Skit iphone


Hade tänkt ta en bild på bebismagen idag men jag orkade verkligen inte "hur jobbigt kan det va?" haha.
Vi får se om det blir någon imorgon :) Snart Rul spännande, och jag är lika nervös och glad varje gång. <3

Får se om Vilton kommer på dagis imorgon då han snorar och hostar som en tok :/, Blir nog inte mkt sömn för oss inatt, älskade pojk. Han fick lite host medicin nu innan sängdax. Hoppas det hjälper!

Min högtalare på min iphone verkar kaputt också`??, Jag hör när det ringer osv men jag hör inte när den andra
pratar så jag måste sätta på högtalaren för att kunna prata. Jaja vi får hoppas att det går på garantin. . Skit telefon säger jag bara!

Nu tvättar jag och ska snart hänga den på torkning, precis anlänt från mormor och morfar som bjöd på middag idag, gud så gott att slippa göra egen samtidigt som man kan prata med en vuxen vid matbordet ;D .

Älskar mina och saknar Kim <3

mys


Jag ska bannemej inte klaga, Visst Wilma vaknar på nätterna men inatt fick vi allihopa sova tills 07:45.
Helt oootroligt, ja jag är energisk och har så mycket glädje! :)

Sitter just nu nere hos mamma och tittar på henne när hon slaviskt tvättar golv, haha.
Tar en kaffe och njuter, Wilma sover just nu.

Idag blir det nog inte många knop gjorda, vill bara att dagarna går fort nu tills Måndag
så jag kan få hem mitt stora hjärta <3 .

Puss

halv glor


Sitter och halv glor på tvn samtidigt som jag bloggar runt och blir irriterad över människor som aldrig uppdaterar sina bloggar men att man ändå måste in för att se om det hänt något sedan sist ;)

Inväntar Viggo också som snart kommer innanför dörren efter en tripp med mormor och morfar , Imorgon blir det dagis igen och det har dom allt gått av mina små busar <3

Imorgon är det bara 6 dagar kvar tills Kim kommer hem, åhh vad jag ser fram emot detta ska ni veta. Dessutom tänkte jag fjäska till mig en liiiten sovmorgon ;) Jag älskar dig sötnos! <3


Nu väntar jag på att sofias änglar ska börja :) Vi hörs Puss..

Tillväxt

Vid 9 i morses gjorde vi oss i årdning för frukost mys hos Camilla och resten av flickorna samt många många barn :)
Riktigt kul så tack allihopa <3

Vid 12 åkte vi till mormor och lämnade av Wilma för att dra oss vidare till barnens läkare i bäckefors där vi kollade vikt och hur mycket dom hade vuxit, Viggo vägde nu 13900 och var 89cm Vilton vägde nu 12400 och var 83cm, han var inte så nöjd över att Vilton typ stannat i lägnd så nu fick vi ta blodprov för att se så inte han heller är allergisk mot något då detta kan hämma tillväxten! :/ .

Och jag ska säga detta att det är fasiken inte lätt att dra med 2 trotsiga pojkar på ett sjukhus överallt och en vilja som heter duga ! Hujamej :) men vi klarade det ;)

Puss

Dålig natt

Ja som sagt fick jag en fin sömn igår , denna natten vaknade Wilma femtioelva gånger och 2 av gångerna hade hon skitit :p mysigt :)

Nu ska vi snart äta frukost, :) 7 dagar kvar tills Kim kommer hem idag<3.

Puss

Klädval

Måste säga som såhär att jag grina som en tok i morses när jag insåg att alla mina jeans är för trånga i midjan och att allt jag har är så förjävla uttjatat :/ tillslut fick det bli mjukisbyxor och linne ;/ inte så jäkla kul kanske !

Saknar Kim idag sådär extra mycket och önska han va hemma <3 :/

Pulka

Precis vart ute i snön och åkt pulka med barnen tillsammans med mormor och morfar , Wilma låg och sov så gott i vagnen medans <3 så himla mysigt!

Första gången Viggo provade på varm choklad också och han ville hellre ha saft ;P Vilton drack det nöjt och sa "kaffe eller ja Affe" ;) som han också dessutom älskar!

Nu sitter vi och tar igen oss till filmen trassel , veckan Som kommer är hektiSk ! Imorgon klockan 13 ska Viggo till Peder barnläkaren i bäckefors halv 2 ska Vilton dit, på tisdag ska Wilma till BVC och på ons (var det nått??) på tors halv 11 ska jag till bm ! Så ja ni ser det kommer va fullt upp! :) dock härligt då veckan går fort och kim kommer hem nästa måndag ;)
<3

See yaa ! Puss

Bilder

En glad nyvaken Wilma :)

Och en lillebror som är helt inne i filmen igår :D

Viggo är på g

Det med att Wilma inte sov så bra de här nätter som varit beror nog till stor del av att hon inte blivit tillräckligt mätt vid matdags, mamma hade höjt vällingen när hon hade sovit där och hon hade sovit som en prinsessa.

