våra mirakel <3

Världens vackraste <3

Ja sista dagen

Sista dagen på året och jag kommer nog sakna 2011 lite iaf detta har varit ett bra år (för det mesta) men i det stora hela så!

Nu ska jag snosa täcke och sakna Kim som kommer hem om 5 dagar imorgon :) Wiie! <3

Älskar mina godnatt ! Puss

Äter och äter

Känner att jag måste få mig något i magen innan jag stendör! Hela kroppen skakar och magen vrålar, trots att jag käkade för mindre än en timme sen :O

Har aldrig ätit så mkt som jag gjort de senaste veckorna, undrar vart slutsiffran hamnar denna gången
Viggos graviditet slutade på 71kg
Viltons graviditet slutade på 63kg
Wilmas graviditet slutade på 61kg

Ja jag har ju haft tur de senaste 2 gångerna men ärligt såg jag ut som en köttbulle under första gravidteten
trodde aldrig att jag skulle hamna under 54kg igen efter den viktuppgången, men det gjorde jag och 2 veckor efter Wilma vägde jag runt 51kg! . .

I dagsläget väger jag 56 eller jag vägde så mkt vid inskrivningen, nu vet jag inte vart jag kommer hamna.
Den 1/12-12 12:00 ska jag till Bm igen för en lite längre inskrivning med tester och hela köret :)

Min dag idag har vart en bergochdalbana jag fick reda på saker som jag inbillar mig stämmer
dock vet jag att det inte går ihop, så efter ett utbrott mot mig själv la sig lugnet rätt igen och jag blev en människa. Jennifer och Sandor var här en sväng och lekte racet :) Mysigt med lite sällskap :)

Imorgon blir det att inhandla Kött ungsbakade rotfrukter och potatis till potatisklyftor samt hemmagjord
aioli och grönsaker som jag ska bjuda Emelie på, hon skulle köpa med onyttigheter nu ska jag bara komma på vad man ska ha för efterrätt :P

Pratade med mamma och pappa precis som skulle hämta Pizza och som skulle köpa med en sallad till mig, fyfan vad bortskämd jag är ibland <3

Saknar Kim också förbannat mkt :/ Så jävla jobbigt trist och tråkigt allt är när jag lagt barnen för natten och man är helt ensam. Du är älskad sötnos <3

Vart existerar respekten?


Jag har så mkt jag vill uttrycka mig om även om jag inte borde lägga mig i, det kanska bara räcker att man finns där och stöttar . Jag hatar människor med noll respekt och som inte förstår hur ont det gör att få höra saker om och om igen hur denna personen som blir utsatt lider. Människor som sparkar på en annan människa som redan ligger ner det går inte att sjunka lägre. . .

Man slutar aldrig förvånas! Stå på dig.


Själv sitter jag och kollar på "a lot like love" sooom jag redan sett x antal gånger men finns ju inget bättre på tvn så jag får offra mig. Sitter också och funderar på vad man ska laga för middag på nyårsafton ? 3 rätters, jag får helt enkelt gå in på recept.se och kika runt :) Sedan blir det massor av film och godis tajm för mig och Emsan :).

Är så sugen på att åka utomlands också, och jag är sugen på att åka bara jag och Kim bara komma iväg en vecka utan stress och rutiner. Men jag hade nog saknat ihjäl mig efter barnen efter 1a dagen :P
Nej vi får väll åka iväg till badhuset i Vänersborg hela familjen en sväng när Kim kommer hem, det hade dom nog uppskattat alla 3 <3

Nu ska jag kika vidare, Imorgon är det 1 vecka kvar tills hjärtat kommer hem <3 Älskar er mina fina <3

Allting

Allting är bra idag och jag känner mig som världens bästa mamma !

Vilton sa hej då till Stina idag med en stor och fin blomma choklad och ett kort där det stod att han kommer sakna henne. <3 blev så tårögd och jag är ju extra känslig så jag grinar till och med nu när jag skriver. Haha!

Vilton är just nu med mormor och morfar i Åmål så nu är bara Viggo och Wilma hemma . Känns tomt med 2 barn, men ganska skönt då den ena triggar upp den andra dagarna i ända ;) haha!

Nej nu ska jag laga lite mat, blev bjuden på mat hos mamma och pappa förut och det var underbart :)

Hörs senare :) puss

Blödning.


