åkt på jobb.


Bebisen i magen leker fotbollsfantast eller ballerinadrottning :). Så mysigt nu när man känner så mycket.
Dessutom har mina bröst växt i en förjävla fart och jag är fortfarande chokad själv över att vakna upp och märka att pattarna är 2strl större än dagen innan. Haha.

Imorses lämnade vi pojkarna på dagis, åkte till långed för att titta till vårat fina hus som bara ropar efter oss nu.
Sedan åkte vi till Bengtsfors för fika hos Stellan och halv 1 skulle Kim klippas, Efter klippningen tog vi en pizza tillsammans med Emelie som skulle gå på lunch ja sen var det till att hämta pojkarna igen.

När vi sätter in pojkarna i bilen så pratar Kim i telefonen med sitt jobb som informerade om att han skulle åka idag istället för imorgon och sova på hotell i Bergen för att komma ut tidigt på plattformen, så det var bara att åka hem i all stress & panik, packa väskan hitta passet och lämna Wilma hos mormor och morfar "hon hatar att åka bil" så mamma och pappa var snälla och tog henne :) Dessutom ville Magnus följa med, så han åkte med och roade sin syster ! :) Tack för all hjälp Magnus <3

Så just nu sitter jag här och känner mig helt ensam, typ hej världens ensammaste tjej!. Barnen somnade som stockar vid 21, och jag väntar bara på att Kim ska ringa och säga godnatt och att han kommit fram ordentligt <3

Älskar min familj, ´Ni är mina andetag <3

Byta

Jag funderar starkt på att byta bloggsida men vet dock inte vilken som är bra ? Har ni några tips ? :)

Just nu står Herren i huset och lagar lite lunch, luktar för jäkla gott !

Har haft svärmor och okki här från lördag till söndag så det blev lite spel och god mat :)

Idag kom mamma och pappa på kaffe, trevligt. Dock är ett minus att det snöar, fast plusgradigt är det ju då det lägger sig inte .

Bebisen i magen sparkar som en galning där inne, och igår kände jag h*n för första gången utanpå <3

Puss

Rethosta

Vaknade för ca 40 min sedan och har hostat som en och annan :/. Så jäkla jobbigt och inte kan jag somna om heller för den delen.

Funderar starkt på att gå upp och göra lite tee och hoppas på att det hjälper, hade jag haft honung hade jag använt det ! :)

Usch är verkligen trött, och varje gång jag hostar är jag rädd för att väcka Wilma.

Nej det får bli rice and shine! Puss

Fint väder

Idag har vi vart i lekparken en sväng, åh så underbart med 9+ i solen. Dock blåste det lite så även om det var varmt så var det kallt :P haha.

Nu har jag och Kim vart inne i Bengtsfors för inhandling av färgpatroner, så nu kan jag äntligen få ut lite bilder på våra barn och sätta i ramar, vilket jag väntat på i hundra år . :)

Sitter på toalett stolen och tittar på när barnen badar .

Puss

Massa

Jag får påminna er om att vi lever, jag har bara haft otroligt mycket att göra (för en gångs skull) haha.

I onsdags var vi på banken för byte och för handpenningen på huset :) allt gick snabbt och smidigt och vi är super nöjda :)

I torsdags alltså igår skrev vi papper på huset så nu är det vårat och vi är husägare igen :) så underbart, nu väntar vi bara på att få flytta in :)

Samtidigt igår fyllde världens bästa Viggo 3år, och jag tycker allt går så fort! 3 år sedan vi låg på förlossningen med våran förstfödda <3 herregud vad tiden går snabbt.

Och igår fick vi se våran plutt i magen, sprallig och söt. Allt såg jätte bra ut och tanten som gjorde rul sa att hon fick jätte bra och fina bilder på både hjärtat och ryggen m.m <3 så vi är nöjda :) nu längtar vi allt till sommaren och allt som hör det till.

Moa, Kims syster kom i tisdags också :) och har spenderat veckan här hos oss, imorgon kommer svärmor och ile hit och sover över en natt sedan åker alla hem igen.

Ja samt har vi bråkat med bengtsforshus om svart möglet vi haft i köket men vi får se vad som händer på den fronten.

Älskar mina, och livet rullar på <3 härligt.

Tatuering

Ja nu sitter jag och underhåller min kära mor och pojkvän som tatuerar en älva på mamma en liten (Wilma) . Ja barnbarnen får plats men inte vi barn ;) haha. Men det är klart blir jäkla många motiv på hennes kropp om hon både skulle ha barnen + barnbarnen ;). Och vi är ju ganska duktiga på att ligga i. ;)

Barnen sover, Wilma somnade precis och hon är så nöjd med sin nya gåstol <3 så tack för ett bra köp Sara :)

Mormor o morfar

Nu sitter hela familjen nere hos mormor och morfar och inväntar mat kyckling ris och sås :) underbart gott ska det bli, väntar fortfarande på att dom ska ringa ang möglet så vi kan åka hem, vill inte direkt spendera en till natt där om det är så att det är svartmögel !

Trassel måste ni se kära läsare, fyfan vilken bra animerad film! Ungarna älskar den, och en komedi för oss vuxna ;) skrattar varje gång jag ser den och måste säga att vi sett den minst 25-30 gånger . Haha den går varmt här hos mormor och morfar när vi hälsar på!

Idioter

Då kör vi igen, Kim har pratat med både den ene och den andre ang svartmögel IGEN på samma ställe.
Vad förbannad man blir när det inte blir gjort ordentligt och när besiktningsmannen säger att det var påtaglig mögel så vi hade ju inte fel iaf.