Jag pröva detsamma inatt och hon vaknade 1 ENDA gång snacka om förvånad och utvilad ! :)

Ja nu känner jag att energin börjar komma tillbaka och det är underbart !
Jag tror alla behöver ett break ibland för att orka med och vara ännu bättre ladda om batterierna och bli så bäst som möjligt ;)

Godmorgon säger jag med gott samvete förutom 3 fulla bajs blöjor som jag med glädje bytte på mina underbara barn ;)

Måste också berätta att jag kör naket med Viggo här hemma nu för att få han helt blöjfri , dock vet jag inte hur jag ska göra eftersom han springer på toa och potta när han är naken ( alltså utan kalsonger byxor och tröjja ) men såfort jag sätter på honom kalsonger så blir det direkt jätte svårt för honom att avgöra om han har kalsonger eller blöja på Sig ? Någon med något tips ? Annars är han super duktig med Att både kissa och bajsa på pottan . .

Sålänge han inte kan ha kläder på sig så måste han ju ha kläder på sig på dagis och då måste vi börja om varje dag eftersom han har blöja på dagis men inte hemma. Jätte svårt är det .

Så har ni tips tar jag gärna emot.

Puss

Nått

Nått jag lärt mig är att man inte kan göra alla tillfredsställda, jag är den jag är och orkar inte lägga energi på att ändra mig såfort jag träffar annat folk.
Passar det inte så säg det till mig så ska jag med glädje köra upp ett finger i röven på dig :) .

Jag är glad över dom som finns i mitt liv som behandlar mig och mina närmaste bra och som finns där för oss i vilket väder det än är .

Sedan vill jag tacka er som ställt upp för oss under förra året när vi haft det Som jobbigast både ekonomiskt och allt därtill ! Så tack svärmor lena svärfar ile mamma pappa Mona Kalle svärfar peter och svärmor mariann ;) ni har vart ett ljus i mörkret !

Nu går vi mot bättre tider, men vi kommer ändå alltid behöva er ! <3

Älskar mina <3

Pizza med Brushan


Åh min lillebror räddar min kväll genom att äta pizza med mig samt kika en 3d/film , Ska bli så förbannat gott.
Hör och häpna, Wilma somnade vid halv 7 som hon alltid gjort UTAN ett pip ??? <3
Jag vet inte vad mormor och morfar gav henne för att bli så snäll och glad igen.

Viggo har kört racet idag, eller ja varje dag men idag EXTRA mycket. När pojkarna badade tidigare så ville han absolut inte lyssna på vad jag sa till honom "Viggo hoppa inte sådär när lillebror sitter där" x1000.
Till sist får jag säga till honom att om han hoppar en gång till så tar jag upp honom. Han hoppar 1 gång till,
jag tar upp honom och han blir som förvandlad, skriker som om jag skulle ha ihjäl honom. Hoppar och springer runt som ett yrväder helt crazy, sedan springer han in på rummet och slänger igen dörren med en smäll ??? .
Sen hör jag från rummet "dumma mamma dumma pappa dumma lillebror dumma mormor" hahaha.
Vi blev vänner tillslut och han somnade gott <3

Har haft sådan energi idag, vart nere hos mormor och morfar sedan hem igen för matlagning "pommes korv och beasås" Till Viggo blev det brunsås till :) Det satt dom gärna och gottade i sig . Efter blev det att titta på pippi en sväng, medans jag tvättade, vek tvätt och hängde upp en tvätt med de gamla sängkläderna så nu har alla rena och fina sängkläder :) Gottit!

Måste också slänga in ett fint tack till alla som är så söta mot mig både här och på fejjan, en liten komentar räcker för att hela min dag ska bli gjord! . Ni skriver så snällt och jag blir verkligen super glad. :) tack söta ni <3

Nej nu kommer Magnus så jag ska flina vidare :D .

Älskar mina nära och kära, saknar samt Kim så jag blir tokig men ändå snart inne på sista veckan ;) .
Snart snart snart ses vi igen my hero <3

Puss

Mormor och morfar

Sitter nere hos mormor och morfar, skulle hämta Wilma men blev kvar en stund. Wilma sover och Vilton somnade i mormors famn <3

Funderar på vad man ska hitta på för käk idag, alltid den största frågan under dagen! Kanske potatis falukorv och senapsås :) det får det nog bli ja !

Älskar mina nära och kära <3 puss

Lugnt

Har inte haft en sån här lugn kväll på väldigt länge, pojkarna sover och Wilma sussar hos mormor och morfar inatt :) jag njuter om jag får säga så ;)

Tittar på the voice och inväntar Kims samtal inför natten så jag kan sova sen :)

Idag har vart en hemma dag imorgon blir det pulkåkning i lekparksbacken hos mormor och morfar :P

Älskar mina <3 puss!

