4 månader

igår min skatt igår var det månadsdag, igår var det 4 månader sedan du ryktes ifrån oss ! 16 veckor. Tänk att jag inte har fått röra dig se dig le visa min kärlek på 16 veckor . Och vi ska orka vara utan dig i många många år, behöva förnya din begravningsplats varje 25e år, egentligen var det du och dina syskon som skulle förnya våran gravplats inte tvärtom.

jag kan inte förstå hur starka mina barn har varit i allt detta kaous, Dom har förstått det mesta varit ledsna. Att en 2 och en 3åring kan visa saknad, sorg och smärta är något jag är fullt medveten om i dagens läge. Wilma visar också mer eller mindre, hon reagerar när hon hör en bebis gråta eller om hon ser bilder på Villem. Dessa barn har vart med om så mycket dessa 4 månader, och att se sin lillebror livlös förändrar nog ett seende även för dom.

Dom tröstar när vi gråter och vi tröstar om dom har en dålig dag. Säger att det är okej att gråta och dom vet att villem inte kommer tillbaka , deras älskade lillebror som dom höll så kär.

Se nått rättvist i det, det går inte. barn ska inte försvinna innan oss.

vi älskar dig villem och du fattas oss varje vaken sekund.♥

dikt

Jag trodde mig veta hur min framtid skulle bli,
att alltid vara förenad föralltid vara vi.

men gud hade sina planer och änglarna viskade ditt namn,
och på en sekund försvann du och ryktes ur min famn.

att ett barn på 4 kilo lätt behövde lämna sin familj här,
och att vi inte kan se dig växa upp utan du måste stanna där.

det är så obeskrivligt och det gör så ont i våra hjärtan,
ingenting kan aldrig mäta sig med denna smärtan.

du är så saknad vår lille lille son,
på en sekund i världen ryktes du härifrån.

Vi älskar dig lilleman ♥

orden

orden att jag ska leva finns inte längre det kanske bara är en bot om att jag ska kämpa för att överleva . Jag vet inte, det verkliga livet är och har alltid varit overkligt. Att vakna ur en dröm och förenas med en mardröm.

Att kämpa med en ständig kamp om att få livstid, att gråta lee sakna glädje. Och saknaden är den samma som 1 sekund efter att vi hittade dig död. Nu går vi hand
i hand livet och döden , jag önskade så att jag inte behövde leva mitt liv i känslan och förtvivlan där döden alltid kommer vara efterlängtad .

älskade lilleman ♥

fint

tänka sig, den 29e blir det möte på skolan inför början till att börja plugga igen .
känns bättre denna gången än sist så det är underbart!

lämnade barnen tidigt på dagis idag eftersom det blev jobb från 07-14:30.
hämtade barnen och sedan vidare till våra fina och goda grannar/vänner på middag:) tack för idag älskade ni. Sånna fantastiska människor ♥

kom hem och sedan kom pappa, mamma och madde :) pappa sover över hos oss ikväll, så himla mysigt! ♥

nu har ni lite update på vad som händer inom kort i mitt liv, sedan vill jag också säga att imorgon ja imorgon ska jag ge mig ut på en jogging runda (jag har typ aldrig rört mig innan) men känner nu att jag måste hålla pressen på mig då alla andra börjat sin beatch 2013 kropp ;) jag kan ju inte vara sämre haha! :)

ett glatt inlägg för en gång skull.
älskar mina och saknar min lille ängel ♥

....

suck på varenda jäkla andetag !

om jag skulle somna och inte bli väckt hade jag kunnat sova i hundra år. . .

jag saknar dig min vackra lille gosse ♥

You only

you only need the light when it's burning low
Only miss the sun when it starts to snow
Only know you love her when you let her go
Only know you've been high when you're feeling low
Only hate the road when you're missing home
Only know you love her when you let her go
And you let her go

Staring at the bottom of your glass
Hoping one day you'll make a dream last
But dreams come slow and they go so fast
You see her when you close your eyes
Maybe one day you'll understand why
Everything you touch, oh it dies. . .
 
 
 
Fan Fan Fan ! Mamma saknar dig så mycket vår ängel.
Igår pratade vi så mycket om dig, och jag känner mig alltid så konstig i kroppen
dagen efter när vi diskuterat och bollat tankar angående dig.