Det konstiga är ju bara att det är först NU ca 6 månader efter som vi får reda på att det var svartmögel, men inte fan sa dom något och hade jag vetat detta så hade vi tagit barnen och flyttat medans sanering gjordes. Men dom sa aldrig att det var svartmögel utan vi fick inte veta ett skit.

Nu har det kommit igen på samma ställe och i denna veva fått reda på att det var det vi trodde. Så nu kan dom kyssa oss byebye ! Fan så trött man blir, inte konstigt Vilton vaknat på nätterna i krupp (som vi trott) och alla vart så förkylda.

Gåstol

Har köpt en gåstol till Wilma eller ja vi ska hämta den imorgon, vi hade annars tänkt åka ner till Trollhättan för att inhandla en ny men så kom det upp en jätte fin på Bengtsfors köp o sälj för 350:- så den slog vi till på, hoppas hon gillar den :) som sagt hon är en väldig knäapa , men det får jag skylla mig själv för ;)

Kim har tatuerat nu ikväll, jätte fin blev den! Jag har sappat mellan kanalerna på tvn och just precis kollade vi på livets mirakel eller vad det heter, helt sjukt hur en liten spermie kan bli en fullt vuxen människa???:O .

Längtar så tills ons och tors men mest till torsdag :) 3 roliga saker samtidigt <3 Viggo fyller 3 år, vi ska skriva papper på huset :) och så ska vi få se skrutten i magen på rul <3

Älskar mina fina <3 nu ska jag snart dra med min andra halva in i sängen för att inta natten. Puss


Sofias änglar

Kollar in Sofias änglar och känner att jag kanske borde byta kanal, stackars människor ! :/ . Man ska då fan inte klaga för där ser man människor som har det värre,

Som pappan sa det är en sak att ens barn har gått bort men en annan när man själv orsakat den :,(

Jag tycker dom är starka som orkat sig igenom en sån här händelse, som jag känner hade inte jag klarat av att andas utan mina barn <3

Mycket kärlek och omtanke till den familjen !

Hemma igen

Skulle egentligen ha stannat hos svärmor tills imorgon men vi fick åka hem tidigare då vi ska sälja bilen osv :)

Nu Sitter vi och väntar på köparen sedan blir det ner till mormor och morfar för kaffe och go fika ;) .

Puss

Bastu

Åh så härligt, jag Kim och pojkarna badade precis bastu. Första gången för dom och det uppskattades fullt ut, Vilton satt kvar på översta bänken hela tiden och sa att det var skönt, medans Viggo mer vandrade mellan mitten bänken och den översta <3

Så härligt att bara umgås med pojkarna och dom älskade det <3

Åh härliga dag

Godmorgon kära ni, idag var vi alla uppe kvart i 7 och racet började på en gång :) jag älskar såna här mornar när man vaknar glad och lycklig och ingenting förstör det! :)

Längtar tills torsdag både pappersskriveri plus rutinultraljud:) händelserik vecka . Ohja!

Här nere i borås är det full storm på väg, just nu snöar det och blåser :/ och igår var det 4 till 7 pluss hemma och man kände riktiga vårkänslor !

Jag ska inte Klaga jag är glad ändå, här kommer en bild på magen vecka 18. 17+2 :) <3

Puss

Nighty

Godnatt kära läsare en dag väntar imorgon också och mina ögon knullar hjärnan just nu xD

Min gubbe skriver snuskiga sms till mig även om vi bara är 50meter ifrån varandra ;) haha! Vilken tur vi inte tappat glöden på den biten trots fartfyllda dagar och sömnlösa nätter :D

Nej nu säger jag godnatt! Imorgo blir det att åka in till Borås för att införskaffa sig ett nytt piercing smycke då jag lyckats svälja kulan till den förrA.

Puss älskar mina <3

Tvärred

Sitter i tvärred "Borås" hos svärmor och tar det lugnt, vi bestämde att åka hit nu under helgen eftersom kommande vecka är full proppad ! :)

Så ja nu är vi iaf här och myser, barnen sover sen ca 2h tillbaka :)

Åh älskar min familj <3

En natt

Jag har sovit som en gris inatt, inte hört ett knyst dock fick ju Kim denna hemska natt så jag fick en natt utan avbrott. :)

Kim fick sovmorgon nu som han visst utnyttjar till Max, haha :) klockan är 10 och jag är uttråkad väntar bara på att han ska vakna så dagen kan börja.

Pojkarna tittar på prick och fläck samtidigt som dom varvar med Pippi haha <3

Wilma somnade precis igen, kan jag förstå när hon masar så om nätterna. Förstår inte hur jobbigt det kan vara att inte sova sådär jäätte gott varje natt ;)

Idag hoppas vi på ett positivt besked, så håll gärna tummar ock tår för oss :)
puss

Sova

Nu tar jag och älsklingen sängen , en dag imorgon också och kan ju behövas mer än 4h sömn :)

Har inga planer inför morgondagen men känns redan nu som att den kommer sluta bra och börja likadant!

Ang hus osv så går vi inte ut med detta förens husköp osv gått igenom så ni får bara vänta och se vilket hus vi bestämmer oss för :)

Godnatt kära läsare, älskar mina! puss

Vecka 18

Vecka 18 idag, 17+0 <3 lille skrutt.
En vecka kvar tills vi får kika på dig :) .
Vi längtar ihjäl oss!

