Ed

Vaknade tidigt, gjorde oss iordning sedan drog hela familjen till edsmarknaden där vi bara hittade onödigt och onyttigt som alltid:). Mysig stund på morgonen, inte allt för mkt folk så vi hann precis bli klara med marknaden innan alla människor kom.

Gick från Shell med vagnarna, så vi fick oss en fin liten promenad.

Åkte hem och grillade revben med potatis,sallad och sås till .
Myste och sedan kom Emelie på en fika :)

Vid 18 fick pojkarna hoppa i säng efter badet, dom var helt utslagna och ingen sovstund vid lunch blev det idag så dom somnade snabbt :)

Jag och Kim passade på att vårstäda i trädgården nu när vi hade sånt fint väder . Inser också varför hus säljarna satt en kompost på gräsmattan,
För att när man kollar i den så är det ett enda stort bo av pissmyror ??. Eldar man upp en myrstack ? Info tack :)
Vi var iaf ute i ca 3h, sedan gick jag ner för att tvätta lite, hoppas bara vädret håller i sig nu så jag kan hänga ut tvätten :)

Nu ska vi mysa i soffan, min rygg tål egentligen inte såna här dagar :D .

Älskar mina <3 puss

:)

Sen ni som skrivit om att ni kan ha flickkläder liggandes och som ni gärna säljer så kan ni alltid skriva här ang bild på kläderna samt pris så kan vi ju försöka fixa det på något sätt :) .

Svar på kommentar.

Jag gnäller inte på folk som skaffat barn när dom är 37, jag tycker isf att det är likgiltligt 16 som 37. Att det är lika nytt för båda åldrarna . Sen sa jag bara vad jag tyckte min mening var med hela historien ang denna 37åringen som sa att hon inte förstår sig på folk som tänker på barn innan 30! .

Men sen är det ju upp till var och en när man skaffar sina barn och när man känner att tiden är inne, så nej jag klankar inte ner på människor som skaffar barn när dom är runt 37 utan det valet har dom helt valt själva,

Men detta är min blogg och jag skriver mina synpunkter här också, det är oftare man hör yngre som det finns fel och brister på än äldre. Men för mig är det ingen skillnad alls då allt är nytt för båda åldrarna.

Punkt :)

Paketpris

Regnet rann som kranvatten förut när jag och barnen åkte ner till Gbg för
att hämta hem Kim från flyget. Det var obehagligt och förbannat svårt för folk att hålla hastigheten när Väglaget var så illa. Men vi överlevde och är hemma nu :)

Kim sitter och skissar på en tavla som säkert kommer passa skit bra inne i matrummet :) han är duktig min pojk! :).

Så himla underbart att slippa sitta ensam just nu tittar jag på film och myser till allt dunk i magen :) .

Mamma och pappa var över en snabbis innan också, då det var fullt med vatten i badrummet uppe, trodde vi hade en vatten läcka i något rör men vi tror nog bara det var jag som inte hade stängt av kranen riktigt :Oops!

På lördag blir det edsmarknaden med la famiglia :) och imorgon ska jag åka runt till alla jag handlat av på Bengtsfors köp och sälj. :) en jacka (till mig själv) ett par blommiga stövlar till Wilma samt ett fodrat regnställ till Wilma.

Juste om någon som läser min blogg och har flickkläder i strl 86/92 så hade jag gärna vart öppen för köp helst i paket och paketpris! Ni kan ju hojta till isf. :)

Nu ska jag mysa mig till filmen igen, sedan gosa med gubben <3 puss

Förbannad

Satt och läste lite på familjeliv såna där inlägg där folk skriver om sånt dom stör sig på eller bara vill avreagera sig lite i,

Detta handlade om en 23 årig kille som hade gjort en 16 årig gravid och han ville absolut inte ha detta barnet för att mamman var instabil när dom hade ett förhållande. Tryckte ner denna 16 åriga blivande mamman och skrev att han var äcklad.

Denna 16 åringen hade fått veta att hon var gravid i vecka 18, och när man gått så långt vill man ju inte tänka på annat än att behålla barnet.

-----

Jag själv blev så himla berörd av hela historien över hur okänslig "pappan" var/är och alla 30-40 åringar som med sina påhopp skriver tex (Gud hur kan man tänka på barn innan 30, jag själv väntar mitt första och är 37)

För det första visste ju inte denna mamman om att hon var gravid, och för det andra är det väl lika nytt för en 16 åring som en 37 åring att få barn.
Visst att denna 37 åringen hade hunnit med sin karriär men ursäkta mig 37 ?? Då föredrar nog jag och många fler att ha gjort en karriär men ändå skaffat familj på sidan om lite tidigare än 37.