Mitt hjärta skriker så otroligt efter dig, idag kan jag gråta floder för din skull.
Att du inte är här, hur annorlunda allt blev, vilken sorg vi alltid måste dela med oss.
Men älskling, du gav oss de finaste månaderna och värdefullaste månaderna i hela vårat liv.
Det kan jag säga !
Och vi fick hålla en riktig ängel, Ta imot en ängel, ge dig mat och ta hand om dig
Vår älskade älskade ängel -v-
 
Lille prins <3
 
 

happ

igår var första gången jag var vid Villems grav och tände ljus själv, eller ja mamma och pappa satt uppe i bilen med barnen som sov i bilen men ändå. Det kändes rofyllt och varmt .

känner mer och mer att jag går runt och har skuldkänslor hela tiden, vi gör verkligen allt för barnen men ändå känns det som att jag kan prestera bättre? dock

är jag bara en människa med 2 armar och 2 ben, kan inte vara överallt även om jag önska.

Om jag ska vara helt ärlig så har jag en sådan otrolig ångest över att sova själv, och jag har inte sovit ensam på snart 4 månader. jag tackar mina syskon och föräldrar som ställer upp så för oss, ni ska ha så mycket kärlek.! tänk er den där känslan av att varje kväll gå och lägga sig och oroa sig över att hitta sitt barn livlöst i sängen, den ångestkänslan har jag varje kväll natt morgon! och den försvinner inte, jag undrar om den någonsin gör det. och som rutin kollar jag alla 3 barnen 4-5 gånger under kvällen sedan sista kollen innan jag själv går och tar natten, kollar så att täcket åker upp och ner eller om dom låter i andningen.

det kan jag säga till alla er som tror att.det blir bättre för oss, allt spelar in. det är inte bara sorgen saknaden förlusten över att förlora sitt barn det är allt runt om också, rädslan över att förlora ännu ett barn . att man ska gå igenom ännu en livlös kropp att hålla i. att försöka men inte få liv i sitt barn. Man tittar på sitt barn som inte reagerar :( jag är så jävla rädd att detta ska hända igen, och om detta skulle hända vill jag aldrig för en sekund vara ensam . många små saker har helt plötsligt blivit så stora .

så nej jag är inte bra, jag mår inte bra på långa vägar fråga mig inte ens om ni bara vill ha ett (bra) tillbaka. hur hade ni själva mått om ni hade förlorat erat barn för snart 4 månader sedan? jag orkar inte svara *nej jag mår så jävla skit så jag lika gärna hade kunnat gräva ner mig själv* utan svarar automatiskt BRA . så lågt att ens fråga om jag mår bra när man innerst inne vet att jag mår skit! och ändå nöja sig med ett *jag mår bra* för att inte behöva gå in närmare på sorgen, slipper man ju trösta och försöka säga något intelligent . nej jag mår inte bra, thats it!

jag älskar min fina familj och mina fina vänner mina föräldrar och syskon ♥ tack för att ni finns fina underbara människor ♥

sorg&smärta

 
Jag vet inte hur många gånger nu som jag säckat ihop i bilen påväg till affären,jobbet,besök,hämta barnen från dagis. Tårarna har bara fallit och jag inser hur jävla ont det gör, det gör så ont att sakna. Så mycket man velat ändrat på, att man tex var så trött under nätterna när Villem fanns i livet så man lika gärna hade kunnat sova bort hela dagarna, jag önskade så att man hade fått ha en aning om vad som skulle hända så man kunde ha tagit vara på varje liten sekund istället för att vara så jäkla trött jämt. Jävla döden, önskade att döden kunde utspela sig annorlunda, jag önskade att döden bara kom till gamla människor som levt sitt liv och som behöver den vilan.
Inte till barn som livet knappt börjat för.


Saknaden och längtan försvinner inte efter några månader utan vet nu att vi har fått livstid!

Du är så älskad Villem, Vår alldeles egna lilla ängel. Vår lilleman, lilla hjärta, sötnos, lillebror , son <3

Jag kan inte på något sätt hitta en bra lösning till att bearbeta denna sorg, hur gör man ? Hur öppnar man truten, Även om jag är beredd att prata om Villem med andra så gör det så ont att berätta hur otroligt mycket jag saknar honom, för det skär så djupt, det gör så ont fysiskt. Det är inte konstigt att det gör ont, men jag vill kunna minnas honom med glädje i hjärtat, det kan jag inte nu när saknaden har tagit över det mesta.


 
Planerna är i full gång med bröllopet också! Något jag ser fram emot <3 . Tack älskling som låter mig bli en Östermarkare <3 Puss på dig hjärtat.

Citat från barnen.