Dagen idag har vart toppen, sov som en Gud inatt vaknade med ett leende och resten av dagen har flutit på som bara fan :) ,

Nu väntar vi på morgondagen, måste också säga att dessa dagar har jag börjat känna skrutten i magen allt mer och mer, det känns otroligt bra! :)

Älskar mina fina <3

Kommentar

Marcus SEB : tack för kommentaren, och vi är väldigt nöjda med er som bank. Sen ser man ju också bara här vilket topp bemötande ni ger oss.

Jag hoppas innerligt att fler blir kunder hos er och vi är gudomligt glada över att vi tog vårat förnuft till fånga och bytte till er.

Så tack för allt :)

God mat

Var bara förbannad innan så bortse från det förra inlägget :) .

Barnen är hemma från dagis nu, höll på att försova oss när vi skulle hämta dom. Vi fick ju knappt någon sömn inatt eftersom Wilma hade feber och var jätte ledsen hela natten, så efter att vi hade lämnat pojkarna på dagis och sedan vart i Åmål och handlat en jäkla massa mat åkte vi hem och somnade alla 3 som skott!

Nu väntar vi på att maten ska göra sig klar i ugnen, fylld helkyckling med potatis och sås gjord på skyn som blir över. Det kommer sitta som gjutet i magen . :) namnam !

Imorgon ska vi på husvisning klockan 12, spännande :) hoppas detta huset är mer oss än det andra var :) .

Nu ska jag mysa med barnen, och med min underbara man <3 puss

Fy

Antagligen gör inte jag ett piss i detta hushållet ! Då kan jag ju lika gärna fortsätta inte göra ett skit.
Ställer den stora frågan till mig själv då: varför kommer det sig då att jag är så jäkla trött vid 21 ?

Antagligen ska jag vara uppe i varv 24/7 då kanske det syns att jag iaf gör något ELLER ?

Lån

Åh kunde inte bli bättre idag, MEN jag kom inte så långt med att sluta snusa vilket gör mig lite Depp!

Vi fick ett lånelöfte på SEB vilket verkade vara förjävla svårt när vi skulle ta lånelöfte hos swedbank! Då skulle vi vart tvugna att spara 120000:- först för att sedan kunna bli beviljade ett lån!

Jag säger till er som har Swedbank att byta, ett mycket bättre bemötande och allt vi ville ha reda på fick vi på bara någon timme :) jätte snabbt och bra :)

Nu ska vi på huskik på torsdag klockan 12:00 med bergvärme osv så vi hoppas att vi faller för detta när vi kommer till plats :) .

Senare har vi bjudit mamma och pappa på middag så det ska bli gott, kim står vid spisen och lagar mat till pojkarna. Vilken Karl jag har, men blommorna får jag nog köpa själv idag om jag vill ha några ;) <3

Ställt av ena bilen nu också, en mindre kostnad och pengar tillbaka! Nu ska vi bara ställa av den andra sedan kan dom bara stå tills vi säljer dom ;)

Nej nu ska jag hjälpa hjärtat :) puss

Grattis älskade Vilton

Idag vill jag gratta våran älskade son Vilton på sin 2årsdag <3 samtidigt
Vill jag säga till mormor att vi hoppas du har det bra där uppe, 1 år sedan du lämnade oss idag <3 massa kärlek till er 2 på alla hjärtans dag <3

Idag har jag tagit min sista snus, och jag känner redan hur det vänder sig i magen på mig . Orolig och på vägen till panik. Men jag ska fan klara detta nu!

Klockan 11 ska vi vara i ed på banken för möte ang hus osv :) spännande!

Igår hade vi Emelie Markus ock Linda
På besök, ända in på timmarna. Så mysigt! Vid halv 1 körde jag hem dessa 3 och garanterar att en i gänget lär vara bakis idag ;)

Dessutom var det inte Turkiet Emelie och Markus hade vart utan Egypten ! Hon ville att jag skulle ändra det ;) haha. Så Emelie ! ;)

Nu ska jag fixa frulle, sedan ska pojkarn på dagis <3

Puss

Nej till huset.


Huset vi kollade på var faktiskt ingenting att hämta, visst det var fint utvändigt med allt då menar jag allt skulle göras tipptopp invändigt, så nej vi får leta vidare och har redan hittat ett fint som vi gärna bokar en visning inför.
Så vi får se, just nu väntar vi på att SEB ska kontakta oss, så vi får helt enkelt vänta :)

Barnen sover lunch, jag och Kim börjar bli smått hungriga så det blir till att laga lite mat när
barnen vaknat. Det tråkigaste på hela dagen ;)

Och magen växer på som sjutton men har fortfarande den minsta magen om man jämnför med de andra 3
vi gått igenom.

Imorgon blir prinsen Vilton 2år, tänk vad snabbt det har gått! <3.
Och inte har vi hunnit med födelsedagspaket så det får vi inhandla imorgon, sen den 18e har vi kalas för både
Viggo och Vilton <3

Nej nu måste jag lura på vad vi ska ha för middag! Puss

Nej till huset.


Huset vi kollade på var faktiskt ingenting att hämta, visst det var fint utvändigt med allt då menar jag allt skulle göras tipptopp invändigt, så nej vi får leta vidare och har redan hittat ett fint som vi gärna bokar en visning inför.
Så vi får se, just nu väntar vi på att SEB ska kontakta oss, så vi får helt enkelt vänta :)

Barnen sover lunch, jag och Kim börjar bli smått hungriga så det blir till att laga lite mat när
barnen vaknat. Det tråkigaste på hela dagen ;)

Och magen växer på som sjutton men har fortfarande den minsta magen om man jämnför med de andra 3
vi gått igenom.