Tvn ska upp på väggen där ja ni ser ;)

En natt till

Ska försöka hålla Wilma vaken så länge det går idag för att se om detta hjälper.

Inatt har vart likadan vad kunde jag förvänta mig ? Har ingen energi alls. Jätte kul när jag har 2 energiska pojkar som måste få sin uppmärksamhet också.

Ledsen och förbannad över att detta alltid ska hända när jag är ensam och inte har någon som kan byta av.

Just nu myser vi i soffan allihopa. Älskar mina <3

?

Undrar hur mycket klockan hinner bli innan wilma bestämmer sig för att somna om ? ?

En bestämd dam detta, helt annorlunda mot vad pojkarna var i denna ålder :)

Once upon a time

Mycket ljus gör en människa så mycket piggare !
Varje morgon när jag vaknat och inser att jag endast fått ca 3-4h sömn tänker hela tiden,
Vi måste ut ut ut. .Man blir pigg direkt ! Ohja.

Det blev kyckling ris och currysås hemma hos mamma och pappa idag istället, fyfan så gott ;)
Fick även med mig 3 boxar hem med ris och sås samt kyckling så då är middagen ordnad inför morgondagen.
Tack snälla ni. <3

Wilma vaknade precis så det fick bli en flaska sedan var hon ready to sleep again! Hoppas verkligen denna natten blir lite bättre än de andra senaste nätter. Lille prinsessan <3.
Annars är hon glad och sprallig .

Kollar in Once upon a time serien, verkar faktiskt väldigt intressant :).
Imorgon ska jag se till att komma ut med pojkarna för pulkåkning, är så himla nöjd över tillvaron även om den infattar sjuk dotter långa nätter och suriga dagar <3

Längtar så tills Kim kommer hem också, du får mitt hjärta att göra volter <3

Fråga ?

Anna: vad menar du med (kanske andats in något som inte är bra?)

Sitter hemma hos mormor och morfar med barnen som jag hämtat från dagis precis :) vi ska få ärtsoppa och pannkakor här idag :) så himla snällt! :)

Annars har jag äntligen fått skickat iväg lite brev och bara såsat här hos mamma och pappa med Wilma som har feber :/ .

Saknar gubben också <3 puss

Natten

Natten har vart förjävlig rent ut sagt, Wilma har vaknat varannan timme och vart ledsen, dock verkar hon piggare idag. Hoppas inte detta blir en vana för henne :O

Jag ska snart lämna pojkarna på dagis sedan blir det ner till mamma och pappa på en kaffe och energi, jag måste in till Bengtsfors också och handla mjölk till Viggo så vi kan göra varm choklad senare ;) .

Saknar kim också <3 puss

Ah

Ni vet sådär förbannad man kan bli så man nästan exploderar precis där är jag just nu !

Nu zzzzzå

Nu sover sötfisen så godnatt på er !

Sleten morsa deluxe säger nighty :)

Mah

That`s the best revenge of all:
Happiness, Nothing drives people
crazier than seeing someone have
a good fucking life"

Bilden

Juste ang bilden på Wilma och Nova så skulle jag skriva förut "men glömde"
Att Nova som sitter är 9 snart 10månader medans Wilma bara är 6månader och Wilma ser såå himla mycket
större ut än Nova. <3

Detta är den minsta 9mån bebis jag sett i hela mitt liv, och världens charmtroll :) .
Tack för idag Camilla . <3

Skit kväll

1h sedan jag skrev på facebook att min dotter är ledsen och att jag snart hoppar upp i taket, Hon är fortfarande ledsen trots alvedon och massa mys. Nu fick jag helt enkelt bara lägga in henne i sängen, släcka lampan och hoppas på att hon snart somnar. . Mitt psyke klarar inte av det där gnället i flera timmar!

Vart på besök hos Camilla mBarn idag, och det var så himla mysigt. Pratade bort ca 4h och tiden bara sprang iväg. Skåpafors är också ett ställe jag kunde tänkt mig bo i, så himla avsidigt men ändå nära till allt. Ja vi får kika. :)

Nu på kvällen är mitt tålamod nere på botten, Jag hade tänkt diska och plocka men Wilma går självklart före detta. Men det hade allt vart gott att ha det gjort inför imorgon, jag hatar att vakna upp med massa stök runt om kring mig/oss. Då är det skönare att vakna upp när det är rent och sen kan barnen stöka ner och ge mamma massa plock till kvällen igen ;)

Passade också på att göra baconomelett när alla 3 barnen somnade, dock hann jag inte njuta av lugnet förens Wilma vaknade och var ledsen.