Dagen i allmänhet har varit för jävlig ! I råga på allt fick jag en blödning så mamma följde med till Näl för att
stötta mig, var helt säker på att allt var över nu eftersom "inga gravsymptom befann sig" Och att jag nästan bara gått och väntat på denna dagen :S . MEN vi kollade och fick se en liten liten bebis där inne som rörde sig och med ett hjärta som slog så fint. Läkaren såg inget avvikande förutom något svart uppe i ena sidan av livmodern men hon hade inte resurser för att se vad detta var så vi skulle bara vänta på en ny tid eller invänta rul .

Ja en jobbig dag med en otrolig upplevelse <3

Pappa (morfar) hämtade både Viggo och Vilton på dagis och hos dagmamman idag samt passade dom tills vi kom hem igen guldvärt och tack för all hjälp. . ! :)

Nu räknar jag bara dagarna tills Kim kommer hem igen, imorgon är det 7 dagar kvar <3 . Funderar på att åka till säffle och kolla lite affärer med Wilma imorgon, har ju inte så lång tid när pojkarna är på dagis så man får liksom ta det som är närmast.

Emelie kommer hit på nyår och firar den tillsammans med mig och barnen då Markus också jobbar nyår, Helt perfekt tycker jag eftersom vi inte umgås så ofta längre så får man piffa upp det ibland, även om vi träffas för sällan så är varje möte som att vi träffades igår. Det är vänskap de !

Nu ska jag kika på "grabben i graven brevid" sedan vänta på att Kim ringer ja sen tar jag natten!
Ps: Imorgon tar jag med mig en blomma till Viltons dagmamma eftersom det är sista dagen för honom där :/
Usch det gör så ont i mig han trivs så där. Men det blir liksom lättare för mig om pojkarna är på samma dagis och jag tvekar inte på att han kommer trivas bra på dagis heller .

Puss

:/


Jag hade aldrig behövt skriva tidigare angående att Kim inte kommer hem från jobbet! Det gör han inte förens om en 9 dagar. . .:( Ledsen cheej!

22 dagar utan honom, nästan en hel månad. Jag känner mig levande död nu hur blir det inte sista veckan då?. .
Jag hoppas mina barn är extra snälla mot mig sista veckan ensam <3 Änglabarn! :) Tss

Jag hoppas min kära sambo inser hur mycket jag älskar honom och hur mkt jag saknar honom varje sekund utan honom <3

Sleten


Jag borde jag måste. . .Jag tar tag i allt imorgon.

Helt slut i kroppen, känner mig dyster och nedstämd. Kanske är det så att det ska komma in ett nytt oväder som kanske hindrar Kim från att komma hem på Torsdag, JAG vet inte mer än det jag läst.

31/12-07 är våran dag egentligen 29/12 - 07 då kim var tvungen att åka på jobb tidigare än förväntat. Det var då vi bestämde oss för 4år sedan att jag nångång i framtiden kan bli en Östermarkare ;) .

Och vem vet ? <3

Jag vill bara ha hem honom nu, jag är trött på att somna ensam titta på tv från 19:00 tills jag hoppar i säng helt själv utan dig, Vakna ensam och ingen K som håller om mig . . . Du är saknad mitt stora hjärta !

Nej jag får rycka upp mig liite iallafall, När jag hämtat barnen från dagis lagade vi ärtsoppa och jag gav Wilma gröt med mango/banan pure för första gången, ja alla vet ju hur det blir första gången en bebis ska prova annat än välling :P Men det gick allt bra, Så imorgon bitti kör vi en sväng igen :)

+ att jag hyrde 2012 förut också, den söög hårt ! Och alla som sagt att den var så himla bra ? Var då?

Är himla sugen på såna där 4kantiga pizzor också vad fan dom nu heter i sånt där storpack? :P Får skriva och se om någon vill vara snäll och handla det till mig ikväll eftersom jag är inlåst efter 19:00 :P

Vecka 11 nu då, detta går med rask takt. . <3 Och vet ni vad, jag NJUTER som en gud utan snö !!! Fyfan så gott att slippa eländet när man har bebis ! :)

Over and out :)

Jul i dess like.


Nu har det vart jul och hela köret, jätte trött på julmat i dess like!
Så gott med vanlig husmanskost igen, Barnen blev iaf glada över alla deras julklappar och helt ärligt har jag aldrig sett så mycket julklappar till 3 ungar :P .