Imorgon blir prinsen Vilton 2år, tänk vad snabbt det har gått! <3.
Och inte har vi hunnit med födelsedagspaket så det får vi inhandla imorgon, sen den 18e har vi kalas för både
Viggo och Vilton <3

Nej nu måste jag lura på vad vi ska ha för middag! Puss

Godmorgon

Godmorgon barnen ligger fortfarande och jag och Kim sitter här i sängen och myser typ! :)
Eller ja Wilma är klar vaken då hon precis gjorde nr 2 som Kim så sött fick byta ;)

Får se vad vi bestämmer oss för att göra idag, verkar som att alla har åkt
På den olidliga förkylningen som jag själv hade för några veckor sedan! :/ usch.

Älskar mina <3

Kort på mig och min älskade sambo <3

Fin bil

Och vi fick hem en jätte fin bil vill jag lova! :) imorgon har vi planer på att åka till Ikea, måste hitta tyg så vi kan fixa några fina gardiner till pojkarnas rum :)

Sen fyller ju Vilton år den 14e och Viggo den 23e så håll utkik på årtalen där ;) dom kommer vara lika gamla i 9 dagar ;) haha prinsar små <3

Längtar tills på måndag, så innibomben! Nu går det bara framåt, och hoppas att det går på räls allt vi planerar! :)

Älskar mina fina <3 och alla fina so
Ställer upp och finns här för oss <3

Puss

Kollar bilar

Förlåt för mitt dåliga uppdaterande men min blogg på mobilen har buggat i 2 dagar och vi har mest suttit i en bil de senaste 2 dagarna så jag har inte kunnat.

Igår skulle vi titta på en topp skick bil i Trollhättan när vi väl är där nere så säger gubben som säljer den att det visst uppstått ett problem , vi tittar och gubben på firman visar oss felet och samtidigt som denna gubben gasar när den står i friläge börjar det forsa vatten från instrumentpanelen ner vid fötterna på passagerarsidan. Så vi sa tack och hej!

Idag eller ja just nu sitter vi i bilen påväg ner till Gbg för att kolla på en väldigt fin bil, och denna verkar lite mer seriös ! Stoppa i Uddevalla för att få oss lite mat i magen :) mums!

Wilma är hos Emelie medans vi gör detta, hon är inte så förtjust i att åka bil så hon fick stanna hemma.

Ja så har våra närmsta dagar sett ut, och på måndag ska vi på husvisning :D mer skriver jag faktiskt inte ut just nu:)

Linda och Emelie kom upp en sväng igår och tog några drinkar med kim, jag nöjde mig med sodavatten ;) .

Så himla kul att träffa båda 2 samtidigt
Eftersom vi var ett innan Linda åkte,
Och Emelie kom hem från Turkiet i gårnatt.

Nej nu ska jag njuta av bilåkningen med världens värk i bäcknet :/.

Puss älskar Mina <3

Ps bild på magen vecka 17 ;)

Mobil


Ja små barn små problem stora barn stora problem :) I agree :D

Nu ska jag berätta en sak som dom flesta missar men som är suveränt, Jag är medlem i Libero klubben
och klickade precis hem en mobil till Wilma för 1300poäng, alltså på blöjjpaketen samt alla andra produkter
från Libero finns en kod som man samlar poäng med, nu hade jag tjänat ihop till 1300p så jag tog iaf och
beställde en sådan helt fraktfritt och hur jobbigt är det egentligen eftersom vi kör på Libero så kan man ju
iinte missa detta ;)

Jag är nöjd! Och nu är jag svinhungrig . Vill bara ha massa godis och choklad och oboy och allt som är
jätte gott :P ÅHJA! .

Wilma sov som en stock rakt egenom när Kim tatuerade inne i sovrummet, hon är så duktig lilla prinsessan <3.
Nej nu ska jag dra, Puss.

Påfrestande dag


Åh det var så himla gott med ett skollhett bad, man känner sig frisk i hela kroppen och heela själen.

Jag frågade Viggo tidigare idag när vi hämtade honom på dagis om han hade ont i handen,
han svara (Ja mamma Viggo doktorn och ha plåster). Han älskar plåster, han ska ha plåster även om han bara
slår sig lätt på kinden ex ;) . Man hör mycket nu som är så härligt att höra ifrån sina egna barn,
det är en rolig tid nu men ack så himla påfrestande.
Många som säger "klarar man barnets första år, så klarar man resten av åren också ihop"
Men jag säger som såhär, "klarar man 2års trots + en till som går in i samma trots och som gör allt som storebror gör" ja klarar man detta då klarar man fasiken vafan som helst ;D .

Tokiiga barn som härmar och som mest av allt älskar att börja skrika om man har ett viktigt telefonsamtal
eller mer än gärna springer runt i ett rum fullt med läkarinstrument som man JÄTTE gärna tittar med fingrarna på ;)

Ja det har vart fullt upp idag känner jag, mina öron hade behov av att ligga under vattenytan en stund och bara
höra tystnaden . .

När Kim är färdig med tatueringen han ska göra färdigt idag hoppas jag på att han vill göra
varma mackor med sin gravida flicka sen <3

Puss.