Jag önska Kim var hemma nu och kunde avlasta mig lite, jag önskar att han var hemma ändå men just nu är jag på bristningsgräns. Jag söker inte empati men måste bara skriva av mig lite, finns inte direkt sådär skit många människor jag kan öppna mig för så jag får helt enkelt öppna mig för allmänheten ;) . haha. Nej ärligt nu tar jag en sväng till månen vi hörs senare eller imorgon ! ;)

Puss.

Sjukis

Nu vet jag tusan ut eller in , ska ringa barnläkaren imorgon för att be dom kolla upp Wilma. Nu på kvällen har Wilma börjat få såna jäkla vidriga äggrapar som jag och Kim får ca varannan månad , vi har hela tiden trott Att det berott på något sorts kött eller så, men Wilma har inte ätit kött och hon har ändå detta.

Samtidigt har hon 39 i feber och är lös i magen, ???! Jag undrar vad detta kan bero på så jag måste få tag på någon iaf som kan kolla på henne, och då kanske vi också får reda på vad det är jag och Kim drabbas av !

Alla dessa sjukdommar ? !

Orolig natt

Nej fyfan jag är så trött att ögonen går i kors , som jag Skrev innan så var Wilma vaken inatt hon somnade inte förens ca 2h senare OCH när hon väl somnat och sovit 1h så vaknar hon igen för att hon är hungrig ! :O efter detta har hon sovit oroligt hela natten.

Pojkarna vaknade halv 6 idag och jag kände för att gå och gräva graven , vi har myst till tvn så nu ska vi snart klä på oss innan dagis :)

Jag själv funderar på att avboka det jag ska göra idag och bara vara hemma med wilma och sova när hon sover ! Så Zombie varning på mig just nu :/

Puss

Barnens kläder.





Inväntar att få hämta ut dessa fina plagg till barnen, hoppas dom kommer imorgon för jag är väldigt sugen
på att mysa ner Wilma i den fina rosiga dräkten !

Älskar min familj, Något så otroligt <3
Nu ska jag hoppa ner i sängen och förhoppningsvis somnar Wilma snart om efter en olycka i blöjjan ;) .
Puss!

Mamma Och Pappa

Får INTE glömma och skriva att vi dessutom myst gärnet hos mormor & morfar idag samt morbror Magnus. <3
Vi blev bjudna på mat och detta var helt underbart eftersom det var ett problem mindre för dagen :)
Så tack mamma och pappa för maten och för hela dagen <3

Mys


Väntar spänt på att House ska börja nu klockan 21:00 :) , Har sett framemot detta hela dagen!
Barnen har vart på dagis idag, själv fick jag ta mig 2 vändor dit i morses då jag kom på att jag glömt
blöjjpaketen hemma men ett plus var ju att jag iaf hade handlat dom. !

Efter det åkte jag förbi en postlåda för att hämta kläder och lämna pengar, smidigt och enkelt. Supernöjd!
Så dessa kläder får bli Wilmas Outfit imorgon :). Dessutom passade jag på att köpa ett fodrat regnställ av samma person idag för 50:- rena loppisen . Detta hämtar jag imorgon. :) Och ska användas på Vilton, Jag köpte ett jätte fint regnställ till honom i November dock var jackan lite för stor så denna storleken kommer nog passa honom bättre. Och dessutom är ju detta fodrat vilket hans andra inte är. :)
Så glad över Bengtsfors köp&sälj mycket man kan fynda.

Sitter just nu och tittar på Äntligen hemma, och jag föll så för hur man kan göra om tråkiga byråer med färg och
hemmagjorda knoppar ! Super fint, så jag funderar på att fynda en byrå för att göra sådär färgglad och ha i hallen.

Fick också reda på en jätte fin överaskning alldeles nyss så Grattis hela familjen :) . <3
Nu ska jag avrunda, Imorgon måste jag försöka få tag på Bm. Missade förra tiden och försökte få tag på henne idag men som alltid är det upptaget på telefontiden och efteråt är det ingen ide att ringa . . .

Puss

Sofias Änglar


Tittar på Sofias Änglar och störtgrinar, tror faktiskt inte jag är ensam om den saken! .
Man förstår hur mycket man ska uppskatta och ta vara på det man har när man ser sånt här, som faktiskt händer.

Wilma hade svårt att somna ikväll, men med lite mys i mammas knä så sussade hon snabbt .
Pojkarna tvärslocknade efter en hel dag hemma med mamma sedan en sväng hos mormor och morfar <3

Idag kände jag också bebis ordentligt för första gången, har känt liiite innan men idag var det ordentligt :D
Då inser man faktiskt att man verkligen går med en liten i magen, innan är det så overkligt <3

Längtar också en del tills vi får möjliheten att ta oss till Ikea för att inhandla saker till pojkarnas rum
förvaring osv. .Vet precis hur vi ska ha det och det kommer bli så fint. :)

Mat

Nu sitter vi redo för att äta kyckling potatis och sås , jag är hungrig och min energi håller på Att kana utför! Skulle samt ha börjat med mina järntabletter men man tar dom en dag sedan missar :/ .

