten så jag förstår inte varför dom lagt ut pengar på att städa den när allt ändå ska ut ? . Så jag hoppas att ni som bor för bengtsforshus.se pallar era rövar bort från dom så fort som möjligt för en sanering tror jag inte dom lägger pengar på utan fräschar bara upp den och sedan hyr ut den igen, och det jag vill säga är också att det nog inte bara är våran förra lägenhet som är attakerad utav svartmögel utan hela huset. Det var luftburen svartmögel som trängt sig in i varje hörn, så palla er därifrån , Bengtsforshus.se borde riva varenda jävla lägenhet sedan kanske hitta något annat att tjäna pengar på ist! . Blir så himla arg över sånt här, Antagligen vill dom väll bara dra in kostnaderna för de månaderna vi slapp betala hyra och hade nu något att komma med.

Vi ska iaf bestrida detta på något sätt, eller åtminstonde få se lägenheten så vi vet att dom åtgärdor dom skrivit ner "och som vi ska betala för" är gjorda och inte bara är massa påhitt.
Det är väll så här dom måste få pengar nu när det går så trögt för dom, synd bara att vi blir drabbade.
Så nej hyr ALDRIG lägenhet hos Bengtsforshus.se ! Ni kan isf vänta er skit i ryggen.

Nu ska jag snart upp och montera ihop Viltons nya säng och bord+stol samt hylla och göra det mysigt för honom där inne tills han kommer hem imorgon :) . Båda pojkarna sover över hos Sandor ikväll, och imorgon åker jag sis och Jeeeen till Ikea för mys. Härligt att komma hemifrån lite, bara jag och tjejerna.

Nu till hur det ser ut med bebben i magen, jag vet faktiskt inte själv hur det ser ut förutom det jag fick höra hos bm sist, att magen är vääldigt liten . Det sa min ordinarie bm förrförra gången "denna gången hade jag en ny" då den jag brukar ha har semester nu. Så på Torsdag ska jag tillbaka igen för att se om det hänt något sedan sist "1 vecka tidigare" . Jag hoppas innerligt att det växer på nu för jag är nojjig och tänker det värsta jämt. Ser det inte bättre ut får det bli tillväxtul.

Usch har så ont hela tiden också, ibland måste jag liksom kipa efter andan. Trycker på och är riktigt obehagligt :/
Vill bara att bebisen ska komma ut nu så jag kan få tillbaka mina kläder och bli smal igen ;) . <3 Älskade bebis.

Nej nu får jag avrunda. ! Puss.
RSS 2.0