Läkarbesök

Åkte ner till mamma på en kaffe i morses sedan ringde
Kim och sa att vi fick ta och hämta Viggo på dagis då han hade fått en bänk över handen under gymnastiken :/ så det fick bli doktorn där det inte var några som helst problem utan bara svullnad :) härligt!

Var inne på fastighetsförmedlingen samt banken och ja vi får se vart detta slutar men det bådar gott iaf.

Nu är första prio bil ;)

Puss

Godkväll

Nu är det bannemej kvällen, jag och kim gjorde en deal att om jag tar Wilma inatt så går han bort med pojkarna till dagis imorgon ;) kan jag ju inte tacka nej till, dock är jag lat och han otroligt söt så han gjorde precis en flaska till wilma så nu vaknar hon inte förens imorgon bitti om jag har tur ;D

Annars har det vart full rulle från att pojkarna kom hem från dagis, vi lagade mat potatis köttbullar och brunsås , kollaDe lite tv sedan badade dom :)
Mysigt!

Viggo sa så himla sött förut
Jag - älskar dig !
Viggo - jag älskar dig , pappa,Vilton,Wilma !
Jag - åhh buse .
Viggo - jag saknar dig :D

Kan inte beskriva hur mycket jag älskar min familj <3

Morgon stund

Godmorgon :)

Snart ska pojkarna på dagis så jag Kim och Wilma blev bjudna på frukost hos Stina :) ja det ska vi iaf njuta av första timmarna på dagen !

Sedan blir det nog hem och ta det lugnt tills barnen ska hem från dagis ;) sen är det full fart resten av dagen ! :)

Vilket väder vi har, kallt och jäkligt ! Vill bara ha sommar, tänk er att bara kunna sätta på ungarna lätta kläder ist för all jäkla vinterklädet ! :/ fy!

Nej nu ska jag kila, vi hörs!
Puss

Middag och övernattning

Sitter här vid bordet och är osocial , snäll jag är som bloggar trots finbesök av Linda som stannar över natten :) jätte mysigt så jag ska snart bädda fint i soffan åt henne ;)

Jätte god var maten också för den delen :)

Nu ska jag fortsätta smutta på min Ramlösa . Barnen har sovit som stockar hela kvällen :)

Älskar mina puss !

Mys

Igår åkte vi och hämtade hem Kim från jobbet eller ja han kom med flyget <3
Underbart, kvällen avslutades iaf med ett gott och varmt bad med massa mys, och jag känner mig nykär :O

Barnen har vart på dagis idag så Kim tog sina vackra ben och knatade bort för att hämta dom nu, maten står i ugnen och kycklingen ska stekas :) åh så gott !

Hade Linda på besök förut också, lika mysigt varje gång men jag hade inget tee att bjuda henne på så det måste vi handla in . :)

Ikväll kommer hon på middag här med oss, tacogratäng nachos sallad och bara svull ;D

Jag är nog lyckligast i hela världen! Kan inte uttrycka det själv, förstår om folk är avundsjuka på människor som faktiskt har det förbannat bra trots barn osv. Det ska alltid finnas något att hitta där man kan slänga in en elak kommentar!

Sen kan jag inte påstå att allt är lätt jämt men för det mesta nu för tiden <3
Puss älskar mina <3

Tack :)

Barnen bör vara 4-5 år ja eller väga minst 15 kg . . MEN detta är ingen lag, och jag tror vi får olika saker att stämma av någon konstig anledning. VI löser iaf detta på vårat sätt, sen är det ju okej att du verkligen engagerar dig i att kolla upp sånt här :) . Tack :)

Duktigt

Rummet blev städat och dom var så duktiga <3 nu är det mammas tur att städa sitt rum ;)

Idag kommer ju hjärtat hem :) love it ! :) <3

Puss

Tittar när pojkarna städar sitt rum

Sitter just nu och tittar på pojkarna som städar sitt rum efter att ha rivit ut alla leksaker som jag städade upp igår! Nu får det vara bra med att vi städar efter dom när dom är lika duktiga själva !

Då är det bättre att lära dom från början att det dom plockar ut ska också plockas in efter att man lekt med det !

Kommentar

Det var jätte gulliga namn du som komenterade precis, dock tog jag inte bort inlägget men den måste ha hamnat längre ner och dom äldre inläggen hittar du / ni uppe i fältet i början av bloggen :) kram på dig :)

Godnatt


Nej nu intar jag sängläge så att det snabbare blir Måndag, Mamma frågade om hon kunde ta Wilma imorgon när vi hämtar Kim i Gbg så då får Magnus plats om han nu vill åka med sin syster <3

Min näsa rinner och snorar så det var jäkla gott med ett bad, nu har jag precis målat naglarna röda vilket inte
händer vardagligen, att lite färg kan få en så glad :)

Godnatt kära läsare:) Puss

Nu vet vi det :)

NTF = Säker i trafiken !

Fråga:
Bältesstol på bakåtvänt extrasäte
Vi är sex personer i familjen och har en Volvo V70 med ett bakåtvänt extrasäte i bagaget. Kan jag sätta in en vanlig bältesstol i det bakvända sätet i bagaget? Om jag tar bort sittdynan på det extramonterade sätet så kommer barnet upp i samma höjd med bältesstolen. Det extramonterade sätet har nackstöd som sitter lika högt som bältesstolen.

