Full rulle


Hejsan hoppsan, Ja nu har jag luskat mig hit igen. Händer ju inte allt för ofta även om jag någongång ibland
tänker att jag måste uppdatera.

Jag måste berätta att jag var ett riktigt nötskal imorses, Klev upp som vanligt gav barnen frukost klädde på oss kläder samt ytterkläder för en vidare gåfärd mot dagis. Kommer dit och till min föga förvåning var det låst och mörkt i varje lokal. Hmm tänkte att jag måste ha missat något och självklart när jag nu lagt all min energi på att orka gå till dagis så är det Kristihimmel dagen, Det var bara till att knata hemmåt igen med en besviken blick i
Viggos ögon "stackars" Vi stannade dock en stund  och gungade samt åkte rutchekana.

Eftersom barnen vaknade 05:17 idag så tog vi en powernap alla 3 i soffan ca 2h, och det behövde vi visst allihopa. Sen lagade jag lunch busade med dom och gick senare ner till mormor i grillen för en glass och mys, Blev dock inte där så länge då hon hade fullt upp med massa kunder så vi traskade vidare hem till morfar där vi pratade bort massa timmar på altanen.
 
Kom hem för ca 2h sen har hunnit med att laga kvällsmat, göra iårdning barnen för natten, lagt dom med varsin flaska, diskat, städat, vikt tvätt, slängt in en ny tvätt "som nu väntar på att bli hängd". Så nu sitter jag helt utslagen i soffan!

Imorgon kommer Kim hem igen, UNDERBART!. ska ju bli kanonfint väder imorgon så jag och barnen har bestämt picknick borta i lekparken heeela dagen sen hem och invänta stora hjärtat. Njuter av livet just nu, och till helgen blir det Ikea. Hur kul ? =) 

Vill också säga att jag älskar min familj <3, Jag är glad över att jag har något att andas för och någon som alltid behöver mig. .! <3







1a bilden: Idag med bebismagen.
2a bilden: Viggo som myst sig ner hos mig under natten gos <3
3e bilden: Kim som gjorde det mysigt för mig på morsdag <3

RSS 2.0