Det var pulkor traktorer bilar bilbanor tågbanor tåg munspel starwarssvärd pengar hjullastare spel
mössa skor åkdräkt badleksaker småbilar nallar sackosäckar ja you name it! . :) Glada för allt är dom iallafall.
Så imorgon blir det till att ränsa ut alla gamla leksaker i säckar för att kasta in dom i förådet.

2 dagar kvar tills Kim kommer hem, Underbart och i en hel månad dessutom! :)

Bebisen i magen ger inte mkt till liv, Känner mig knappt gravid fortfarande. När jag gick med dom andra önskade jag mig en sån här graviditet men nu när man har det så är jag mest orolig för att det ska vara helt tomt där inne.
:/ . Jaja vi får se kanske bara jag som är imun mot graviditetskommer efter alla andra 3 ;)

Igår fick jag migrän också som jag inte haft sedan Wilma låg i magen och det är fanimej alltid lika otrevligt med
bortdomnade händer ansikte och tunga, och inte snacka om huvudvärken som kommer efteråt! Hujedanesmej.
Åkte ner till mamma och pappa så dom fick ta barnen medans jag la mig i deras säng i ca 3h för att sova bort värken. Och tack så mycket för hjälpen hela dagen <3

Pojkarna är på dagis/dagmamma så jag och Wilma sitter med en koppkaffe hemma hos mamma och pappa,
ska snart byta en trevlig blöjja som Wilma sitter och klämmer just nu ;) mohaha. Livet säger jag bara Livet xD

Puss

Ingen tid!


Jag har verkligen inte haft ork eller tid till att vara på bloggen nu i jultider, dock fick jag tid över nu i kväll så uppdaterar lite. .

Kim åkte på jobb förra veckan och kommer först hem den 29e Dec, så det blir julfirande utan honom iår. :/
Tråkigt, men det får gå.

Bebisen växer nog och utvecklas mer och mer, vecka 9 nu imorgon vecka 10. Känner mig knappt gravid förutom när jag blir hungrig då vänder magen ut och in, absolut den lättaste graviditeten soo far! Peppar Peppar :)
Imorgon måste jag försöka handla in dom sista 2 julklapparna sedan är jag färdig för detta året . .
Började ju tidigt så jag är nöjd !

Den 17dec fyllde jag hela 21 år också, 21 år alltså fyfan vad åren går fort nu när man har barn!!! . .
Jag var 16 när jag träffade Kim 16 ÅR! Nu är jag vuxen och påväg att få vårat 4e barn, känns otroligt.
Glädjen med livet är barnen, Ohja. <3

Tänk när våran "minsta" är 16 år då är jag 37 och alla barnen är självständiga. Jag kan till och med vara mormor vid 35 :P haha. Nej nu ska vi inte tänka så, men det skulle ju kunna hända. Jag ska absolut bli en bra mormor när den tiden kommer xD Baka bullar göra godis ha sovövertid hos mormor och morfar . Åh så mysigt.

MEN det är ett tag kvar så just nu njuter jag av mina små trollisar <3

Nu funderar jag på att göra vofflor helt för mig sjäälv, Tragiskt ! . Älskar mina och saknar Kim <3

Svar till Frida

Hej!

Jag tänkte bara fråga några frågor och du får svara om du vill :) Men hur känns det att vara så ung och ha så pass "många" barn, för att vara så ung då? Hur blir du bemött av andra när du berättar att du har 3 barn, nästan 4? :)

Tycker du verkar supercool! Kram!

 

Svar: Hej Frida :) 
Klart du får fråga, och självklart försöker jag svara så bra som möjligt :) . 
Ärligt så hade jag inte tänkt mig att det skulle gå så fort mellan alla barnen utan vi fick ju den äldsta när jag var 18 
och hade då tänkt vänta några år med 2a så att man får lite tid med den äldsta först. 

Men självklart har alla vart välkommna när vi fått beskedet och vi har ju inte gjort något för att förhindra förloppet heller, Så vi har nog varit storsinta och velat ha en stor familj både jag och Kim. 

Dock känns det att man är många, man kan inte umgås med vänner osv efter 19:00 då vi ofta lägger våra barn 
visst har vi vänner hemma hos oss men man kan ju inte vara ute till 23-24 utan man måste ju ha rutiner. 
Pluss att har man barn så märker man väldigt fort vilka ens riktiga vänner är, när man inte kan springa ute längre så blir man tråkig och fast!. 