Som jag förstod på försäljaren i barnprylbutiken klarar bältesstolen av en krock framifrån även om inget nackstöd finns. Dessutom sa försäljaren att en vanlig bältesstol måste ha en bälteshållare för att bilbältet inte ska sitta för tätt mot halsen. Jag har alltid trott att det enda problemet för ett barn att bältet sitter mot halsen är att det är obekvämt. Nu sa hon att det var farligt att ha bältet så, för det gav sämre stöd vid en krock. Stämmer det?
Svar:
Ditt förslag att låta barnen sitta i en vanlig bältesstol i extrasätet är förmodligen en ganska bra lösning. Det viktiga är att bältet löper korrekt och att det riktiga sätet följer ryggen på bältesstolen hela vägen eftersom denna är gjord för framåtvänt bruk och inte klarar av att ta hela tyngden vid en eventuell krock. Jag gissar att det är detta du är inne på när du pratar om att ta bort sittdynan? Är sittdynan lös och du kan plocka bort den utan att störa bältesdragningen är det förmodligen ok, men jag rekommenderar dig att åka till en Volvo-handlare och få hjälp så att säkerheten inte påverkas negativt av förändringen.

Precis som du säger är det inte farligt att bältet löper nära halsen. Tvärtom är det viktigt att bältet sträcks ordentligt - nära halsen, över bröstbenet och ner över låren (inte över magen). Ju närmare kroppen bältet sitter, desto bättre skydd ger det.
(FrågeID: 3867)

Ja här finns en familj som hade en fråga ang detta om det ger en viss tröst :)
Så mina barn kommer åka heelt säkert i trafiken även om bilstolarna sitter i bagaget :)!
Nu behöver vi inte fundera mer på detta, eller ja det beror väll på om det finns mer
att tillägga ang sakerna vi kanske handlar osv, tyvärr kan jag inte ge korrekt
info om detta då mina ord inte är lagens ord men som jag vet skulle jag aldrig utsätta
barnen för någon som helst fara! .

Tss.

Charlotte: Tack för lite backup, Antar att jag nog är för liten och oansvarig för att inte kunna ta hand om ett bilköp och hur vi handlar våra saker och vart vi får plats med det :). Men å andra sidan så grundar det sig nog i botten på att folk alltid måste ha något att bittra över :).

Och ni andra som väljer alla dessa namn, ni gör mig bara ännu mer förvirrad :P Ni tycker ju olika allihopa xD hehe. Tack för era komentarer iaf :)

Vidriga människor


Sitter och kollar in en dokumentär ang tre 8åriga pojkar som blev mördade för 16 år sedan.
Jag vill nästan spy, ärligtalat! Dom var så himla söta och hur kan så små pojkar försvara sig ?.
Det är fortfarande ett mysterium hur man har huvud till att ta livet på 3 små barn när deras liv
knappt börjat och inte har chansen att kunna försvara sig. .

När jag ser sånt här på tv, tänker jag ofta på hur mitt liv hade sett ut om jag hade förlorat nått av mina barn
på ett sånt grymt sätt, eller överhuvudtaget! Kan inte ens tänka mig hur en familj kan bearbeta en sån stor
sorg och såå mycket smärta.

Nej usch man får bara hoppas att detta aldrig händer en själv eller nått av sina barn. Det finns så otroligt
vidriga människor här ute i världen!

. . . . .


Jag är så himla glad över mitt liv, Nöjd och belåten.
Det finns verkligen ingen lycka som går att beskriva med den jag går och bär på.
3 underbara barn + 4 på väg, En fantastisk sambo, en underbar familj,syskon och föräldrar <3

Min syster skrev så fint till mig idag på facebook, antagligen för att hon är en fegis och inte
vågar säga det face to face ;D , men ändå jag är så himla glad att jag har dig och du är den finaste
systern! Vad ska man säga Jag älskar dig också !!!!

Nu ska jag hänga tvätten som inte häänger sig själv, sedan duscha och måla naglarna ja allt som
jag brukar innan Kim kommer hem;) <3 Puss på dig.

Puss

Barnens

Det är redan kväll och jag ser så fram emot morgondagen ! <3

Jag och barnen roade oss med att städa i deras rum, fyfan vad skit och fyfan vad leksaker dom har istället :O
Dammsög och svabbade golvet, nu ska bara mitt och kims sovrum städas :) men det tar jag när pojkarna lagt sig ! :)

Nu ska jag mysa med pojkarna innan läggdags <3 Puss

Badat

Barnen badar för tillfället, något blöt blir man dock när man sitter och tittar på ;)

Idag ska jag städa lite och få årdning här hemma, sedan kommer Linda på besök :) mysigt! Ska ta upp kycklingen också så den är tinad och klar till senare :)

Imorgon kommer Kim hem <3 underbart !

Puss

Hmm

Det var då ett himla tjat om det är godkänt att ha barn i bagaget och om sakerna som vi antagligen ska handla när vi väl åker och handlar.

Sålänge stolarna bak är rätt monterat, som dom är eftersom bilen gick igenom besiktningen utan anmärkning så får man ha barnen bak eftersom det är som precis vilken bilstol som helst! Sålänge det finns bälten som är RÄTT installerade.

Och ang saker som vi inte får med oss, jag tror nog vi sätter det där det får plats och självklart packar vi inte på barnen massa saker längst bak i bilen eftersom vi vet att vid en krock skulle detta aldrig fungera ! Jag är inte helt bakom flötet och som många andra åker vi inte så långt och ska vi iväg och handla så brukar bara en av oss åka med nått av barnen eller så brukar vi lösa det på bästa sätt ändå.

Vi har pratat med bilhandlaren osv så allting är klart, så ja barnen får sitta bak i vanliga barnstolar (själv kan jag tycka det känns tryggare att dom sitter bak om man krockar) men det är bara min mening .