Jag ser inget fel i att skaffa barn sent heller, i förutsättning att man haft svårt att få barn eller är gays! Men för att hinna med en karriär? . Nej !

Då är fanimej det lika illa som att skaffa barn tidigt.

Lite words bara.


Nu ska vi snart åka till dagis, sedan ska jag ner till mor och far på kaffe för att sedan hämta pojkarna vid 12 och vidare till Gbg för att hämta hem Kim :D <3 älskade du idag ses vi igen :D

Puss

Hmm

Hade vart skönt om Kim fick denna extra veckan men kan säga att 2 veckor ensam med barnen räcker gott och väl det med.

Idag har pojkarna vart på dagis, jag och Wilma var hemma hos mormor och morfar med moster Madde, dock var mamma och pappa i Gbg så vi fick roa oss själva.

Hämtade pojkarna, spenderade någon timme till där nere sedan lämnade vi av Madde i Bengtsfors och vi åkte hem :).

Nu har vi ätit kvällsmat så vi sitter nu och tittar film innan sängdags. Hoppas pojkarna somnar snällt ikväll då dom var öppe 04:30 i morses!!!. Vilton sov lunch på dagis vilket inte Viggo gjorde. Men det är mer fart i Viggo än vilton även om ;) till och med jag är helt slut nu.

Matias är här och är så snäll med att byta till sommardäck på våran bil.
Jag kan ju inte göra det då jag säkert hade haft full koll på barnen ;P. Tack kära du <3

Älskar mina och saknar kim <3

Haha

Haha elefantfitta :P ja Stina du väljer dina ord noggrant ;)

Idag är allt lättare, dock vaknade pojkarna halv 5, gissa om jag ville gå upp då? :O .

Har iaf 3 glada barn och det är ju positivt, ska snart äta frukost här sedan få på oss kläder för att sedan ta oss till dagis i lugnan ro.

Imorgon kommer Kim hem om han nu inte skulle få en extra vecka :O, jäkligt segt men det får bara gå isf.

Nej nu får vi göra nått vettigt, hörs sen. Puss

v27

Framfall..


Jag såg precis en sån där bild, sån bild som gör att man längtar till sommaren extra mycket.
"Det var en bild på en flotte, som dom hade lagt 2 madrasser på och bäddat jätte fint" Såg mjukt och skönt och varmt ut när den låg där så himla platsande i vattnet.

Usch jag har jag pratat om att jag inte haft några problem under denna graviditeten.
Jag tror det börjar komma lite smått nu, har haft ischias hela jäkla dagen. Ända ner i hälen har det strålat och vart en plåga. Min mus känns som att den väger tusen kilo och jag som är liiiivrädd för framfall och allt där till.
Jag vet att jag inte ska bära tungt osv men är jag tvungen så måste jag ju. Kim jobbar ju och Wilma kan ju
inte gå, matkassarna bärs inte in av sig själv från bilen...

Ja där har ni mina 2 problem, har dock läst att mer blod cirkulerar i kroppen och att detta kan vara en orsak till min konstiga känsla i nedre regionen ;).

Törstig som en gris just nu så jag ska gå och blanda mig ett glas saft, njuta av tystnaden innan läggdax och invänta Kims samtal för natten <3 .

Puss

Hjärnskakning

Full rulle har det vart idag, underbart. Då går tiden så mycket fortare :)

Åkte till BVC med Wilma för öronkoll då hennes vänstra öra inte ville sammarbeta förra besöket, men idag var allt jätte bra :) hon väger nu 9150g men längden fick jag inte veta då Wilma blev ledsen och allt var stressigt.

När vi hade vart där hade jag några missade samtal från mamma, och hon hade fått ett samtal från dagis om att Viggo hade hoppat och slagit i bakhuvudet i asfalten, så dom var rädda för att han hade fått en hjärnskakning. Hämtade honom men för mig var han som vanligt och sprang runt som en galen 3åring <3

Andra gången på några månader som vi fått hämta honom pgr av att han vart för apig ;) sist var det en gymnastikbänk som hade ramlat över hans hand. Jag säger då det, dom måste ha fullt upp med honom på dagis. ;D .