Jag känner mig inte tråkig och fast utan det är bara så dom tar en för, Det är ju tex inte många som frågar om jag vill med ut på krogen osv även om jag hade kunnat om Kim var hemma och inte jobbade. .Visst hade det vart kul om någon frågade men på det sättet vet man rent ut vilka som stannar och vilka som ger sig av. 

Detta med att gå ut är ingenting jag söker efter nu heller, jag trivs hellre framför tvn med min familj runt mig och tänker på vad dom inte har, dom som inte har frågat eller dom som inte vill vara min vän längre. 

Jag är bara nöjd över tillvaron jag och min sambo har skapat :) 

Hur jag blir mött är en annan femma. Denna byn vi bor i är ju GANSKA så liten, och det går snabbt med rykten osv. .Men de som jag känner och lägger energi på ger mig positiv feedback, sen andra som jag inte känner och som man bara stöter på eller såna som man inte träffat sedan barnsben blir ju självklart chokade, Jag var en liten jävel när jag var yngre och det var nog inte många som tänkte att jag skulle sitta här som snart 21åring och vänta mitt 4e barn :) .

Jag älskar min familj, tar alltid dom först och ser alltid till deras behov fören någon annans men så är det nog med de flesta mammor. Hoppas du fått lite av de svar du fråga om iaf :)

"självklart finns det avundsjuka människor också som måste prata skit om andras eftersom dom inte har egna liv att prata om" ;)

Astma / förlossning

Usch, fortfarande lika illamående. 
Darrig i hela kroppen trött och helt bortom mig själv!  

Vet inte om det är att jag behöver sova eller om jag måste ta en smörgås för att få upp blodsockret lite. 
Eller så kan det bero på min bricanyl som jag tog förut, Jag har haft astma hela livet och när jag blev gravid 
med Viggo "våran äldsta" så behövde jag inte ta den på ett helt år. 

Sedan dess har jag liksom inte behövt den, jag blir andfådd och pipig i bröstet om jag anstränger mig 
men efter ett tag släpper det och jag andas fritt igen. ? . 

Pratade med en läkare ang detta eftersom jag tycker det är så märkligt, han sa att ja du har ju haft det hela livet 
och det är sällsynt att det bara försvinner, MEN du har inte astma längre utan när du känner dig pipig i bröstet efter ansträngning så är det bara ren inbillning, Du har använt medicinen i så många år att det är en trygghet att ha den här . 

Och det kan jag faktiskt hålla med om till visso. Jag kan behöva den ibland nu för tiden och läkaren skriver bara ut dom eftersom jag har den här "inbillningen och vanan" Men ibland har jag svårt att andas tex när det blir kyligare ute men jag vet inte det kanske är så för vanliga personer också? . 

Nu tog jag ju denna ikväll en enda gång med ett sug ist för 2, och jag är total darrig. Vilket betyder att kroppen är ovan eftersom vanan har lagt sig av att inte ha den i närheten längre. 

Jag är stolt efter att ha använt bricanylen heeela livet till att använda den kanske 1 gång i månaden! .

Nu till något annat

Ni som fött barn tätt inpå om jag har några läsare som fått detta, hur var eran sista förlossning var den jobbig och hur lång tid tog den ? . Ni andra får också svara på hur lång tid eran tog och gärna hur ni upplevde era förlossningar ? :) 

Svar på komentarer

Wendela: Jag mår jätte bra idag, dock är det blandade känslor ena stunden är jag jätte ledsen och hela världen rasar samman bara för att tv dosans batterier är borta men i samma stund bli överlycklig av att dom fortfarande låg på samma ställe som jag lagt dom ;) .

 

Othilia: Tack så jätte mycket, dock inte jag såg gjort bloggen utan bara en jag laddade ner från någon gratis sida :P

 

Ina: Tack så jätte mycket, hehe jag har försökt att fixa det med att namn osv fattas men det går inte så bra. Jag suger på sånt men jag ska försöka fixa detta :)

 

bella davis: Allt är kanon här hoppas det är likadant för dig? :) . Jag kikar in senare för att berätta om mina drömmar ;) Måste först komma på vad jag har för drömmar ! ;D .

 

STOPPA PÄLSEN: Ja gud det är jätte viktigt att ställa upp för sina medmänniskor, jag ska absolut kika in på bloggen och antar att jag kommer drabbas av en smärre chokk!