Och ang saker osv samt lösa föremål så vet vi att detta inte går, men det är ju som sagt upp till oss hur vi gör med den saken och samtidigt när man har 3 barn kommer man oftast inte utanför 50 skyltarna .

Nu tar jag natten

Nu ska jag lägga mig och sova, ligger och lyssnar till wilmas söta små andetag. Har pratat med kim som också skulle lägga sig för natten nu :)

1 natt kvar sen är du hemma och jag slipper sova ensam på 3 veckor förstår ni hur skönt och underbart det ska bli ? <3 åh som jag längtar !

Imorgon måste jag verkligen ta en heldag hemma med barnen, få lite gjort så vi kan få tillbaka vårat hem efter sjukligheterna osv osv. .tvätten ligger jag dock inte efter med vilket känns förjävla bra :D, men blir storstäd på pojkarnas rum, vårat rum och resten av lägenheten ! Ett ont måste :)

Lägger in lite bilder på barnen också när jag ändå är igång :D

Godnatt kära läsare! :)

Bebis

Absolut inte det lättaste att ta kort på sin mage själv :P 15+4 v16 <3

Förlossningen


Eftersom jag bloggar en del om graviditeten här så är det väll inte mer än rätt att när tiden sen är inne för bebben att titta ut så måste jag ju blogga varje sekund av tiden före under och efter förlossningen. Ta så mycket bilder som möjligt och slänga upp dom här, ja jag ska satsa på det iaf . Sedan får vi ju se om jag har för ont för att komma ihåg detta ;)
Filma ska vi göra denna gången också, jag har velat filma varja förlossning men när tiden sen är inne så glöms detta bort och man hinner bara få ett par enstaka bilder. Jag vill ha en hel lååång film på hela förlossningen från början till slut .. :) Så man minns lite mer hur ont det gör för att sedan stoppa där ;)

........

Idag har vi varit hemma tills 12:30 sedan åkte vi ner till mormor & morfar eftersom morfar inte träffat barnbarnen på några dagar :), Vi fick mat där idag igen, haha. Korvstroganoff och ris, det satt inte helt fel.
Så tack återigen för idag <3

Runt 18:30 kom vi hem så det blev smörgås och sedan läggdags för barnen, nu sover dom små trollen och jag tittar på tv samt njuter lite utav tystnaden ;). Imorgon är det bara 1 dag kvar sedan är Kim hemma igen. Då har dessa 15 dagar gått, helt sjukt att denna tiden gått så fort ändå även om det vissa dagar känns som en evighet.
Jag saknar dig älskling och det gör barnen också <3

Wilma satt själv en stund förut, visst jag får sitta bakom henne så hon inte tippar men gud så duktig hon är våran lilla prinsessa. Vi har ju några namnförslag här som jag tänkte nämna sedan kanske ni har något häftigt namn på "V I" som ni vill dela med er av ;)

Vilja
Vira
Vilaja
Vinc
Vincent
Vilje

Vilket tycker ni? , Så hiiiimla svårt. Roligt att se vilka av dom ni kanske gillar mest :P

Puss

Sjuk

Jag känner mig sjuk igen :O var nyss sjuk och hade ingen röst, nu kommer huvudvärken och ont i halsen !

Jag orkar inte vara sjuk, det är tragiskt jag hatar vintern ! Sådeså :)

Baconröra


Det har vart en seg dag idag, med väldigt lite att göra.
MEN vi tog vårat pack sedan åkte jag ner för att laga mat hos mamma och pappa, alltid roligare att laga till fler :)
Baconröra namnam! Nu sitter jag här sugen som fan på just detta och ångrar att jag inte käkade mer :P.
Barnen sover som stockar och jag inväntar Kims samtal efter att han tränat .

Imorgon får vi se vad vi hittar på, inget väder att vara ute med barnen i då jag läst att det redan nu är -20 :O
Helt sjukt, men man förvånas aldrig. Och jag som var så nöjd över att vi kanske missade snön detta året, meen nej då! :)

Ont i nacken har jag också, usch. Önska Kim var hemma nu så man kunde få sig lite massage . Åhh det hade absolut inte suttit fel! . 2 dagar kvar imorgon älskling <3

Puss.

Man får

Man får prioritera ang vart vi ska ha plats för vagn/packning/matvaror m.m i bilen vi tänker köpa oss. Och vi får helt enkelt ställa det där de får plats och vagnen använder vi inte så ofta ändå och åker vi ex till rimbo så finns det vagn där vi lånar så vagn härifrån tar vi aldrig med oss dit.

Matvaror har vi en plats över till att ställa på om vi handlar mindre men även där om vi storhandlar får vi ta det där det får plats !

Och precis som du sa så ska vi ha bil stolarna, barnen är ju inte bebisar för evigt :) .

Besök och rul

Så himla mysigt hade vi det igår, Linda kom ju som sagt och vi babblade på som att vi hade pratat vid igår förutom att det liksom var 2 år sedan sist :P hon har vart med om mycket :D
Så skönt att se henne iaf , fick jätte fina presenter så tack igen :)

Madde och Magnus kom också och myste med oss till Sveriges värsta bilförare :D

så igår var det en riktigt rolig kväll för en gångs skull, det händer ju inte annars så mycket efter 19 här hos oss :P

Idag har Viggo vaknat på fel sida, det började när jag satt i telefon då skulle han ha majskrokar (visst det fick han eftersom det underlättar när jag pratar) sedan ville jag att han skulle äta frukost nej då blir han tokig ock vill inte alls ha smörgås, sedan går det bra med smörgås och han ville ha sylt när han fick smörgåsen med sylt så ville han inte ha den så han slängde iväg mackan och då fick jag nog och satte in honom på rummet !