Så spenderade vi någon timme hos mormor och morfar, hämtade hem vilton och så åt vi lunch hade turen att få sol när vi kom innanför dörren så vi passade på att njuta ute på altanen någon timme innan det var dax för kvällsmat!

Nu har vi precis kollat på smurfarna (den nya filmen) men såg inte klart hela då barnen ville sova.

Har legat här inne i viltons säng ca 10 min och vilton stensover. Det gick fort idag :) Viggo är en annan värs, han är fortfarande högt och lågt. :O

Älskade barn! Imorgon är det bara 1 dag kvar sedan är Kim hemma <3

Puss

Viggo

Massa smörjning blir det idag . Viggo kliar sig så mycket att han blöder, och det tycker han är skit kul! Inte mamma! .

Besviken

Tänk vad besviken man kan bli på en människa, som man alltid haft nära som alltid funnits där och när man behöver personen som mest finns det inget hjärta starkt nog att fråga/att be om. Som kan höra av sig, eller som kanske bara kan fråga hur jag mår??. Det är alltid när man ska lyssna på personen som man verkar betyda något.

Jag älskar dig men inser mer och mer hur du försvinner ur mitt hjärta. Hur du sårar och vad ont det gör när du alltid väljer andra.

-----------

Nog om det tråkiga, ikväll kommer mamma hit för övernattning och mys med mig och sen hjälper mig imorgon när pojkarna ska på dagis. Hon skulle ta med någon film som vi kunde se :) .
Väldigt roligt. :)
Det uppskattar jag till tusen efter att vart inne i en deppig period känner jag.

Halv 11 imorgon ska Wilma till BVC kommer bli spännande att se hur mkt hon växt och vikten på denna damen ;D

Har sån tur att jag har så många fina människor runt omkring oss, och tack så mycket för den goda middagen idag mamma och pappa <3

3 dagar kvar tills Kim kommer hem <3 älskade hjärta vad saknad du är nu !
Puss på dig älsk.

Mysdag

Blev inget kaffe hos mormor idag, pojkarna tjatar om att dom vill träffa mormor och morfar så vi får se till att åka dit en snabbis imorgon, och tittade på vädret också ang imorgon lite sol lite moln lite regn. Det kan vi leva med och bege oss till lekparken här nere.

Idag har vi haft hemma dag, jag känner mig faktiskt inte helt okej . Deppig som en dåre, vet inte riktigt vad det är som gnager? . Kanske vädret.

Imorgon är det 3 dagar kvar tills Kim kommer hem, underbart på alla sätt och vis. Ensamheten är värst på kvällarna :/ . Älskade du <3

Nu har vi lekt sjörövare Pippi och kaffebesökare inne på lekrummet samt ätit kvällsmat så nu väntar jag på att Pippi Långstrump är färdig för då blir det natten för barnen :).

Och jag ska städa lite samt slänga på en tvätt och hämta upp stjärnorna som barnens namn är på som vi ska ha på en hylla i matrummet :) .

Ja det blir bra sedan överföra pengar från Norge också, försökte igår men internettet buggade.

Over and out !

Bebis

99 dagar kvar :O . Nu är vi nere på 2 siffrigt :D <3

Morgon

Godmorgon :) ny dag nya tag.

Barnen har sovit igenom hela natten, Wilma har sovit heeela natten utan att vakna och velat ha flaska :P får hoppas detta fortsätter :) .

Nu ska vi snart äta frukost , sedan får vi se vad dagen har att erbjuda. Funderar på att höra med mor om vi kan komma dit en sväng idag på kaffe :).

Gud vad jag trivs i hus, jag bara längtar tills Kim kommer hem så jag kan grejja ute i trädgården. Inte det lättaste att hinna med när man har 3 yrväder att hålla reda på samtidigt :) . Sen får vi ju alltid hoppas att värmen kommer också, det har vart allt för mkt med regniga dagar nu.

Ha det bäst nu. Puss
Ps: 4 dagar kvar tills mitt stora hjärta kommer hem nu <3 Wiie

Sämst

Jag tänkte på det här med läggdax för pojkarna osv, eftersom att dom har blivit så svårlagda så tänkte jag att detta kan jag ju ha som bloggtid! Medans jag sitter här och inväntar att deras ögon ska mötas av mr blund.