 

Yasmine: Tack så mycket :) Kram

 

swz`9: Tack så mycket :)

 

Hanna: Jag gav dig en förklaring lite längre ner, där förstår du vad jag menar med varför jag inte har ett annat namn för bloggen ;D

 

Frida: Ja det är helt sjukt, trodde INTE att jag skulle vara 3barnsmamma vid 20års ålder när jag var 17 men man vet aldrig vad som händer :D . Dock har jag nog vetat sedan barnsben att jag skulle ha många barn då jag alltid drömt om det :)

 

Tildaaa: Har ni mycket snö? :D . Jätte mysigt med mkt snö, ger sån fin julstämning överallt. :)

Mitt namn

Okej jag måste bara klargöra en sak här så alla förstår :) hehe,
Jag är en 3barns mamma med en 4e på väg, dock kan jag inte ändra domännamn eller vad det heter 
utan att byta hela bloggen vilket jag inte vill göra :) så ist får ni läsa er fram och får på så sätt reda på ¨
att jag redan är en 3barnsmamma. :) 

Jag vet flitigt Mia att göra en blogg med sånt korkat namn när man inte vet om man får flera ;)

Julfirande

Hejsan Hoppsan, 

Nu har vi precis kommit innanför dörrarna hemma efter julfirande för Vilton och alla pepparkaksgubbar, lucior och tomtar. Åh ni skulle sett så fint och gulligt det var med alla små som stod och sjöng ;) . 

Vilton ville dock inte vara med och sjunga ikväll eftersom han fick syn på mormor och morfar samt alla bullar, 
haha. Ja han vet vad han vill, så iaf han satt med oss ist och tittade på sina kompisar som sjöng. Jätte duktiga och så innibomben söta. 

Nu har barnen fått flaska och ska sova imorgon är det ju dagis och dagmamma som gäller igen, allt detta farande alltså ! Puh tur att jag har Kim hemma 1 vecka till innan han åker på jobb i 2 veckor. Sedan är han ledig i 4 veckor :) Men vi får se om han inte tar en extra tur i Januari igen. Den som lever får se! 

Mitt illamående har inte gått över heller, Hmm inte gjorde det bättra av att frossa i sig massa bullar och 2 koppar kaffe, Imorgon ska jag ringa bm också för 4e året i rad, jag måste tillägga att jag är fett nervös över vad hon kommer säga. 

haha. Ja ja, En vagel börjar jag få också! =( nu ska jag hoppa in i en dusch ! Puss
"P.s ni är så söta när ni komenterar det uppskattas jätte mycket jag tar och svarar alla när jag får tid och ork" 
Men komentera ni det gör så gott i hjärtat :)

Illamående

Sitter i grillen och är otroligt illamående, denna os kombinerat med graviditet är faktiskt inget att jubla över. Men vad gör man inte ? . :) .

Jag vill att det ska komma mer snö så man kan åka pulka med barnen, så himla tråkigt när det är slaskigt ute !

Men mest av allt önska jag att det var sol och 35 grader varmt ! Ohja :)

En kamp

http://samlain.se/insamling/insamlingar/carolines-livskamp-for-leonora/
Jag kan inte säga annat än att gå in och kanske ge en liten peng som är till stor hjälp. 
Följer systerns blogg och tårar rinner ofta när jag läser om hennes lillasysters dagliga kamp!


Jul avslutning

Jennifer : angående vart jag köpt stjärnorna så fick barnen dom i dops gåva :) och vill du veta mer så gå in på www.lutzia.blogg.se det är hon som har koll på vart hon köpt dom :) .


Nu har vi lämnat av kidsen hos dagis och dagmamma, Wilma äter och Kim kollar igenom sin tatueringsmaskin som krånglar ! Själv ska jag snart ner till mamma och hjälpa henne i grillen medans dom skriver över lite papper osv :)

Ikväll är det jul avslutning för Vilton :) så vi ska dit och titta när dom uppträder i sina julutrustningar ;) så ja idag är vi utan Vilton ända tills 19:00 kommer kännas konstigt eftersom han alltid är hemma efter dagmamma <3 .
Det ska nog gå bra hoppas bara han saknar mig lite ;)

Hörs senare med bilder. Puss

Härlig dag

Åh vilken underbar morgon jag fick utav Kim idag :) han väckte mig vid halv 9 då var det bara att klä på sig och lämna barnen, förstår ni vilken lyx ? Inte ge barnen frukost eller byta blöja / klä på dom ;D det gjorde han så jag fick sova ut, ja han är underbar !