Viggos kommentar i badet idag :
 - En ny bebis är i himlen, och han kommer hit. Men inte Villem för han är gammal. 
Jag undrar så vad mina pojkar menar hela tiden med att Villem är gammal?, Undrar
om det är någon som vet vad dom menar eller iallafall har en aning om det? För jag blir
både ledsen och förvirrad varje gång dom säger så.
Samma är det när dom kollar på våra halsband "där vi har en bild på Villem ingraverat" som vi fick av
några vänner efter begravningen. Då brukar dom ofta säga att "Villem är gammal, men en söt Villem" -v-
 
 
 
Idag måste jag också nämna att idag är det första gången som jag fått känna på att någon är nära mig,
må låta tokigt på alla sätt, men när vi badade barnen tidigare så kändes det som att någon "hoppas på Villem"  var med oss.
Jag stod och fixade med mitt hår i spegeln och då känner jag som att det är något varmt mot benet på mig
2 gånger och båda gånger är jag säker på att det är Kim som skojar med mig, men när jag tittar mot Kim
och ska skratta till så sitter han fortfarande på toaletten . Och samma hände när jag stod nere i källaren och skulle hämta upp tvätten, då känns det som att det är en värme vid mig en behaglig värme som jag inte upplevt innan.
Och jag blir bara sådär varm i hela kroppen. Konstigt att sitta och försöka beskriva men det betyder så mycket för mig.
 
Vi älskar dig så och saknar dig lilleman, Idag satt vi och planerade vårat bröllop lite som ska äga rum nu i vår/sommar. Och jag kunde inte sluta tänka på att vi inte ska planera kläder till dig eller att du inte är här hos oss den dagen. Jag hoppas du är med oss ändå vår fina ängel. <3
 
 

Update

 
Julen har passerat, den var verkligen fin men det fattades julklappar under granen, det fattades ett barn i all glädje. Och det kommer det alltid att göra, Och detta grävde jag ner mig i hela julafton. Men jag höll mig fint inför barnen.
Sån lycka man ser i deras ögon när tomten kommer, all god mat och alla nära <3
Vi hade ju räknat med att fira första julen som 6 i familjen, Istället fick vi stå här precis som förra året med 5.
Så många tankar så ni anar verkligen inte, Men det är nog något vi måste igenom.
Inga genvägar finns det heller.

Jag tror vi har bestämt oss för att det bara ska vara Viggo Vilton och Wilma, Jag tror aldrig jag skulle klara av den där känslan som man har som nybliven mamma x1000. Det finns inget som jag är så rädd för än att förlora något mer barn, Ärligtalat vi springer in i deras sovrum såfort dom hostar till eller bara vänder sig i sängen. Dum cirkel, men jag kan faktiskt inte bara ignorera det. Så detta har blivit till en rutin. Den tiden vi har för oss själva på kvällarna, den tiden vi alltid kunde slappna av på innan, den avslappningen finns inte längre.

Det är mycket som man tänker annorlunda på nu , Jag tänker ofta på hur starka Viggo och Vilton har vart i allt detta, Med allt vad dom fick se eftersom dom var vakna och stod brevid oss när Kim tog upp Villem. Hur deras syn var och är. Hur dom tänker nu och hur dom pratar.

Att dom har en lillebror som gjorde ett sånt stort intryck i deras liv som dom nu får åka till graven för att besöka.
Men dom blir faktiskt glada såfort vi nämner att vi ska ut till Villem`s grav, jag vet inte om dom tror att han kanske är där en fin dag, att han väntar där för att vi ska hämta hem honom igen.

Dom säger ofta att Villem är en ängel att Villem aldrig kommer hem igen, Att dom saknar honom.
Men det är klart att dom gör, när vi sitter vid matbordet ibland brukar barnen säga "Älskar dig mamma, Älskar dig Pappa, Älskar dig Vilton, Älskar dig Viggo, Älskar dig Wilma, ÄLSKAR DIG VILLEM"
- Så Villem är alltid med oss, i allt. Och det värmer verkligen otroligt mycket, att barnen pratar så mycket om honom.

Jag vill mest säga att ni ska ta vara på varandra, att älska varandra och förlåta 1 gång oavsett vad.
Aldrig somna osams, och göra varandra så himla lyckliga. En dag kan det vara försent, den dagen kan
komma när som helst, och på bara en enda liten ynklig sekund kan hela världen vändas upp och ner.
Och den blir aldrig sig lik igen. . .

Jag lever fortfarande i en mardröm, Men verkligheten har hunnit ifatt oss. Och jag har börjat jobba.
Så dagarna knallar på. Älskade älskade familj <3

Ta hand om varandra.

Villem , Mamma älskar dig too the moon and back <3
 
RSS 2.0