Men jag måste bli bättre på att ta dom, det kan ju vara därför min energi Kanar , så himla trött jämt. Förlåt Kim för att du måste stå ut med en sovande flickvän. Och jag lovar att bättra mig med resurserna jag har <3

Efter maten blir det en tur med barnen till mormor för en kopp kaffe, vet inte vad det är men jag trivs så där nere. Man blir på sånt bra humör ock energin blommar !

Segt

Gud vad ensamt det var att stiga upp helt själv utan kim här :/ man vänjer sig verkligen aldrig !

Vi steg upp vid 8 kan ni förstå ? Vaknade vid 6 för att ringa Kim så han kom upp och inte snozade ;) men han hade vaknat 30 min tidigare ändå :) .

Vi käkade frulle myste till Bolibompa och nu har vi precis ätit melis :) .

Älskar mina <3

Kläder


Jag fick trösta mig lite med att beställa lite kläder till barnen, Blev 4par tröjjor till pojkarna, 2bodys till Wilma, 1 onepiece till Wilma samt 2 par byxor och 3 tröjjor.

Samtidigt fick jag köpt 1 Body 1 par byxor och ett sett puma till Wilma av Linda Höder på Bengtsfors köp&sälj :)

Helt perfekt ! :) .

Köpte i lite större storlekar också eftersom barnen växer som ogräs just nu ;) . sötisar <3

Energi

Det är konstigt hur man anstränger sig för vissa människor man vill så väl och offrar så mycket av sin egna tid
för att finnas där och hjälpa. För att sedan visa sig bli ett felsteg igen och man är på bana 1.
Jag är trött förbannad ärligtalat, Nu orkar jag inte mer. Allt för mycket energi har lagts på detta så Bye!

Kim har åkt till Gbg för att sova hos hans gamla förman tills imorgon då han ska ta flyget vid 08:00 ut på jobb.
Jag hade tänkt köra honom men jag vill inte riskera något i detta väder och inte han heller, så detta var det säkraste.

Dock blev det förbannat tyst och tråkigt när vi lämnat av honom men vi hade en mysig sista timme på en restaurang i Åmål kan också nämna att notan slutade på 800:- Paff. Men vi kan faktiskt unna oss detta nu! ;)
Allt är påväg att lösa sig och vi mår så himla bra tillsammans.

Många som säger att man inte kan ha ett perfekt förhållande men jag känner att vi isf är jävligt nära det där perfekta. Det senaste året har vi bara blivit starkare och starkare, vi kan prata på ett annat plan och respektera varandra. Visa vad som är jobbigt och finnas där !. Vi har inte haft det lätt innan det har vart en jäkla bergodalbana, men vi har tagit oss upp igen och flyter stadigt med just nu. . <3

Viggo har börjat härma allt vi säger "Viggo sluta skrik så" Viggo: Nej du sluta skrik nu. Eller
Viggo "sluta härmas" Viggo: Nej sluta härmas. haha så himla sött!

Vilton härmar Viggo i allt, men nu har han allt fått lite stake han också genom att ge igen på Viggo om Viggo är dum mot honom, Kan säga att det är kaous när dom går emot varandra. Då är ju bara frågan hur fan det kommer låta när dom blir äldre??? <3 Älskade pojkar.

Wilma leer sig själv genom livet verkar det som, hon ler mot allt. Även om blöjjan är full när hon vaknar och man går fram för att ta upp henne leer hon som om solen nyss anlänt framför henne <3 hehe, ja sötnos!

Magen på mig blir rundare och rundare, är i vecka 14 nu men känns som jag är i vecka 20+ haha.
Så är det väll när man fått många barn :P Älskar livet, och när Kim kommer hem igen ska vi gå till olika banker
för att se vart man får ut mest av lån ränta amotering osv. Spännande.

Älskar mina <3

Fast

Precis tagit mig ett bad med Viggo, vi övade oss på att simma vilket han är riktigt duktig på ;) haha.

Kim skulle egentligen åka på jobb i torsdags men så blev det uppskjutet tills nu på måndag, så då åker han iväg för 2 veckor men sen har jag honom hemma i 3 veckor <3

Dessutom fick vi ett fint brev i brevlådan igår om att Kim fått fast jobb ! Otrolig lättnad så nu spanar vi på hus men det är ett stort yrväder allt eftersom vi inte vill renovera det första vi gör när vi flyttar in, samtidigt som man vill ha sitt eget stuk och sen att det redan borde finnas 5 rum ! Ja ni förstår vi har det svårt haha!

Nu ska jag börja med tacos som vi ska ha ikväll :) puss !