Tagit det lugnt idag när barnen var på dagis dagmamma, när dom kom hem lagade vi potatis korv och senapsås ! Verkligen lyckat :)

Somnade på soffan halv 5 och sov till 18:00 så under tiden lekte Kim med barnen! Ja jag har haft en sov dag idag , men mkt trött har jag vart också !

Fick sån där tanke förut också att tänkt om det bara var spökstreck jag sett på graviditetstestet så Kim fick köpa nya test som jag tog, det va inga spökstreck ;) 2 klarröda streck så jag är jätte gravid. Anledningen är för att jag inte känner mig gravid alls som med de andra 3 :D jag får väll bara njuta isf :)

Nu ska jag titta vidare på ghost wisper och invänta Kim som tatuerar <3

Puss

Köttbullar

Så middagen idag resulterade i köttbullar och ketchup ! Jätte kul att laga mat när aptiten för pojkarna inte finns där riktigt ännu efter helgens kaskader ! Dock lättvindigt och dom får ju i sig något iaf .

Wilma somnade precis i sin gungstol , men måste väcka henne eftersom hon inte sover inatt om hon sover nu.

Själv ska jag snart göra lite english break fast till mig och gubben, barnen är inte så förtjusta i det förutom i korven.

När vi lagt barnen ska Kim tatuera och jag ska lägga mig i ett varmt och härlig bad :) välförtjänt !
Kanske Ansiksmask ? Hmm ja vi får se vad orken får mig att göra :)

Puss

Jag ligger

Jag ligger och drar mig i sängen medans Kim byter blöja på pojkarna , trött Som en gnu också !

Pojkarna vaknade antagligen före oss idag så när vi kom ut i köket låg det pizza över hela golvet :/ inte okej.
Jag förstår inte varför dom inte väcker oss bara , hur gör ni andra föräldrar med barn som öppnar dörrar samt kliver ur sängarna själv ?

Ett stort mysterium, jaha nog om det. Funderar över om man ska ta med sig familjen på pyssel idag eftersom det är sista gången innan avslutningen, det var så trevligt sist :).

Annars kan vi ju alltid hoppas på lite snö, åh är det ändå december och kallt så kan det lika gärna komma snö också !

Är illamående också, inget konstigt med det! Dock är jag mkt piggare och inte lika illamående som med de andra 3 jag burit på . :) är väll positivt !

Vi hörs senare, puss

Trött !


Usch jag borde egentligen sova snart men jag är pigg och dessutom har jag sett alla House avsnitt + att jag sett om dom ca 1000 gånger så jag funderar på om jag ska ta och ladda ner en film ikväll från min höga hastighet på mobilen ;)

Viggo har vaknat upp av att Vilton gnälde till i sömnen, Vilton somnade om men det verkar inte Viggo vilja göra.
Kim har försökt att trösta honom och det är endast av ren vilja och "att han inte ens vet varför han gråter" som han gör det, dörren är öppen till hans rum men han ligger kvar och gråter så då får han ligga.

Det får liksom vara bra nu, Viggo var jätte duktig på att sova förr. Men när Kim började jobba i Norge har han mer blivit anti, han somnar runt 20:00 vaknar och skriker som i panik man tröstar han lugnar sig tröstar lugnar sig osv osv varenda natt sen kommer han upp ja han kan vakna runt halv 4 och sätta sig vid tvn eller bara göra massa hyss, Detta går ju ut över både mig och Kim man orkar liksom inte göra något !
Less på detta är jag nu, Hoppas på en vändning snart för annars vet jag inte hur jag ska stå ut . .
Det är ju klart man står ut men just nu vill jag bara klaga av mig!

Jag hoppas på snö snart också så man kan komma ut i pulkan och ner för backarna :) Gud så roligt.

Måste också säga att jag är så stolt över min gubbe, han har ett hjärta av guld och får stå ut med mycket.
Han är det stödet som jag behöver och mina andetag . Mina barn också självklart men Kim är på ett helt
annat sätt. Ni förstår vad jag menar ;) Du är bäst älskling!

Fortsätter

Nej velande fram och tillbaka jag stannar här kära läsare! Den andra bloggen var konstig och jag fattade halv 7, så jag fortsätter på min fina här.
RSS 2.0