Vi får hoppas att vi blir vänner under dagen ;) lilla skitungen <3

Wilma verkar inte tycka om jordgubbsylt heller :P hade det på gröten nyss men hon bara spotta och fräste så antar jag får köra med hallon kräm :P

Bokade tid till rul idag också så den 23 feb på viggos födelsedag 13:30 fick vi en tid, lite tråkigt men annars skulle vi få vänta tills den 11 mars och då är det inte säkert om Kim är hemma ! Så vi fick ta denna :) spännande <3

Bara 3 dagar kvar nu tills kim kommer hem <3 Wiie !

Älskar mina puss

Car

Här är förhoppningsvis våran kommande bil också ;)




vecka 16

Vecka 16
Nu är det i många landsting dags för återbesök på mödravårdscentralen. På en del ställen gör man nu en ultraljudsundersökning den här gången. I så fall kan du se konturerna av barnets huvud och kropp.

Din midja börjar försvinna, och ett tips för att behålla de vanliga kläderna några veckor extra är att trä genom ett gummiband som extra ögla i knapphålet och sedan knäppa gummibandet runt knappen!

Ditt barn är 108-116mm långt mellan huvud och stjärt och väger ca 100g. Nu är barnets armar och ben färdigbildade och lederna fungerar. Skelettet hårdnar i och med att benen förkalkas och denna process kallas ossifikation. Barnet kan nu koordinera sina rörelser då nervsystemet fungerar och musklerna svarar på hjärnans signaler. Det är fullt med aktivitet i livmodern, fostret rullar runt, sparkar och gör volter. Ännu kan det vara svårt att känna rörelser då fostervattnet fungerar som en ljud- och rörelsedämpare. Omföderskor kan känna ett litet fladder runt denna vecka. Är det ditt första barn så dröjer det oftast några veckor till innan du känner att det sparkar.

Det går nu att avgöra barnets kön med hjälp av ultraljud. Det finns numera även privata kliniker som snabbt kan göra en könsbestämning via Ultraljud, i Malmö och Göteborg finns t ex Emma Ultraljudsklinik. Även om man inte är intresserad av könsbestämning kan det vara en bra idé med ett CUB-test som ultraljudsklinker gör, t ex i Stockholm finns Ultraljudsbarnmorskorna vilka gör de flesta olika typer av ultraljudsundersökningar.


......

Annars idag så var jag hos Bm, Mötte upp Madde innan eftersom hon skulle på möte i Bengtsfors klockan 10
så vi tog en fika på kickis sedan följde hon med mig in.
Fick ta stick i fingret och i armen, 3 jäkla rör och ärligtalat så har det aldrig gjort så ont som idag, Känslig kanske? När hon skulle dra ut kanylen trodde jag hela blodådern skulle gå av. Fy och usch.
Alla blodvärden var bra och blodtrycket också 120/80 :)

Imorgon ska jag beställa tid för rul och jag är lika nervös men spänd varje gång vi ska in dit.
Man vet aldrig, men hoppas allt ser bra ut med skrutten.

Fick även boka om min tid hos tandläkaren imorgon halv 8???.
Har ingen lust att sätta mig och leta barnpassning tills imorgon tidigt, så jag fick en tid i Mars.

Snart ska jag hämta pojkarna på dagis sedan blir det hem och laga mat samt städa lite sen får vi se när Linda dyker upp :D Gud så roligt och att få lyssna på allt hon har vart med om under dessa 2 år :)

Puss

Full fart

Nu på eftermiddagen har jag hunnit endel, dammsugit lagat mat till barnen diskat plockat och tvättar ! Jävla goo i mig just nu :) hääärligt !

Nu tittar vi på tv och myser, pojkarna ville måla men efter 2 sekunder var det inte roande längre ;) Wilma sover en sväng, men ska snart väcka henne så att hon somnar ikväll också ;)

På tis blir det antagligen bilköp en Volvo V70 7 sittsig :)

Puss !

Förjävligt.


Ganska ledsen idag, vet inte vad det beror på. Antagligen alla jävla hormoner och människor som man
trodde alltid kunde läsa en utan och innan. Men antagligen har jag fel, riktiga vänner blablabla vad är det för bullshit? Riktiga vänner är också människor och kan inte heller se allt så sluta!

Människor man trott haft riktigt nära men som bara kommer när det passar, Som ser att man är ute på hal is men aldrig aldrig hjälper utan att man måste be om hjälp!

Jag är ingen superkvinna med krafter och behöver hjälp ibland också, och som turen är har jag 3 FANTASTISKA människor som alltid finns här för mig vad det än gäller och det är mamma & pappa och Magnus, Jag behöver inte be om hjälp om jag är i behov av det, och även om jag inte är i behov av det.

3 personer är fler än ingen, men lite ledsen över att personer jag trodde alltid skulle finnas till hands om det var något inte ens sträcker ut eller erbjuder.

Det finns en person i hela världen för mig som jag kan öppna mig för gråta mot och trösta mig med och det är Kim! Finns ingen som gör mig så hel som han och barnen. <3

Nu ska jag sluta blir bara alldeles för förbannad över mina tankar och jag orkar inte lägga energi på sånt här!
RSS 2.0