Vilton är på väg att somna nu, Viggo ligger med rumpan bar i vädret och retar mig till vansinne endast för att få min uppmärksamhet. Jag tar 3 djupa andetag blundar och fokuserar på tvätten jag ska vika där nere sen.

Hur gör ni med era barns sängrutiner?
Själv har vi alltid haft fasta tider dom ska sova på, aldrig vart några problem för dom att somna. Men nu förstår jag de som klagat över att deras sängrutiner inte fungerar! .

Jag kan inte skylla på att allt är så nytt och främmande längre, det enda jag kan komma på som förhoppningsvis kan hjälpa det är att dela på dom.

Och att vi ska dela på dom är lättare sagt än gjort, dom har sovit med varandra sedan vilton var 6 månader. Så visst känns det i mamma hjärtat ! ;D

Har fått sån jävla halsbränna också, ingen samarin har jag hemma heller. Minns pojkarnas graviditeter då hade jag också jävulsk halsbränna och kunde inte gå en dag utan att jag använde samarin. Får hoppas detta bara är en genomfas och att det försvinner snart. :)

Snart är Kim hemma också, ska faktiskt vara ärlig och säga att det ska bli skönt med lite avlastning. Det tar hårt på mig nu när både Viggo och vilton är i trots samtidigt. Känns som att man går i en dimma under dagarna sedan på kvällarna undrar man vad fan man gjort på hela dagen.

Gråter åt minsta lilla, känns som att man säger till pojkarna hela tiden vad dom inte får göra. Ger dom val och dom väljer alltid att fortsätta, eller så är det gnäll och skrik. Vad jag än gör så blir det fel.

Äsch nu har ni hört mig klaga lite, känner mig som världens sämsta mamma idag. :/ .

Puss

Saker

Hängt tvätt nu, hör och häpna ! Alla 3 sover samtidigt just nu. Vet ni vad det bästa är då? (att pojkarna var jätte snälla, la sig i sina sängar och tvär slockna) utan ett pip :D

Så jag passar på att göra sånt jag inte vill roa mig med ikväll, visst plocka upp leksaker kommer jag ju få göra i vilket fall som helst men som att tvätta och hitta gamla kläder som jag antagligen lagt undan (då jag vart gravid) men lika kul att hitta sånt man glömt bort att man har eller funderat över var den eller den eller den kan vara ;D .

Nu kommer mamma och mina bröder med hyllor osv så jag får hellre göra mig färdig ! Puss

Värme

Igår kom pappa hit och hjälpte mig med pelletsbrännaren, helt sjukt vad underbart med värme och
Vad man uppskattar värmen när
Man inte har de :O .

Mamma var med också och innan hade Emelie kommit, vi spelade lite spel och mamma fick pojkarna att somna. Trodde jag skulle bli skogstokig , inte nog med att dom levde rövare heela dagen igår inte sov på natten och inte ville somna så skulle dom göra livet lite surt för mig. Men mamma fick dom att somna :) . Och sen sov dom baskemej hela natten också förutom att vilton vaknade 1 gång. :) så jag har energi idag vill jag lova ;)

Halv 6 var vi uppe, klockan är halv 9 nu och frukost har vi ätit, kläder har vi på oss och en tvätt håller på att bli klar :) samt massa leksaker överallt :) det är såhär en morgon ska vara tycker jag.
Man kan ju inte begära för mycket. :)

Dessutom springer Viggo runt och säger att morfar snart kommer med godis till honom eftersom det är lördag idag . (lördag idag, morfar komma med godis till Viggo) haha. Ja han glömmer inte sånt i första taget :P

Får se om jag kan få upp några säckar nere ifrån källaren sen så jag kan få lite ordning där nere också :P .

5 dagar kvar tills Kim kommer hem <3
Puss

Kul

Kul förresten att så många tror det blir en pojke till, och några som tror flicka :) kommer bli spännande detta <3

Inge gnäll

Jag orkar inte klaga idag, inte imorgon heller. Men jag kan ju säga att natten var ett helvete. Det känns bra nu :)

Barnen tittar på madicken medans Wilma sitter och leker på vardagsrums golvet :).

Själv sitter jag och funderar ut vad vi ska roa oss med idag, vi ska iaf till mormor på en kaffe sedan hem och laga lunch. Tråkigt väder men det finns inga dåliga väder bara dåliga kläder, även om det är otroligt tråkigt att leka ute när det är fult väder.