Fart och fläng

Vilka omtumlande veckor som varit men allt går bara till det bättre ;) .
Just nu sitter jag inne i filmen timon och pumbaa haha, nu är gränsen nådd eller hur säger man ? (hjärnsläpp) kanske eftersom barnen sover sen ca 3h tillbaka . Haha!

Vi åkte ner till Kims mamma i Borås igår eftersom Kim fick snabba besked om att han skulle ut på jobb idag, imorses får han besked om att han inte ska detta ändå och han får besked om när han ska ut igen, så iaf nu blir vi i Borås över natten och imorgon börjar vardagen igen.

Ska bli skönt faktiskt då vi var i Sthlm i helgen sen hem en natt och vidare hit. Mycket för barnen, så det ska bli skönt att komma hem till rutiner och vardag igen. Men vi har haft riktigt trevligt :)

Bebisen växer och magen blir rundare och fort går det :) mysigt! Älskar mina fina <3

Puss

Bröllop


Jag måste bara nämna att Kim frågade mig i badet tidigare om jag ville gifta mig med honom, Jag skiner som en sol och så gulligt han sa det på "Jag vet att man egentligen ska gå ner på knä men älskling vill du gifta dig med mig" med världens gladaste leende svarade jag JA. <3

Dock vill vi faktiskt vänta lite så barnen blir lite större och kan vara delaktig samt minnas bröllopet, Great ! :)

Nu kan jag drömma vidare om det perfekta bröllopet tills den dagen den faktiskt äger rum . <3

Barnen sover nu, jag och Kim kikar på tv och bara njuter av lugnet. Underbart!
Jag älskar min familj <3

Krupp

Blir så trött på denna årstiden, imorgon får det bli att boka tid hos barnläkaren
Med Vilton då han vaknade återigen med krupp ! Mitt hjärta slår ett extra slag varje gång det händer, så nu får det bli en ändring och medicin till honom.

Vi har besök av Matias vi myser och tittar på jägarn 2 :) alltid lika trevligt!

Nu blir det att mysa vidare, puss !

Fredag kväll

Skitkul fredagkväll!
Kim sover brevid mig i soffan och jag tittar på långfilm helt själv, dricker cola och smälter den underbart goda maten vi lagade för en stund sen :)

Slår vad om att Kim vaknar sedan och kommer vara klarvaken hela natten ;) men det är ju bara min tanke, vem vet ?

Imorgon får vi se vad vi hittar på :)

Puss

Bebis vecka 12

Såhär ser våran bebis ut nu <3     



                     


För de flesta gravida är denna vecka mycket speciell. Runt vecka 12 minskar nämligen chanserna för att få missfall betydligt. Detta innebär att många kvinnor känner sig mer bekväma med att sprida nyheten att de väntar barn officiellt.

Nu har kvinnan gått upp ca 1,5-4 kg i vikt. Vissa har säkert gått upp mer i vikt medan andra kanske inte har gått upp ett gram. För många börjar det värsta illamåendet och tröttheten att minska. Detta beror på att halten av hcg i blodet börjar sjunka runt vecka tio. Många har dock besvär betydligt längre.

Allt finns nu på plats och det lilla fostret behöver bara växa och växa. Fostret är 5-6 cm långt och väger ungefär 15 gram. Ansiktet är tydligt mänskligt och fötterna mäter knappt 1 cm. Fostret kan redan nu uppleva livet inne i livmodern med hjälp av olika sinnen. Hörseln är det första sinnesorgan som anläggs och fostret kan nu uppfatta ljud. Då hjärnan nu är helt utvecklad, kan fostret även reagera på beröring och smärta. Smaklökarna börjar nu bildas, vilket gör att det kan känna igen olika smaker. Kvinnan bör tänka på vad hon äter och dricker eftersom all näring till fostret nu passerar via moderkakan.

Lille snutten <3

Inväntar Kim

Anonym som undrade hur gammal Wilma är eftersom hon äter gröt:
Hon är 5 månader och äter 6mån gröt, och det gillas skarpt . . :) Now you know :)

Idag har jag inte gjort så mkt spenderat dagen nere hos mamma och pappa tillsammans med barnen,
samt väntat på Kim :) Hans flyg var försenat ca 2h så han åker från gbg nu och är väll hemma inatt nångång :)
Barnen sover och jag har roat mig med disken och plockat lite leksaker osv :P

Nu ska jag kika tv sedan invänta hjärtat, som också har med sig donken sallad till mig plus chilicheestops
och vitlöksdipp . Namnam! :)

Ta hand om er.

Puss

Bajs morgon

Vet inte hur Viggo lyckades men han skulle bajsa på toaletten och det slutar med bajs på hela golvet haha! Han är tokig och kan göra det mesta med bara en pinne och en sten ;)

Nu är allt klart, pojkarna har kläder på sig vi ska strax äta frukost och jag ska ta upp Wilma som precis vaknat hör jag :) byta på henne och ge henne gröt !