Får se om pelletsgubben kommer idag, pappa är snäll och skulle ringa en annan som kanske har tiden att komma förbi och kan kika på den. Det är otroligt kallt här på mornarna vilket är det värsta jag vet :P

Nej nu ska vi äta frukost sedan vidare för att starta dagen :) .

Älskar mina och saknar Kim <3 6 dagar kvar idag ! :)

Fråga

En fråga nu då :)

Vad tror ni det är för kön i magen ?
:)

Puss

Målat

Idag medans pojkarna var på dagis passade jag och mamma på att måla om i matrummet, jag är verkligen supernöjd! Tack mamma.
Så nu fattas bara den där fondtapeten så är det klart där inne, Matias skulle komma förbi senare så han kunde hjälpa mig att få upp lite hyllor på väggarna :P
Blir ett helt annat rum, det är det som är så jobbigt att när man gör iårdning ett rum så ser alla andra rum så ofräscha ut. :)

7 dagar kvar tills Kim kommer hem också <3 veckan har flugit förbi så jag hoppas denna veckan rusar iväg :) <3

Älskar mina fina <3 puss

Precis

Precis tagit mig ett välförtjänt bad, dock undrar jag vart varmvattnet tog vägen för när jag försökte höja värmen förblev det ljummet?:S . Jaja nog blev jag pigg iaf. :) .

Sitter nere i soffan och tittar på film (det enda jag kan titta på nu när vi inväntar box/tele/internet från telia, lite drygt då jag nu sett filmerna 100 gånger. Och Astrid lindgrens filmer går varmt här hemma för att det inte ska vara för tyst :) .

Har vart så orolig hela veckan men idag lättade allt från hjärtat, räkningar som inte stämmer osv . Men allt är löst :). Känns skönt!

Var så himla glad över att hämta hem pojkarna från dagis idag, saknade dom så mycket när dom inte var här. Så himla tyst, undrar hur jag ska överleva när alla blir stora och flyttar från oss :O jag kommer inte ens ihåg hur det var innan vi fick barn??. Och vad fan sysselsatte man sig med ??

Jag är lycklig över min familj, vad vi har lyckats åstadkomma. All kärlek man blir bemött med vareviga dag och alla härliga kramar/kommentarer/pussar och det bästa "älskar dig" <3

Sitter och funderar över hur jag vill att vårat bröllop ska se ut, drömmer mig bort och kopplar ihop udda med trendigt osv...hur barnen ska vara klädda och hur fint vårat familjekort kommer hänga så fint ovanför trappan <3 inte för att vi har tänkt gifta oss ännu men inom sin tid så blir jag fru östermark ;D .

Jag älskar er mina troll och så älskar jag dig Kim <3 . Ingen kärlek är så stor som den mellan oss 6 . :) .

Bebis sparkar och lever rövare där inne också, vecka 26 idag. 17 juli har jag tänkt väldigt mycket på, vet inte varför men det kanske är en för aning eller så händer ingenting just den dagen. Men jag kan inte få det datumet ur mitt huvud. :) hade vart kul om du kikade ut då :) vi ser så fram emot att få träffa dig <3

Puss

Uttråkad

Så uttråkad, pojkarna är på dagis. Jag var hos mamma och pappa på en kaffe sedan har jag bara städat och tömt diskmaskinen.

Jag trivs faktiskt bättre med att ha pojkarna hemma, då går iaf klockan och man hittar på något hela tiden. Älskade barn!

8 dagar kvar tills Kim kommer hem, och det ska bli underbart jag saknar honom idag :/ . Deppig är jag också. Tur att det är lagligt att ha såna här dagar ibland också, även om dom är jävligt tråkiga!

Älskar min familj <3

Matsalen

Min kära mor och far köpte tapet och färg som dom använde i deras vardagsrum men det blev över en rulle plus färg så det räcker till vårat matrum hemma, det enda vi ska göra är att köpa en till rulle så det räcker till väggen. Så här ska fixas och donas :)
Härligt med hus och att få göra som man vill . ;)

Slänger in en bild på mamma och pappas vardagsrum sålänge så ni får ett smakprov. :) . Allt som allt kommer alltså vårat matrum renoveras för 279:- billigt och bra tack kära ni. Sen ska det ju in nytt bord och stolar osv men det får bli senare och när ekonomin finns. Först och främst vill vi ju fixa barnens rum :)

Ska snart hämta pojkarna på dagis, sedan hem för att laga lunch och mysa runt bland allt bråte. Får se om jag hittar gardiner till barnens lekrum idag :)

Älskar mina och saknar Kim <3

Bilder

Få bilder på huset men det kommer :)

Bilder

Madde: du är jätte välkommen hit när du kommer hem :) du kan väll skriva pm på facebook så får du mitt nr så det bara är till att höra av dig när du kikar förbi :) .