Det värsta med att Kim är borta är onödigheten med att man ska ha på alla 3 kläder slänga in 3 i bilen när bara en enda unge ska på dagis :P .

Jag känner att jag lever, idag kommer Kim hem så förhoppningsvis kanske jag kan få en liten sovmorgon i morgon. Jag tror jag skulle behöva det.

Puss

Hungrig IGEN


Inte så intressant att läsa om hur hungrig jag är hela tiden, men jag käkade lasange förut och nu kanske 2h efter är jag så hungrig att jag tror jag ska göra mig en panpizza ! Min mage vrååålar. . .

Tittar på Hitch också, barnen somnade efter Bolibompa, Wilma somnade 30min före. Vilton har ju vart hos mormor & morfar igår tills idag så han kom hem runt 16:30 :) Varit ganska slött, men imorgon när Viggo är på dagis ska jag passa på att städa undan resterande från julen . Jag vill ha sommar, och jag hoppas den kommer och att det kommer med en jäkla smäll! :) Dock kommer jag vara höggravid och jag led mig igenom den förra sommaren så jag hoppas det går lika bra denna sommaren .

Igår gick vi in i vecka 12, och jag lyssnade på bebisens hjärta igen. Man kan knappt sluta, det är så avslappnande och så otroligt. Jag älskar att vara gravid ! :)

Nej nu måste jag fixa mat innan Kim ringer så jag bara kan gå rätt i säng senare .
Imorgon kommer han ÄNTLIGEN hem efter 22 långa dagar ifrån varandra! Gillas inte, 2 veckor räcker fint.

Älskar mina. Puss

Kärlek för mig


Kärlek är när något så oerhört litet ger så mycket
Och när man andas och lyssnar kan man höra två slag bli ett.
Att man kan ligga tätt ihop och räkna stjärnorna på himlen
sprudla av glädje av att bara finnas till.

Kärlek är när man vill ge sitt eget liv för att bli en del av den andras
Att finnas där även om du ibland vill lämna allt och gå.
Och att sakna varandra så att själens alla genvägar gör ont
Dela varje ögonblick minut och sekund.

Kärlek är inte 1+1=3 Kärlek är inte slag och hårda ord
Nej det är samma frukostbord på morgonen, samma säng att dela
Likadana värderingar, fina samtal, och att inte somna som ovänner!

Det är kärlek för mig . .

- Jag Älskar Dig Kim Axel Östermark .

Spännande

Åh vad spännande att du bara har en vecka kvar Sabina :) man växer med mammarollen :) hoppas allt går bra för er alla 3 när dagen D är inne :) och lycka till :)


Nu....

Har inte haft en sån här lugn morgon på evigheter , jag och Viggo ligger och myser i soffan ännu medans Wilma sover :) men ska snart resa på oss för frukost och kläder.

Sedan blir det att tanka bilen ta ut pengar köpa blöjor och dagis för Viggo :) och jag åker hem till mamma för att gosa sönder med Vilton <3

Imorgon kommer Kim hem <3
åh längtar !

Svar

Svar till Sabina:  Vet du vad, Man klarar mer än vad man tror ! Och när din bebis anländer kommer du inse att du inte alls behöver vara orolig för att vara ensam under veckorna med bebisen. Du vill ha bebisen runt dig 24/7 och du vaknar över minsta lilla/du vaknar för att känna om h*n andas, gå upp och byta flera blöjjor varje natt för att sen inse att det bara är spill på blöjjor ;) haha. Och du kommer klä bebisen som en docka, byta kläder varannan timma och bara njuta av att ligga och vänta på att bebisen ska vakna så man kan mysa ännu mer.

Men jag ska inte säga att det är en dans på röda rosor och solsken varje dag, men det du och bebisen kommer få är väldigt speciellt :) Och jag tror du kommer klara det helt perfekt! Man är rädd i början, tänk om jag tar i för hårt, jag kanske bryter något, bebisen kanske går sönder. Men den där lilla krabaten har legat ihopkrupen i flera veckor/månader och sen kommit ut ur ett minimaxhål haha, så man kan röra bebisen utan att h*n går sönder :)

Du kommer vara bäst för ditt barn och du kommer klara det galant :) Jag LOVAR . :)
Vill du veta något mer över bara någon speciell fråga så skriv jag svarar gärna . :)



Nu...

Jag har köpt mig ett par gravidhängselbyxor idag eller ja, jag köper dom imorgon men paxat dom så dom är mina men jag köper dom imorgon ! xD Hur skönt ?, letat efter såna vet inte hur länge och i morgon har jag äntligen ett par ! Ingen är gladare :)

Samt har vi faktiskt hittat ett hus som vi är sugna på, dock behöver det renoveras och byggas ut men det kommer bli sååå bra :)

Puss

Koment

Sabina jag kommer svara på komentarerna men sitter via mobilen just nu och tar så lång tid då :) men svarar senare när jag sitter vid en dator :)

Vilka ?

Vilka är ni som läser mig ? :) hade vart kul att veta folks :) puss

Nu

Nu är jag Viggo och Wilma hemma igen efter att ha hämtat hem honom från dagis, vi har spenderat hela förmiddagen hos mormor och Vilton blev kvar där inatt :)

Känns skönt faktiskt, kanske jag kan hinna byta gardiner och tvätta lite :)
Tack mamma ! :)

Nej nu ska jag städa upp efter lunchen!

Puss

Godmorgon

Godmorgon säger jag , ingen god morgon barnen är sura efter att ha gått upp halv 4 . Ingen tid för någon människa :) Sen att Viggo ska hålla igång dagen på dagis tänkte han nog inte på när han stiger upp så tidigt <3

Vi ska snart äta smörgås för andra gången och 3e bajs blöjan är redan bytt , juvligt :)

Puss

<3

Bebis mage och mer :)
<3

snabbis


Åh jag är verkligen hungrig nu så jag antar att jag kommer skåpsäta en smörgås med ost och gurka/tomat och sallad på tillsammans med ett glas oboy . . Åh det ska jag verkligen äta om några minuter!

Imorgon ska Viggo på dagis och jag har både Vilton och Wilma hemma så jag vet inte vad vi ska hitta på
är jätte sugen på att bada i Åmål men det blir lite knivigt med en bebis och en son som verkligen älskar vatten och skulle kunna bada i en vattenpöl om så va :) .

Jag väntar på att Kim ska ringa också <3 Awh jag saknar honom, ni får stå ut med tjatandet men jag längtar så tills han kommer hem :) Myyys!

Barnen badade tidigare, och idag har det faktiskt varit riktigt mysigt vi har umgåts och lekt hela dagen ätit fin god mat och bara njutit av dagen och av varandra. Jag är så himla glad och nöjd över vårat liv, nu fattas väll bara punkten så att vi kan köpa hus sen har vi allt. Plats till lek / utomhusaktivitet / kunna göra iårdning sitt eget ! Jag ser fram emot hus! Så att ni vet.

Dessutom räknade jag ut att när denna bebisen kikar ut så har jag vart gravid sammanlagt på 4år 36månader
haha, ja min kropp kommer vara en mussla sen men efter denna bebisen blir det inga fler! Jag vet jag har sagt så innan, klagat och bara vart bedrövlig men nu tror jag att jag menar det. :) Barnen ger stor lycka i ens liv och som många säger "man ska ha tid och kärlek till alla" Vem fan har inte kärlek till ett barn hur många man än skapar? . Och tid man ger sig tid till allihopa och var för sig ! Bullshit, man älskar sina barn lika mycket så är det! . <3

Nu ska jag käka Puss
Älskar mina <3

God mat

Precis ätit mat , idag fick det bli klyftpotatis kyckling och sås samt en smarrig sallad till ! :)

Det var jätte gott, annars idag har barnen lekt och jag har städat i köket! Resterande får jag ta när barnen lagt sig .

Längtar tills Kim kommer hem nu, imorgon är det bara 2 dagar kvar sen har han vart borta i 22 dagar . Fyfan vad jobbigt det är utan honom här. Saknar honom varje sekund ! <3

Puss

Jag älskar er

Måste också tillägga att jag har världens finaste barn och världens bästa ! Jag vet Inte vad jag skulle gjort utan er mina fina hjärtan <3 hur jobbiga ni än må vara så gör ni min dag genom att bara lee <3

Mamma älskar er mest av allt !

Dessutom hörde jag bebisens hjärtslag idag för första gången och det är verkligen helt obeskrivligt <3
Försökte för ca 2 dagar sedan men då hittade jag inget men idag hittade jag dig och det slog hårt hårt hårt <3

Nu ska nog pappa bli glad när han kommer hem från jobbet på torsdag och får höra dina hjärtslag :)

Nu ska jag joina mina barn och sova så jag kan hålla deras tempo imorgon <3

Älskar min fina familj <3 åh ni gör mina dagar !

Puss!

Sliten

Jag är så himla grym !

Känner mig stark men nu börjar det kännas i varenda köttbit i kroppen . .
2 veckor är lagom för mig att stå ut ensam med barnen, men 3 veckor ?

Det har vart dom 3 längsta veckorna i mitt liv känns det som :/ . Jag är en katastrof , känner mig sjuk och trött hela tiden! Och man ska väll kunna andas mellan varven men nej det går inte , Viggo är högt och lågt överallt och ingenstans, springer runt och städar efter dom så det blir inte mkt tid över till annat !

Jag kände för att avreagera mig lite i bloggen idag kommer mer sen.

Puss

Nyårsmaten kommer med på bild idag;)

RSS 2.0