Anna: jag kommer allt lägga upp bilder, idag kan ni få en bild på matrummet samt halva vardagsrummet. Det ska ju upp nya tapeter osv men vi tänker först och främst börja med pojkarnas rum ;) så ni får lite bilder pö om pö :)

......

Just nu gottar jag mig i pojkarnas ena rum med båda 2 eftersom dom vägrar följa samma mönster som innan, då allt är så nytt. Så igår roade jag mig med att sitta på golvet i ca 1 timme innan båda somnade . Jätte kul! Men det är antagligen sånt man får stå ut med när det är så nytt.

Tandläkaren gick det också bra hos, jag hade haft gamla bomullstussar kvar nere i lagningen från förra gången så där hade det blivit infektion. Hon jag hade nu var jätte bra, så den 3e ska jag dit igen för att göra färdigt rotfyllningen.

Pappa och mamma var ju här och passade barnen medans jag var där så dom passade på att sätta upp lite lampor osv (ni vet sånt som jag inte kan göra själv, inte förstår mig på) . Tusen tack <3

Emelie kom också förbi och lunchade med oss :) potatisbullar lingonsylt och bacon.

Så detta har vart en underbar dag även om jag var hos tandläkaren vilket jag avskyr.

Saknar min andra halva <3
Puss

Tandvärk

Jag vet inte om någon missat på Face att jag har haft tandvärk i 2 dagar, igår var det ju söndag så jag fick nöja mig med Alvedon som inte tog ! Idag vid halv 8 ringde jag tandis för en tid och hade tur eftersom jag fick en tid idag.

Vi bor i huset nu och jag njuter otroligt :) tror allt barnen också diggar det, förutom att det vart sånt skit väder så vi har bas fått hålla oss inne. Men imorgon är det dagis som gäller så jag och Wilma ska roa oss med att städa i lägenheten!

Kim är ute på jobb nu och kommer hem om 10 dagar alltså den 26e :) hoppas dagarna flyter på lika bra som dom gjort dessa 4 :)

Vecka 25 nu :) det går undan, 15 veckor kvar :O helt otroligt! <3

Älskar mina <3

Är det

Är det bara jag som ibland kan stanna upp, tänka över vad jag har och får tårar i ögonen om jag skulle förlora nått av detta ? Om något av barnen skulle bli sjuka så sjuka att man skulle förlora h"n.

Jag får detta ibland och tårarna bara rinner på mig, skulle inte klara mig utan varken den ena eller den andra. Ni är mina andetag älskade barn <3 .

Vecka 24

4 dagar kvar tills vi får huset i våra egna händer! Just nu lever vi i en flyttkartong inte ens gardiner finns kvar.
Men fyfan så underbart att komma härifrån! :)

Vaknade halv 4 i morses på soffan, jag bad Kim väcka mig om jag somnade vid 20:00 men det gjorde han inte så det slutade med att jag grinade som en bebis halv 4 inatt! Haha ja dessa hormoner va ;D .

Men jag somnade om och vaknade nu pigg/trött pgr av för mycket sovande.

Wilma har fått tillbaka sin envisa hosta och rinnande näsa, jag blir så ledsen när hon knappt får luft på nätterna och det rasslar så i lungorna på henne.

Vecka 24 är vi i :) och det går alldeles för fort tycker jag :P var ju inte länge sedan plusset lös på stickan :O vart tar tiden vägen?? . Mysigt iaf. <3 magen börjar forma sig samt allt annat också ;) haha.

Tror jag kommer gå upp mkt denna graviditeten om jag får säga min mening, gick upp sammanlagt 4-5kg med Wilma och Vilton men denna blir nog en Viggo graviditet 14kg tror jag att jag gick upp med honom ? Kan det stämma tro ! :)

Nej nu får jag laga lite frukost sedan vidare till dagis med pojkarna, på kaffe hos mamma och pappa och halv 11 blir det bm besök :) . Spännande :).

Älskar mina <3
Puss

RSS 2.0